Skocz do zawartości
Diesel

ROWERY I SILNIK Hondy

Rekomendowane odpowiedzi

To jest P R O F A N A C J A   roweru :!:  :!:   :evil:  

Poza tym 50km/h to bez problemu jeździ się bez silników  :twisted:

mi udalo sie pojechac 65km/h, niestety przelozenie na wiecej nie pozwolilo :( a bylo by duzo wiecej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest P R O F A N A C J A   roweru :!:  :!:   :evil:  

Poza tym 50km/h to bez problemu jeździ się bez silników  :twisted:

mi udalo sie pojechac 65km/h, niestety przelozenie na wiecej nie pozwolilo :( a bylo by duzo wiecej...

No pewnie, moze 85km/h HA HA :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Gosciu to ty pobiles rekord swiata!!

LOL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No pewnie, moze 85km/h HA HA :D  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  

Gosciu to ty pobiles rekord swiata!!

LOL

nie mam pojęcia z czego się śmiejesz :?

Jeździsz wogóle na rowerze :?:

Nie nie wiem co to jest rower i nigdy nie jezdzilem :roll:

Mam gorski rower z licznikem i nigdy nie wyciognelem wiecej niz 45km/h

dlatego 65km/h to BZDURA!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam gurski rower z licznikem i nigdy nie wyciognelem wiecej niz 45km/h

gÓrski :D

wiesz... żeby osiągnąć podane 65km/h to trzeba trochę jeździć (ja dla przykładu nakręciłem w tym sezonie już ponad 2700km - jutro zrobię zdjęcie licznika, bo został w garażu przy rowerze).

a gdybyś nie wierzył, to może chociaż to zdjęcie trochę cie przekona: http://members.lycos.co.uk/satelita/stuff/foto_02.jpg To ja (jaki ja piękny jestem :wink: ) we wrocku na rynku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz... żeby osiągnąć podane 65km/h to trzeba trochę jeździć (ja dla przykładu nakręciłem w tym sezonie już ponad 2700km - jutro zrobię zdjęcie licznika, bo został w garażu przy rowerze).

a gdybyś nie wierzył, to może chociaż to zdjęcie trochę cie przekona: http://members.lycos.co.uk/satelita/stuff/foto_02.jpg To ja (jaki ja piękny jestem :wink: ) we wrocku na rynku.

Ok czekam na te zdjecia z predkoscia 65km/h :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok czekam na te zdjecia z predkoscia 65km/h  :D

Na liczniku mam po dzisiajszej jeździe maxa 51km/h (przy kasowaniu dystansu dziennego kasuje sie też max.), ale widać jesteś bardzo uparty... zrobię to dla Ciebie i przejadę się jutro kawałek i nabije te Ci te 65km/h. Zdjęcia wrzucę tutaj, albo wyślę Ci na maila.

BTW. Czemu piszesz cały czas jakbyś drwił z moich i innych wypowiedzi :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na liczniku mam po dzisiajszej jeździe maxa 51km/h (przy kasowaniu dystansu dziennego kasuje sie też max.), ale widać jesteś bardzo uparty... zrobię to dla Ciebie i przejadę się jutro kawałek i nabije te Ci te 65km/h. Zdjęcia wrzucę tutaj, albo wyślę Ci na maila.

bo wydaje mi sie to co muwisz ze to jest troche wygorowane, a zwlaszcza z gorskim rowerem :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bo wydaje mi sie to co muwisz ze to jest troche wygorowane, a zwlaszcza z gorskim rowerem :roll:

A co może te 65 to niemożliwe ? Bzdura tak ? Jak Ty nie jechałeś tyle, to inni też nie mogli ? :lol: :lol: :lol:

Chłopie może u "Siebie" nie masz górek. Ale na rowerze za 300 zł jechałem ponad 70 km/h. Pies, że niebezpiecznie i ze sporej górki, acz bardzo krótkiej i z dużym zakrętem. Jakbym miał inne przełożenia i większy zjazd to 80 km/h nie byłoby większym problemem.

Tak więc sam się zastanów co wypisujesz...

P.s

W Gdyni jest jakiś fajny zjazd. Muszę się kiedys wybrać na dobrym rowerze. Mój padł po przebiegu ponad 4 tysięcy km... :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bodajze rekord po osniezonym stoku w Peugeocie prawie 160 km/h bylo

dobrze mowie???  :lol:

tak, ale to było AFAIR w 1995r. :D teraz jest rekord chyba coś ponad 200km/h :twisted: :twisted:

ponad 240 km/h :D na prostej i bez oporu powietrza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie predkosci sa mozliwe wiec nie wiem po co ta rozmowa.

Cytuje dlatego ze masz zaje***isty kostium MUAHAHAHHAHAHAH

wiem ze to kolarski, ale nie noooo :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak chcecie sobie szybko pojezdzic, tzn okolo 80 lekko to zapraszam do szczyrku na trase z wisly do szczyrku, dokladnie na Salmopol :) tam sa zajebiste predkosci tylko troche zakretow :) rajd wisly(samochodowy) tamtedy idzie miedzy innymi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm ja w sumie nie wiem ile na max bym wyciagnal na goralu po plaskim ale wiem ze jak kiedys z bracholem na kolarkach sie wybralismy to bez problemu sie jedzie non stop 40Km/h a jak sie depnie do poand 50 spox - piekne uczucie:)))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok czekam na te zdjecia z predkoscia 65km/h  :D

Tutaj są zdjęcia licznika z wczorańszego wypadu:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

a tu mój jowej :D

Dołączona grafika

poza tym na takich klockach:

Dołączona grafika

ciężko się rozpędza 8)

Dzisiaj może dorzucę coś jeszcze bo jadę z kumplem na fajną trasę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba z gurki i ostrym wiatrem!! :lol:

:lol:

zanim mi ukradli moja zabaweczke zdazylem pojechac 80km/h na goralu ostro przerobionym - Trek Alu fele V z waskimi slikiami caly na deore xt oczywiscie szybka korba zaksa - polecam raz czy dwa razy w zyciu - smierc w oczach ;-) ale wrazenie niesamowite 8)

i nie wiem czy bym si zdecydowal po raz kolejny ... no moze... ;-)

a oczywiscie ze z gory chyb nie pod gore :lol: gorka byla dluga ale nie jkas wyjtkowo stroma

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi