Astec Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2021 Obejrzałem chyba ze 100 benchmarków i nie mogę znaleźć odpowiedzi która karta jest lepsza do grania w full HD (75 Hz) - 3070 czy 6700XT. Interesuje mnie jedynie wydajność w czystej rasteryzacji. Nie włączam nigdy RT, ale za to DLLS uważam za miły dodatek. RTX jest kilka stówek droższy od RX, z kolei RTX wydaje się być lekko wydajniejszy w grach i to przy mniejszej ilości pamięci. Pozostała część specyfikacji to Ryzen 5600X, 16 GB 3200 MHz i Supremo FM2 750 W. Która kartę wybralibyście do takiego zestawu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenot Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2021 Najprostsza odpowiedź - co uda Ci się kupić. Poza tym FSR/DLSS bym się nie przejmował bo na monitorze FHD i tak nie będziesz tego używał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...