Dalton Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Jutro jade kupic jakis monitor Lcd mam 1500 zł i uzywam kompa w sumie tylko do internetu i podstawowych rzeczy i zaznaczam ze prawie wcale nie gram zdarza sie ze raz w miesiacu pogram przez 10 minut w coś, postanowiłem ze kupie sobie tego LCD http://www.lge.pl/products.asp?groupid=9&c...15&productid=24 ma go ktoś z was moze jesli tak to prosze o jakies opinie :) z góry dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Ciutke za maly kontrast ale bardzo ladny czas reakcji .. nie bedzie smurzyl. IMHO dobry wybor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 ja mam ten monitorek jestem bardzo zadowolony - we wrzesniu dalem za niego 1510zl wiec teraz chyba dostaniesz go taniej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Jak ty napisaleś temat... Stary. Aż oczy bolą... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Jak ty napisaleś temat... Stary. Aż oczy bolą...ze niby jak? pomóżcie pomoc= ó pomoge= ż Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Jak ty napisaleś temat... Stary. Aż oczy bolą... :lol: :lol: :lol: Naucz się zasad ortografii :wink: Monitor ok :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalton Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Hmmm to jak sie to pisze :) bo ja jestem na bakier z ortografią chociaż z matury miałem 4 ale to był cud :) , dziekuje za opinie na temat monitorka wiec ubieram sie i jade po niego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Hmmm to jak sie to pisze :) bo ja jestem na bakier z ortografią chociaż z matury miałem 4 ale to był cud :) , dziekuje za opinie na temat monitorka wiec ubieram sie i jade po niego. dobrze napisales - koles jakis dyslektyk chcial sie dowartosciowac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Jutro jade kupic jakis monitor Lcd mam 1500 zł i uzywam kompa w sumie tylko do internetu i podstawowych rzeczy i zaznaczam ze prawie wcale nie gram zdarza sie ze raz w miesiacu pogram przez 10 minut w coś, postanowiłem ze kupie sobie tego LCD http://www.lge.pl/products.asp?groupid=9&c...15&productid=24 ma go ktoś z was moze jesli tak to prosze o jakies opinie :) z góry dzięki No wiec wlasnie jestem dzis na tym samym etapie generalnei od kilku (nastu) dni ogladam monitorki .. gorna cene mam wyznaczona na twoim poziomie :) po dlugich ogladaniach :) na zywo najbardzije przypadl mi do gustu LG L1511S nie wiem kolory jakies takie najnormalniejsze .. ogladalem Neovo w pewnym serwisie super zachwalane , iiyama ax3818utc , nec 1501 , i kilkanascie innych dzis porownam sobie jeszcze beline czy jak mu tam ;-) , i szamsunga . Puki co moim faworytem jest LG L1511S - Colin 2 wyglada calkiem ok , bialy kwadrat odbijajacy sie po krawedziach ekranu delikatne/minimalne smuzenie ale w zupelnosci nie przeszkadzalo mi , wirujacy szescian z jkims tam napisem w miare ok delikatnie napis nie ostry ale w zupelnosci doprzyjecia, reszta dla mnie bez zarzutu ... a i cena 1305 brutto wczoraj na batorego czyli wsklepie jakies 20-40 pln drozej ... (ale za to z mozliwoscia przetestowania na zywo...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Ja też miałem 4 ale za interpretacje wiersza... Takie lanie wody... A z tym pomóźcie mi się coś powaliło. Sam nie wiem czemu... SORYYY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk7 Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 qrcze piszcie jakos precyjniej nazwy tematow a nie tak bo wchodzac nie ma sie pojecia o co biega ... ;P :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalton Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 No już kupiłem Lcd i jestem zadowolony bardzo z obrazu, siedze juz od rana jak pojechałem o 10 po niego i jeszcze mnie oczka nie bolą :) no wiec dla moich zastosowan to on jest wymarzony nic dodać nic ująć . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 No już kupiłem Lcd i jestem zadowolony bardzo z obrazu, siedze juz od rana jak pojechałem o 10 po niego i jeszcze mnie oczka nie bolą :) no wiec dla moich zastosowan to on jest wymarzony nic dodać nic ująć .Dobra dobra to napisz chociaz jaki model kupiles :) . Ja wczoraj ostatecznie po obejrzeniu kilku lcd zdecydowalem sie na belinea 101570 heh po moim starym filipsiku crt ktory byl juz wyjarany , stracil ostrosc itd normalnie opad szczeki ;-) tyle szczegolow :) na ekranie ;) wszystko takie wyrazne :-) grac sie da ogladac filmy tez :) jestem bardzo zadowolony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalton Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Hans masz tu linka :) http://www.lge.pl/products.asp?groupid=9&c...15&productid=24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...