Jacek Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Taki dość nowy chyba. Babki śpiewaja po franuzku(dobrze? :/) . DLa przypomnienia podam ze jest to nowa wersja starego dośc utworu :/ Na prawde nie moge podac zbyt wielu danych :? Wiem tylko ze leci to nieraz w radiu i poszczaja ja nieraz na roznych imprezach. Po raz pierwszy usłyszałem ja z 2 tyg temu chyba wiec raczej nowosc(?) :) Ja słucham przewaznie rocka ale tu taki wyjatek ;) Jak bedzie potrzeba to mzoe cos podam jakies szczegoły :/ Mozne znajde ja niedługo na jakims cd z popcornu ;) heheheh stara wersja mi sie przypomina(teledysk) i musze ja miec :) plisss :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Alizze - J'en an marre Jedyna francja jaka przychodzi mi do głowy - i w miare nowa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 :D zaraz zobacze czy to to :? Ja nie mam danych na temat tego zespołu.. nic. :? Dzieki za pomoc... sprawdzam :) ps. to nie to ale tez fajne nawet :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Szukaj czegoś zespołu "Ingrid" czy jakoś tak nie wiem nie znam się ja słucham death metalu 8) jedna piosenka to "tu m'as promis" a druga to "tango" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 a moze Kate Ryan - desenchanetee Kate Ryan - Libertine ;) to czesto leci na baletach , w radio i chyba po francusku - a pozatym to ver. clubowe wymiataja :DD:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 B3T0N, chodziło własnie o Kate Ryan - Libertine :D Zaraz znajde oryginalna wersje i bedzie ;) Dzieki wszystkim za pomoc :) ps. zaraz poszukam tych wersji klubowych :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 B3T0N, chodziło własnie o Kate Ryan - Libertine :D Zaraz znajde oryginalna wersje i bedzie ;) Dzieki wszystkim za pomoc :) ps. zaraz poszukam tych wersji klubowych :> szukaj extended i club - najlepsze sa :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 a Moze Marlene Farmer... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Aziz masz racje :) Taki jest oryginał :) Ścągne jeszcze tą wersje extended i zobazymy co to jest :) Dzieki jeszcze raz za pomoc :D Ta piosenka pomaga zwalczyć moj boł głowy :) Polecam innym! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 hehehe jak sie ma wtyki to taka libertine nie jest nowa bo sie ma ponad miesiac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 hehehe jak sie ma wtyki to taka libertine nie jest nowa bo sie ma ponad miesiac :) Albo jeszcz więcej... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 ach wy sie dziwicie ;) Nie ogladam vivy, nie słucham zbytnio radia .. :) Gdybym nie słyszał iles lat temu oryginału to chyba ta piosenka nei spodobała sie tak bardzo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 hehehe jak sie ma wtyki to taka libertine nie jest nowa bo sie ma ponad miesiac :) Albo jeszcz więcej... 8) heheheh miesiąc... Przecież ta piosenka ukazała się wraz z płytą Kate Ryan - Different w kwietniu... Ona jest staraaaaaaaaaaa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 hehehe jak sie ma wtyki to taka libertine nie jest nowa bo sie ma ponad miesiac :) Albo jeszcz więcej... 8) heheheh miesiąc... Przecież ta piosenka ukazała się wraz z płytą Kate Ryan - Different w kwietniu... Ona jest staraaaaaaaaaaa... Słuszne stwierdzenie. Całą płyte już miałem dawno dawno temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Kilka miechow i uwazasz ja za stara? :) hm Dla mnie 10 lat piosenki, filmy uznaje za jeszcze w miare swieze :) Stare to sa z lat 70' :) No poczatek 80' ;) Tak czy siak cacy piosenka nawet :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...