glodnyrules Opublikowano 11 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2021 witam, co to za dysk wchodzi w wejście na zdjęciach? jaki interface? podeślijcie proszę przykładowe linki do ofert na necie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATB-FLASH Opublikowano 11 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2021 (edytowane) HP EliteBook 840 ale jaka dokładniej generacja? Tak "na oko" wydaje mi się że to G1/G2 Jeśli się nie mylę masz tam obsługę SSD M2 2242 ale nie PCIe, one weszły zdaje się dopiero w G4 2242 czyli krótkie małe dyski tak jak ten https://www.x-kom.pl/p/559341-dysk-ssd-transcend-256gb-m2-sata-ssd-mts430s.html Niestety tam wchodzą dyski SSD nie PCIe więc nie będzie nic szybciej jak SSD 2.5" Edytowane 11 Października 2021 przez ATB-FLASH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glodnyrules Opublikowano 12 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2021 cześć, dzięki za odpowiedź. czemu tam jest napisane SSD? to chyba G3. nie jestem pewien. te końcówki mnie interesują, slot jest jakby na dwa, a na dysku z przykładu są trzy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roar.RAR Opublikowano 12 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2021 czemu od razu numeru seryjnego nie podesłałeś, tylko bawimy sie w konkurs zgaduj zgadula ._. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glodnyrules Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2021 hej, na spodzie jest napisany tylko model 840 na wew stronie obudowy jest etykieta, nie wiem czy to nr seryjny laptopa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roar.RAR Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2021 sn = serial number, czyli numer seryjny. Niestety, ale nic mi po nim nie wyskakuje - tu proponuje kontakt z serwisem HP. Na oko, to wygląda jakbyś tam miał klucz typu M, czyli klasyczny klucz przy dyskach NVME. Nie kojarzę aby 2240 występowały w NVMe, tylko 2242 jest na NVMe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glodnyrules Opublikowano 15 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2021 ok mam, w system information jest napisane G2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glodnyrules Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2021 cześć, dla potomnych. potwierdzone. dysk typu 2242 działa bez problemu. dzięki za odp i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...