tomcyk Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 witam ciepło jest jak cholera ostatnio.....zauwazyłem ze przy tych temperaturach..mój proc ma temp 57st (idle)i 60stres.... Bez paniki oczywiscie...bo u mnie w pokoju jest prawdziwa plaza..... tez tak macie???qrda mać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 u mnie 45 idle :( upaly w budzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 U mnie w pokoju 27C, a proc 44 idle, 48 stres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 kurde niewiem jak wy robice ze macie roznice pomiedzy idle a stresem na poziomie 4-5 stopni , wedlug mnie t niemozliwe , ja w idle mam 36 tera , a w stresie 51 5 dodatkowych wentyli w budzie procek na 2268mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 poprostu nieuzywamy softcoolerow :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 poprostu nieuzywamy softcoolerow :wink:ktore wgrzewaja proca :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 no ja tez nieuzywam softcoolerow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 poprostu nieuzywamy softcoolerow :wink:ktore wgrzewaja proca :wink: Zgadza sie :wink: Chociaz jak mialem DRV5 to Vcool zbijal mi temperature o ponad 10'C.Szkoda ze nie ma dobrze dzialajacej wersji dla nF2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 u mnie 41 idle i ok 49 stress procek niekrecony z powodu niestabilnosci chyba mobo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Ja wcześniej miałem 43 stress, ale dzisiaj przy temperaturze w pokoju 31 stopni 8O mam stress 46... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Stress 42*C, cpu jak w podpisie.... TEmperatura powietrza ponad 26*C, nie wiem dokładnie bo mam termometr z "podziałką" do 26*C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 ja mam 35 idle i 38 stress; temp w pokoju 27; procek 10,5x200 1,74v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 nie mialem nigdy takich problemow , papst daje rade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...