forest kila zbila Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 moj maks dziennie to bylo cos kolo 150km za to na tak zrobionym rowerze spokojnie jechalem 50km po rownym a meczac nogi wiecej nie jezdze juz drugi rok z lezka w oku wspominam moj rowerek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Moje maks w tym roku to bylo jakis 48km/h ale to po tygodniu tylko jezdzenia na rowerze. Ja teraz bede nad mozem to zobacze ile da sie najwiecej wyciagnac. Jak ktos chce sobie osiagac super predkosci to niech pojedzie nad jezioro Solinskie do osrodka "Jawor". 1000m gorki wyasfaltowanej z 5 zakretami :D To dopiero byla by zabawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 poza tym na takich klockach: ciężko się rozpędza 8) Dodam coś jeszcze o tych oponach (Maxxis Calibos - przód i Maxxis Kraken - tył). Mimo że oznaczone 1.95" to porównując do Panaracer 2.1 czy Continetal 2,3" są najszersze z nich :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 moj maks dziennie to bylo cos kolo 150km za to na tak zrobionym rowerze spokojnie jechalem 50km po rownym a meczac nogi wiecej nie jezdze juz drugi rok z lezka w oku wspominam moj rowerek Ja również mam 150km najdłuższą trasę :) Przejechałem to na początku lipca i była to trasa Wrocław -> Kalisz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diesel Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 mi udalo sie pojechac 65km/h, niestety przelozenie na wiecej nie pozwolilo :( a bylo by duzo wiecej... ja mam 64km/h :D Co myslisz o moim nowym Mikado? Made in Canada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Mój max tj 73 km/h jechalem z zoo w kraku (z górki oczywiscie ) a na prostej to w tym sezonie 51 wycignolem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Ktoś wspomniał o rekordzie świata na rowerze. Widziałem to na Discovery- program chyba po czesku był. Rower wyglądał jak Wigry 3 :P, ale z ogromnym przełożeniem. KOleś jechał za jakimś sportowym samochodem, który zakrywał specjalnie przerobionym tyłem ( zakrywał rowerzystę). Dodam, że było to na wyschniętym słonym jeziorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Co myslisz o moim nowym Mikado? Made in Canada Nie chcę Cię urazić, ale zalatuje macro-cash'em :/ Tarczówki, do tego przerzutki (z tego co widze SRAM 3.0 albo 4.0) regulowany mostek- stosuję się takie w rowerach miejskich :!: No i ta rama... jakoś nie miałbym do niej zbyt dużego zaufania :? Dziwna jest też korba... jakby z klasy Tourney (TY) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Dokładnie Sherlock Auchan Rulez :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diesel Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Co myslisz o moim nowym Mikado? Made in Canada Nie chcę Cię urazić, ale zalatuje macro-cash'em :/ Tarczówki, do tego przerzutki (z tego co widze SRAM 3.0 albo 4.0) regulowany mostek- stosuję się takie w rowerach miejskich :!: No i ta rama... jakoś nie miałbym do niej zbyt dużego zaufania :? Dziwna jest też korba... jakby z klasy Tourney (TY) :wink: No pewnie twoj jest lepszy, zgory bylo wiadomo ze tak powiesz. teraz na mojej bryce moge skakac z pierwszego pietra, a tobie to hyba by siadelko w dupe weszlo/? :oops: Pozdro :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 No pewnie twoj jest lepszy, zgory bylo wiadomo ze tak powiesz. Nic o tym nie wspomniałem i nawet nie miałem takiego zamiaru. teraz na mojej bryce moge skakac z pierwszego pietra, a tobie to hyba by siadelko w <font color="#FF0000">[ciach!]</font> weszlo/? :oops: Pozdro :wink: Do skakania na takie wysokości potrzebne są umiejętności - technika, którą trzeba wyćwiczyć. Nie wystarczy sam rower... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 hmm a na tych plastikowych pedalach to przy takim skoku ustoisz? daj fotke roweru po upad... znaczy po ladowaniu :D no off :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diesel Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 hmm a na tych plastikowych pedalach to przy takim skoku ustoisz? daj fotke roweru po upad... znaczy po ladowaniu :D no off :P Plastikowe pedaly to moze twoj rower ma, moj jest zrobiony z Alloy Pedals (stop kilku metali) :idea: Nie poto rower kupile zeby skakac, ale zeby byl bardzo wygodny i niezawodny na wszystkie tereny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Plastikowe pedaly to moze twoj rower ma powoli zaczynasz mi działać na nerwy tymi chamskimi odzywkami :x moj jest zrobiony z Alloy Pedals (stop kilku metali) Oznaczenie alloy to najczęsciej 6061(/T6). Czyli lekko domieszkowane aluminium i obrabiane termicznie w celu usunięcia naprężeń materiału powstałych przy spawaniu. Ale "Alloy Pedals" to poprostu Peadły Aluminiowe :lol: :idea: Nie poto rower kupile zeby skakac, ale zeby byl bardzo wygodny i niezawodny na wszystkie tereny. Z tym osprzętem to do niezawodności mu daleko - zwłaszcza ta korba i mostek mnie przeraża 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 geez chciales czlowieku opinie to ja masz. i po co najezdzasz jak tylko przeczytasz slowo krytyki? poza tym nie wiem czy to no off na koncu zauwazyles... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diesel Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Plastikowe pedaly to moze twoj rower ma powoli zaczynasz mi działać na nerwy tymi chamskimi odzywkami :x moj jest zrobiony z Alloy Pedals (stop kilku metali) Oznaczenie alloy to najczęsciej 6061(/T6). Czyli lekko domieszkowane aluminium i obrabiane termicznie w celu usunięcia naprężeń materiału powstałych przy spawaniu. Ale "Alloy Pedals" to poprostu Peadły Aluminiowe :lol: :idea: Nie poto rower kupile zeby skakac, ale zeby byl bardzo wygodny i niezawodny na wszystkie tereny. Z tym osprzętem to do niezawodności mu daleko - zwłaszcza ta korba i mostek mnie przeraża 8O Wyluzoj Sherlock bo ci jeszcze zaszkodzi na zdrowie! :D :D :D Po drugie Alloy to jest metal, zobacz sobie wslowniczku. A homogeneous mixture or solid solution of two or more metals, the atoms of one replacing or occupying interstitial positions between the atoms of the other Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 hmm a na tych plastikowych pedalach to przy takim skoku ustoisz? daj fotke roweru po upad... znaczy po ladowaniu :D no off :P Plastikowe pedaly to moze twoj rower ma, moj jest zrobiony z Alloy Pedals (stop kilku metali) :idea: Nie poto rower kupile zeby skakac, ale zeby byl bardzo wygodny i niezawodny na wszystkie tereny. to jest rower miejski, caly osprzet lacznie z amorem jest do jazdy miejskiej i to dosyc niskiej jakosci, wiec raczej sobie nie poskaczesz. tak jak juz wczesniej kolega zauwazyl, nie licz na jego niezawodnosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Nie ma jak ciężka stalowa rama :P A ten imo bardzo fajny rower jest na dobre drogi ( czyt. asfalty dużego miasta np. NY;)). Po wertepach szkoda katować taki sprzęt, z resztą nie po to został on stworzony ( spójżcie na te opony :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diesel Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 hmm a na tych plastikowych pedalach to przy takim skoku ustoisz? daj fotke roweru po upad... znaczy po ladowaniu :D no off :P Plastikowe pedaly to moze twoj rower ma, moj jest zrobiony z Alloy Pedals (stop kilku metali) :idea: Nie poto rower kupile zeby skakac, ale zeby byl bardzo wygodny i niezawodny na wszystkie tereny. to jest rower miejski, caly osprzet lacznie z amorem jest do jazdy miejskiej i to dosyc niskiej jakosci, wiec raczej sobie nie poskaczesz. tak jak juz wczesniej kolega zauwazyl, nie licz na jego niezawodnosc. Przeczytaj moj wczesniejszy post, juz pisalem poco kupilem ten rower, Niska jakosc??? no nie drugi specjalista,, no-commens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Przeczytaj moj wczesniejszy post, juz pisalem poco kupilem ten rower, Niska jakosc??? no nie drugi specjalista,, no-commens Widzę że masz się za wszechwiedzącego 8) Może więc sprawdzimy Twój poziom wiedzy rowerowej?? Małe pytanko: Jak nazywa się i jaka firma produkuje takie małe kółko do prowadzenia linki tylnej przerzutki. Do czego ono służy :?: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diesel Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Przeczytaj moj wczesniejszy post, juz pisalem poco kupilem ten rower, Niska jakosc??? no nie drugi specjalista,, no-commens Widzę że masz się za wszechwiedzącego 8) Może więc sprawdzimy Twój poziom wiedzy rowerowej?? Małe pytanko: Jak nazywa się i jaka firma produkuje takie małe kółko do prowadzenia linki tylnej przerzutki. Do czego ono służy :?: :twisted: 1.nie rob ze mnie durnia 2.firmy SRAM 3.zmiany biegow (predkosci) Teraz ja zadam ci pytanie. w jakim kraju produkuja video kary Radeon 9700 pro??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 3.zmiany biegow (predkosci)Jesli jeszcze dobrze pamietam to chodzi o zmniejszenie oporow ciagnietej linki PS Moj rekord to 65km/h a ostatnio (asfalt, plasko, i moja troche wazaca sylwteka) 50 jak w morde strzelił 3.zmiany biegow (predkosci)Jesli jeszcze dobrze pamietam to chodzi o zmniejszenie oporow ciagnietej linki PS Moj rekord to 65km/h a ostatnio (asfalt, plasko, i moja troche wazaca sylwteka) 50 jak w morde strzelił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 1.nie rub ze mnie durnia do mnie to piszesz :?: 2.firmy SRAM nie prawda, bo Avid (http://www.avidbike.com i nazywa się Rollamajig. 3.zmiany biegow (predkosci) Również nieprawda, bo skraca linkę, upraszczając jej krzywiznę, co skutkuje lepszym (łatwiejszym) przesuwem linki a co za tym idzie zwiększa precyzję działania przerzutki. Teraz ja zadam ci pytanie. w jakim kraju produkuja video kary Radeon 9700 pro??? Karty są produkowane w Chinach, ale siedziba ATI miesci się w Kanadzie. Dla mnie temat jest skończony. IMHO wymądrzasz się na temety na które nie masz pojęcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diesel Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 1.nie rub ze mnie durnia do mnie to piszesz :?: 2.firmy SRAM nie prawda, bo Avid (http://www.avidbike.com i nazywa się Rollamajig. 3.zmiany biegow (predkosci) Również nieprawda, bo skraca linkę, upraszczając jej krzywiznę, co skutkuje lepszym (łatwiejszym) przesuwem linki a co za tym idzie zwiększa precyzję działania przerzutki. Teraz ja zadam ci pytanie. w jakim kraju produkuja video kary Radeon 9700 pro??? Karty są produkowane w Chinach, ale siedziba ATI miesci się w Kanadzie. Dla mnie temat jest skończony. IMHO wymądrzasz się na temety na które nie masz pojęcia. wyglonda na to ze nie umiem przczytac napisu, :roll: Sorki ale to jest prawda :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diesel Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Zreszto rowery mnie az tak bardzo nie-interesuja jak komp! Dlatego proponoje wejsc na Rower forum aha juz koncze, i co ztym wynikem 65k/h??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Modzi Kochani wywalcie moje zdublwane na maxa posty Dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Zreszto rowery mnie az tak bardzo nie-interesuja jak komp! Dlatego proponoje wejsc na Rower forum aha juz koncze, i co ztym wynikem 65k/h??? Nie mam zamiaru już udawadniać Ci czegoś, co wszyscy przyjmują za fakt, tylko Ty nie wierzysz, bo nigdy tyle na rowerze nie jechałeś. Dorośnij... bo cały czas mam wrażenie że rozmawiam z 11 letnim dzieckiem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Modzi Kochani wywalcie moje zdublwane na maxa posty Dziekuje No problem... usunięte :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Modzi Kochani wywalcie moje zdublwane na maxa posty DziekujeA diesla wyslijcie na jakis kurs dla niedowartosciowanych 13 latkow, na ktorym nauczy sie zachowania w grupie powaznych ludzi. A wiesz co diesel ? moj tata ma wieksze wplywy w rzadzie kanady niz twuj i twuj tata morze stracic prace jak pstrykne palcami :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 A wiesz co diesel ? moj tata ma wieksze wplywy w rzadzie kanady niz twuj i twuj tata morze stracic prace jak pstrykne palcami :lol: :lol: :lol: ROTFL!!! :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...