SuChyY Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Wiem ze jest ich tu troche. Mam pytanko (sorki, ale naprawde nie mialem go gdzie zadac). Czy i gdzie w Rzeszowie jest jakis dobry sklep z aparatami fotograficznymi ? Chodzi mi o cyfrowki, tak zeby na miejscu byl jakis wybor i zebym mogl sobie oblookac. Do Rzeszowa mam blisko (80 km) i jakos mogl bym, tam podjechac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 popytam sie dzisiaj, dam znac wieczorem, jakby co to powiem jutro, najlepiej przejdz sie przez 3-go maja, tam jest pare sklepow, do tego C.H. Europa II, tam jest duzo stoisk z aparatami cyfrowymi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 A w Reducie na Okulickiego? Dawno nie bylem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 W Foto-Hurcie powinien być spory wybór, ale głowy nie dam sobie uciąć, czy tak rzeczywiście jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...