eldek Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 taka mala aluzja i podpowiedz do reeda, a wiec ja mysle ze jakby sie dalo dolaczyc jedna rzecz do wyszukiwania, zeby szukalo tylko po nazwach tematow a nie po slowach kluczowych w jakims poscie, jak wpisze to co mnie interesuje to mi wyskakuja tematy w stylu 14 stron, gdzie raz o tej karcie wspomnieto, a jakby sie dalo zaznaczyc szukaj ty;lko po tytulach, byloby git....co wy na to?? Juz o to molestowalem marco. Ponoc sie tak nie da zrobic :? IMHO tez uwazam ze to by bylo najlepsze wyjscie, ale coz :? a nie chodzi przypakiem o opcje "szukaj po tytule watku" ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Tak, masz racje, ale to sie pojawilo dopiero niedawno, marco jednak zadzialal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Taaaa tylko czasem tytuły wątków wołają o pomstę do nieba... Już nie mówię o takich "Pomocy!!!" ale wystarczy błąd ort czy literówka i już G znajdziemy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 nie ważne KROOTKI ja i tak znajduje duuuuuuuzo wiecej jak przedtem... thx MARCO & REED (Marco za zrobienie , Reedowi za molestowanie Marco) hyhy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eldek Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2003 Tak, masz racje, ale to sie pojawilo dopiero niedawno, marco jednak zadzialal :) no nie zauwazylem daty Twojego postu ;) patrzylem tylko na date ostatniego i tak wyszlo ;) w phpbb da sie zrobic wszystko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajkos Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 a niedałoby się wprowadzić opcji do wyboru, czy ktoś chce mieć podwieszone wątki czy nie? gdzieś w ustawieniach, bo zajmują pół ekranu i bardzo utrudniają czytanie nowych wątków a użytkownikami któzy zalewają forum bezsensowymi postami mogą sie zająć moderatorzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 A moze osobny dzial z przyklejonymi tematami ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 moge tylko zapytać czemu został odklejony "po pijaku" ???? !!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...