QBUS00 Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 No wlasnie - przymierzam sie do zmiany komputera (lamie sie jeszcze caly czas Celeron czy Athlon no ale to nie o to tutaj chodzi). Do AMD upatrzylem sobie ta wlasnie plyte (szczegoly o niej tutaj: http://us.shuttle.com/spec/an35n_ultra_dm.pdf). Wydaje mi sie, ze jest calkiem calkiem, za nieduze pieniadze (okolo 360 zlotych). Na overclockingu mi nie zalezy, DualDDR na razie tez nie bedzie uzywane, ale planuje w przyszlosci (dlatego chce wersje Ultra). Plyta mialaby chulac z prockiem Athlon 2500 XP+ Barton. DO wszystkich maruderow od SZUKAJ - skorzystalem z tej funkcji i na forum nie ma nawet wzmianki o tej plycie (no chyba ze ktos wypowiadal sie o niej bez podawania modelu, ale ja prorokiem niestety nie jestem :P). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 nie wiem czy jest sens :? ,za 30zl wiecej masz Soltek'a FRN2-L .To juz jest sprawdzona plyta i jedna z najlepszych na rynku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Jesli chodzi o samą firme to baardzo polecam. Swoją plytke kupilem mimo ze wszyscy mi na okolo mówili ze shuttle jest do [gluteus maximus]. Ale jak przejzalem testy w roznych zagranicznych serwisach. ktore to bardzo ją polecaly to sie jednak na nią zdecydowalem. Polecali ja za o/c i stabilnosc. Moje o/c - zobacz podpis. A jesli chodzi o stabilnosc to jestem na maxa zadowolony bo komp dziala non stop... zero zwisów (a to bylo dla mnie podstawowym kryterium). Z plytką podaną w temacie nie mialm doczynienia (jest racka na tomsharware- gdzie w sumie wypadla nawet niezle z tego co pamietam) ale jeszcze poszukaj na np. anandtech'u, extremetech'u bo tam maja fajniutkie review'sy. Natomiast jesli o firme chodzi to bardzo polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...