Skocz do zawartości
Dalton

Pomóżcie :(

Rekomendowane odpowiedzi

Jutro jade kupic jakis monitor Lcd mam 1500 zł i uzywam kompa w sumie tylko do internetu i podstawowych rzeczy i zaznaczam ze prawie wcale nie gram zdarza sie ze raz w miesiacu pogram przez 10 minut w coś, postanowiłem ze kupie sobie tego LCD http://www.lge.pl/products.asp?groupid=9&c...15&productid=24 ma go ktoś z was moze jesli tak to prosze o jakies opinie :) z góry dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm to jak sie to pisze :) bo ja jestem na bakier z ortografią chociaż z matury miałem 4 ale to był cud :) , dziekuje za opinie na temat monitorka wiec ubieram sie i jade po niego.

dobrze napisales - koles jakis dyslektyk chcial sie dowartosciowac :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro jade kupic jakis monitor Lcd  mam 1500 zł i uzywam kompa w sumie tylko do internetu i podstawowych rzeczy i zaznaczam ze prawie wcale nie gram zdarza sie ze raz w miesiacu pogram przez 10 minut w coś,  postanowiłem ze kupie sobie tego LCD http://www.lge.pl/products.asp?groupid=9&c...15&productid=24 ma go ktoś z was moze jesli tak to prosze o jakies opinie :) z góry dzięki

No wiec wlasnie jestem dzis na tym samym etapie generalnei od kilku (nastu) dni ogladam monitorki .. gorna cene mam wyznaczona na twoim poziomie :) po dlugich ogladaniach :) na zywo najbardzije przypadl mi do gustu LG L1511S nie wiem kolory jakies takie najnormalniejsze .. ogladalem Neovo w pewnym serwisie super zachwalane , iiyama ax3818utc , nec 1501 , i kilkanascie innych dzis porownam sobie jeszcze beline czy jak mu tam ;-) , i szamsunga . Puki co moim faworytem jest LG L1511S - Colin 2 wyglada calkiem ok , bialy kwadrat odbijajacy sie po krawedziach ekranu delikatne/minimalne smuzenie ale w zupelnosci nie przeszkadzalo mi , wirujacy szescian z jkims tam napisem w miare ok delikatnie napis nie ostry ale w zupelnosci doprzyjecia, reszta dla mnie bez zarzutu ... a i cena 1305 brutto wczoraj na batorego czyli wsklepie jakies 20-40 pln drozej ... (ale za to z mozliwoscia przetestowania na zywo...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No już kupiłem Lcd i jestem zadowolony bardzo z obrazu, siedze juz od rana jak pojechałem o 10 po niego i jeszcze mnie oczka nie bolą :) no wiec dla moich zastosowan to on jest wymarzony nic dodać nic ująć .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No już kupiłem Lcd i jestem zadowolony bardzo z obrazu, siedze juz od rana jak pojechałem o 10 po niego i jeszcze mnie oczka nie bolą :) no wiec dla moich zastosowan to on jest wymarzony nic dodać nic ująć .

Dobra dobra to napisz chociaz jaki model kupiles :) . Ja wczoraj ostatecznie po obejrzeniu kilku lcd zdecydowalem sie na belinea 101570 heh po moim starym filipsiku crt ktory byl juz wyjarany , stracil ostrosc itd normalnie opad szczeki ;-) tyle szczegolow :) na ekranie ;) wszystko takie wyrazne :-) grac sie da ogladac filmy tez :) jestem bardzo zadowolony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...