tygrysek20022 Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2021 Witam Mam możliwość wymiany RTX GIGABYTE GAMING OC 2070 Super na RTX GIGABYTE 3070 GAMING OC LHR. Dopłata 1000 zł do 3070. Wersje LHR to tylko zablokowane kopanie krypto ? W aplikacjach Adobe oraz w grach to pełnosprawne RTX 3070 ? Warto dopłacić i wymienić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaffyDuck Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2021 Ja bym nie wymieniał, przecież 2070 jeszcze w wersji super to wciąż zajebista karta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebx83 Opublikowano 25 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2021 (edytowane) Witam Podpinam sie pod temat tylko z innym zagadnieniem. ATM posiadam MSI RTX 2070 Gaming Z i planuje przesiadke na rtx 3070 Gigabyte gaming OC, niestety tylko kartyy od Gigabyte u mnie dostepne od reki badz Palit. Jak ogolnie sie sprawuje Gigabyte wzgledem GPU? posiadalem wszystkie karty od MSI i jedna od Zotac. Do tego tez widze dostepnosc MSI RTX 3070Ti gaming X TRIO ktora jest tansza od RTX 3070 gaming OC od gigabyte. Totalnie zglupialem z tymi cenami i nie wiem co warto co nie warto kupic badz nie kupic. Co myslicie co mozecie polecic? Edytowane 25 Października 2021 przez sebx83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...