tomangelo Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2021 Dzień dobry, poszukuję telefonu dla taty, z wymagań to głównie bezproblemowe, płynne działanie przez kilka następnych lat, dobry głośnik do rozmów i wytrzymała bateria. Z tego co już udało mi się rozejrzeć, to w tej półce cenowej polecany jest Redmi Note 10 Pro. Wygląda całkiem w porządku, pytanie czy są inne alternatywy w tych pieniądzach warte rozważenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leavanny Opublikowano 27 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2021 Bierz Redmi Note 10 Pro -> https://www.komputronik.pl/product/718365/xiaomi-redmi-note-10-pro-128gb-szary-onyx-gray-.html Kupiłem go ostatnio siostrze i się nim trochę pobawiłem i naprawdę jest spoko. Ekran Amoled 120hz, aparat ładny i naprawdę dobrze leży w ręce. Bateria też powinna długo wytrzymać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomangelo Opublikowano 1 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2021 Dzień dobry, temat tkwił w zawieszeniu, ale powraca. Ten Note 10 Pro wygląda dobrze, ale gdzieś w sieci były opinie, że telefon podobno łatwo się łamie. Na ile to prawda? Sam telefon nadal aktualny, czy w międzyczasie pojawiło się coś jeszcze ciekawszego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ananas Opublikowano 3 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2021 Myślę, że dalej można brać go pod uwagę, ale dorzuciłbym też realme GT Master Edition z większą pamięcią i RAM https://www.x-kom.pl/p/676438-smartfon-telefon-realme-gt-master-edition-5g-8-256gb-120hz-black.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomangelo Opublikowano 3 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2021 Wygląda interesująco. A jak z ich wytrzymałością? Telefon nie połamie się w kieszeni spodni? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomangelo Opublikowano 14 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2021 A jak w stosunku do tych 2 telefonów wypada POCO X3 Pro? Ponawiam też pytanie o ich wytrzymałość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomangelo Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2022 Cóż, temat powrócił. Przejrzałem propozycje z głównej strony, https://www.purepc.pl/jaki-smartfon-kupic-polecane-smartfony-na-listopad-i-grudzien-2022-r-urzadzenia-na-kazda-kieszen-w-kazdej-polce-cenowej?page=0,3, Redmi z tego co czytam ma problemy z bugami w sofcie, Realme z kolei słabo wypada z baterią. Motka G72 wygląda na dobrego kandydata, brak 5G nie będzie tu przeszkodą. Są jeszcze inne modele warte uwagi w tej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2022 W dniu 30.03.2022 o 20:26, Viver2115 napisał: Co do Xiaomi to odradzam. Większość tych telefonów ma irytujący problem z wyłączaniem się w losowym momencie, nie polecam Irytujące, to są takie brednie. Nie pamiętam ile tygodni temu restartowałem/wyłączałem telefon ... Xiaomi. Sam się nigdy nie wyłączył/zrestartował. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...