krzysiulos Opublikowano 2 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2021 Mam pytanie jezeli człowiek miałby kupować nowego kompa a przy tym kartę , bo ceny chyba nie spadną a te nowe karty co idą z Chin to mają byc jeszcze drozsze niestety a w 2022 roku moze pod koniec niby ma byc lepiej to co warto tak do góra 4 tysi choc wolałbym koło 3300 się juz zakręcić bo kompa moze uda się za 2500-2800 ogarnąc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiulos Opublikowano 2 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2021 mam ps4 wiec starczy konsol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiulos Opublikowano 2 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2021 spoko czyli zostaje mi granie tylko w FM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leavanny Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2021 Ten model 3070 udało mi się niedawno wyrwać za 4300zł NÓWKĘ, także obserwuj i czekaj -> https://www.komputronik.pl/product/732656/msi-geforce-rtx-3070-ventus-3x-8gb-oc-lhr.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiulos Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2021 i co uwazasz ze to dobra cena? nie miales mysli by czekac ;)? na tansze rzeczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...