Robt860 Opublikowano 24 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2021 Pytanie do osób obeznanych w temacie: czy istnieje zegarek z wbudowanym eSIM i obsługa Spotify (nie sterowanie muzyką z telefonu tylko odtwarzanie muzyki bez telefonu) do rozsądnej kwoty czyli dla mnie 500-600 zł? Nie musi to być nowy model, nie musi być markowy, nie musi ładnie wyglądać, zależy mi tylko na 2 powyższych funkcjach. Jeżeli coś takiego istnieje to proszę o podpowiedź. Jeżeli nie istnieje to czy istnieje zegarek z wbudowanym bluetooth i pamięcią, która umożliwia wgranie piosenek MP3? Producent, rok debiutu, wygląd również nie mają znaczenia, kluczowa jest cena. Szukam czegoś do biegania (odtwarzanie muzyki + ewentualnie eSIM, żadne inne funkcje nie są mi potrzebne) mam opaskę Xiaomi ale ona bez telefonu praktycznie nie dziala a nie chce biegać z telefonem. Będę wdzięczny za pomoc i podpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATB-FLASH Opublikowano 24 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2021 Używany Samsung Galaxy Watch 4 eSIM?. Ewentualnie Galaxy Watch Active 2 eSIM Nie wiem czy w tej kwocie się zmieścisz ale Active 2 niedawno widziałem po 700zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...