Peterq Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 jak se ktos bedzie chcial znalezdz to znajdzie, niedlugo przykleicie cale forum, jak mnie to irytujee, niedlugo cala pierwsza strona bedzie przyklejona, jak temat jest na topie to na top w liscie bedzie powracal a nie takie sztuczne podtrzymywanie:[!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 zgadzam sie z przedmówca ..przejdzmy od słow do czynów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 ja jestem za zostawieniem przyklejonych topicow tam masz wszystko opisane w kupie a nie kilkadziesiat topicow i w kazdym prawie to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 jak se ktos bedzie chcial znalezdz to znajdzie, niedlugo przykleicie cale forum, jak mnie to irytujee, niedlugo cala pierwsza strona bedzie przyklejona, jak temat jest na topie to na top w liscie bedzie powracal a nie takie sztuczne podtrzymywanie:[!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jasne odkleić i dać pole do popisu postfuckerom :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 andriu, to juz sie nei liczy odkad nie ma rang ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Jacek: licznika nie ma, ale brak licznika nie odciaza bazy danych :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterq Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 pogielo was?? myslicie ze komus zalezy zeby utrzymac swoj temat na szczycie?? tylko dla statystyk?? nie myslalem o tym w ten sposob, ale takiego forum jak u nas sprzet nie widzialem jeszcze.....szkoda gadac:[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterq Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 pogielo was?? myslicie ze komus zalezy zeby utrzymac swoj temat na szczycie?? tylko dla statystyk?? nie myslalem o tym w ten sposob, ale takiego forum jak u nas sprzet nie widzialem jeszcze.....szkoda gadac:[pogielo was?? myslicie ze komus zalezy zeby utrzymac swoj temat na szczycie?? tylko dla statystyk?? nie myslalem o tym w ten sposob, ale takiego forum jak u nas sprzet nie widzialem jeszcze.....szkoda gadac:[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Ja też jestem za odblokowaniem. Bo przecież to, że tematy są przyklejone w żaden sposób nie odstrasza "postfuckerów". Powiedziałbym nawet, że ludzie nieświadomie porusząją to samo zagadnienie w przyklejonych tematach po kilka razy, no bo kto ma czas aby przeglądać po 1000 odpowiedzi (z których część jest nie na temat). Właśnie i tu pojawia się druga sprawa, a mianowicie funkcjonalność, która maleje wraz ze wzrostem liczby postów w danym temacie. Przecież nadal pojawiają się tematy typu: "Jaką płyte na nforce2??" Mimo, że wszyscy doskonale widzą, że tematy o tych płytach są przyklejone. Podsumowując może i przyklejone tematy ładnie się prezentują, ale dla ludzi szukających pomocy, porady stają się mało funkcjonalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 to niech ludzie szukający pomocy przeczytają najpierw TO, potem zastosują TO a napewno znajdą to co ich interesuje. Gadanie typu: po co to trzymać, komu będzie sięchciało czytać wątek który ma 1000 odpowiedzi jest bezsensowne, forum jest po to aby uzyskać informacje czy porady na temat sprzętu a nie do walenia postami jak z kałasza. Tematy które sa przyklejone opisują problemy czy cechy produktów które są najpopularniejsze, i wydaje mi sie że założenie nowego wątku i czekanie na odpowiedzi jest o wiele dłuższe niż poszukanie tego w istniejących tematach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Amen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Może i takie gadanie jest bezsensowne, a może przyklejone tematy to strzelnica dla walących postami jak z kałasza :wink: . Mniejsza z tym, nie mnie to osądzać. Na zakończenie życze powodzenia dla użytkowników modemów, szukających informacji w tematach z powyżej 1000 postów. Trzymajcie się :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 gdyby nie przyklejone wątki, miałbyś przynajmniej 10 razy wiecej smieci na forum, i dopiero wtedy modemowcy by sie wkurzali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 bezsens co otwieram forum to widze szereg przyklejonych tematów...i wciaz to samo...... szukac musze czegos nowego bo tam gadaja i gadaja o tym samym... jak kogos interesuje konkretny topik to trafi tam bez zadnego kłopotu... taka jest moja opinia---ale kto dziś sie liczy z opinia szaraka:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 bezsens co otwieram forum to widze szereg przyklejonych tematów...i wciaz to samo...... szukac musze czegos nowego bo tam gadaja i gadaja o tym samym... jak kogos interesuje konkretny topik to trafi tam bez zadnego kłopotu... taka jest moja opinia---ale kto dziś sie liczy z opinia szaraka:( A wszyscy narzekaja ze nic sie nie da znalezc wyszukiwarka 8O :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterq Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 taka mala aluzja i podpowiedz do reeda, a wiec ja mysle ze jakby sie dalo dolaczyc jedna rzecz do wyszukiwania, zeby szukalo tylko po nazwach tematow a nie po slowach kluczowych w jakims poscie, jak wpisze to co mnie interesuje to mi wyskakuja tematy w stylu 14 stron, gdzie raz o tej karcie wspomnieto, a jakby sie dalo zaznaczyc szukaj ty;lko po tytulach, byloby git....co wy na to?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 taka mala aluzja i podpowiedz do reeda, a wiec ja mysle ze jakby sie dalo dolaczyc jedna rzecz do wyszukiwania, zeby szukalo tylko po nazwach tematow a nie po slowach kluczowych w jakims poscie, jak wpisze to co mnie interesuje to mi wyskakuja tematy w stylu 14 stron, gdzie raz o tej karcie wspomnieto, a jakby sie dalo zaznaczyc szukaj ty;lko po tytulach, byloby git....co wy na to?? Juz o to molestowalem marco. Ponoc sie tak nie da zrobic :? IMHO tez uwazam ze to by bylo najlepsze wyjscie, ale coz :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 co do tematów przyklejonych: może stworzyć nowy dział: "TEMATY PRZYKLEJONE - :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 co do tematów przyklejonych: może stworzyć nowy dział: "TEMATY PRZYKLEJONE - :wink:hehe, niezly pomysl. jest ich za duzi i trzeba cos z tym zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 co do tematów przyklejonych: może stworzyć nowy dział: "TEMATY PRZYKLEJONE - :wink: No to jest jakieś rozwiązanie. Ciekawe co na to władze forum. Jakby się udało to i wilk syty, i owca cała, wszyscy zadowoleni :) . P.S. Co powiecie na przyklejenie tego tematu?? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 nie no.....wchodze normalnie do działu SPRZĘT a tam cała Q_W_A galeryjka wszysko o.....i poprzyklejane.......DO H_U_J_A nie jarze tego.....a co gorsza odstrasza to niesamowicie!!!!!!!!!! jak kogos interesuje temat i w nim uczestniczy ...to da se "zobacz swoje wiadomosci" (czy jakois tak) i nie bedzie problemu...dlaczego nie ma tematu wszysko o Ga-7vrx?????? te tematy cały czas tak bedom poprzyklejane????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 w sumie o wielu płytach zostało powiedziane dosłownie wszystko, przecież temat przyklejony przez pół roku rozrósł się bardzo mocno i zawiera wiele problemów i ich rozwiązania. a przychodzi jakiś nowy i tak zakłada swój temat : "jaka płyta na nF2 ?" i na takich kretynów nic się nie poradzi. byli, są i będą kretynami. też myślałem o osobnym dziale z tematami przyklejonymi ale nie tematy o sprzęcie i programach razem, tylko o sprzęcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 [...] a przychodzi jakiś nowy i tak zakłada swój temat : "jaka płyta na nF2 ?" i na takich kretynów nic się nie poradzi. byli, są i będą kretynami. też myślałem o osobnym dziale z tematami przyklejonymi ale nie tematy o sprzęcie i programach razem, tylko o sprzęcie. Takich nalezy tepic, blokowac itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 REED spróbuj mnie zrozumiec!!!!!!!!! długi temat gdzie dyskusji trwa od iluś stron i zawiera sie w np 1240 odpowiedziach , niczego nie ułatwia bo ja chcąc dowiedziec sie czego na dany temat (niech to bedzie mobo)musze przestudiowac cały topik.....nie mowiąc juz ze w takich tematach od chorery jest OFFTOPIKÓW... wiec chyba jednak lepiej zeby powstawalo wiecej tematów a jednak krótszych.......... (nie zrozum mnie zle z tym wiecej ) a rolą moderów i tak CHYBA jest usuwanie "syfu" tzn tematów powtarzajacych sie itp.... Spróbuj przemyślec mój punkt widzenia.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 ps. tak dla jasnosci nie postuje o odklejenie wszyskiego!!!!!!!!!!! SA jak najbardziej WAZNE tematy... ale oczyscic --bo jest tego za duzo.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 ps. tak dla jasnosci nie postuje o odklejenie wszyskiego!!!!!!!!!!! SA jak najbardziej WAZNE tematy... ale oczyscic --bo jest tego za duzo.... Moze wiecej konkretow ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 poprzez oczyszczenie rozumiałem usuniecie mniej waznych tematów...... np. 1) niektóre z tematów o mobo... powiedz Reed jak mam tam coś znależc w 1181 odpowiedziach??? 2) widze przyklejony temat z linkiem do faqa.....(odblokow. t-bred) 3) podkrecenie r9000 ???? tez przyklejone??? 4)modding desktopu??????:) wybacz ale dalej juz nie pacze.... nie wątpie , Reed że wszystkie te tematy mogą byc interesujące... ale mamy przeciez FAQ (każdy chyba moze cos dopisać) , duża ilosc rzeczy znajduje wyszukiwarka , a ponadto to nie wygląda najladniej (mnie odpycha ). Wiesz , nie chce tutaj wypaśc jakios dziwnie/że niby sie wymądrzam czy coś ......ale jedynie chce zwrócić uwagę moderów na ten ( tu subiektywna uwaga:) ) MAŁY śmietnik w niektórych działach.... Ps.co z ta opcja do wyszukiwania tylko w TEAMATACH??byłoby gites:) SZacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Rozumie Cie tomcyk, i nic do Ciebie nie mam, normalnie sie spytalem co konkretnie masz na mysli, jakie topiki, czesciowo udzieliles mi odpowiedzi, dziekuje. Pomyslimy co z tym fanatem zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebkan Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2003 może przykleimy ten topic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 27 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2003 może przykleimy ten topic :lol:Szczękę se przyklej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...