stn666 Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Chce udostepnic net przez modem :D wiem... smieszne... ale zrobilem wszystko (tak mi sie wydaje) i to niechce dzialac!!! Juz niewiem co mam zrobic, wqr*** mnie to tym bardziej ze kiedys to robilem i bylo ok a teraz robie chyba tak samo i [gluteus maximus]. win98se na obu kompach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Ja kiedys mialem chyba zwalona wersje win98 bo pamietam jak kumpel do mnie przychodzil tylko jego komp mogl udostepniac a moj ni chu... Wydawalo mi sie to smieszne ale nic innego wtedy nie wymyslilem.(to sie tyczylo zwyklego udostepniania windows)... Ewentualnie zainstaluj winproxy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stn666 Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 moj win98 jest ok, wczesniej roilem to na tym samym i dzialalo :( gdzie moge znalezc winproxy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Szukaj. Było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stn666 Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 dobra ze znalezieniem winproxy sobie poradzilem, ale prawie 15 mega... zciagnalem juz 27% :) jeszcze 3 godzinki i bede szczesliwy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...