B3T0N Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 no coz ..... xdream zle zalozony - proc rip :| troooodno :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 no coz ..... xdream zle zalozony - proc rip :| troooodno :lol: http://members.lycos.co.uk/b3t0n2/Resize%2...Rozne%20001.jpg Kolejny brat odszedl... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 R.I.P :) My best friend Athlon ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Szkoda proca :cry: Nóżki zciachałeś czy są dalej?? Ja jak rozmontowywałem mostki z mojej starej płyty to usunąłem nóżki, żeby się nie wbijały w palce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 poucinalem , przeszlifowalem ze gladkie daj (_|_) niemowlaka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Super :) mi się maży cośytakeigo od ponad pół roku ale nie mam spalonego proca żadnego... jak mozesz to daj zdjecie grugiej strony jescze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Biedny AthlonXP(i to jeszcze ten ładny zieloniutki) :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Ja mam tez taki breloczek. Ale z troszke slabszego proca. O ile pamietam to chyba jest pentium 150 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 ja ma identycznego lecz dziala .A z durona 1.2 którego zgniotlem zrobilem sobie wisiorek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Ehh B3tonix drogie nosisz breloczki :) zrób sobie breloczek z nukleona :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voo Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Ja mam agoie 2.0+ od kumpla - podobny scenariusz - zle zalozony radiator. Nie wiedzialem tylko co z nozkami zrobic, teraz juz wiem 8) Latwo sie w tym dziorki wierci? Musze go na czyms zawiesic... Proc ma tez dosc ostre kanty, trzeba to chyba przeszlifowac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 wiertara wchodzi w niego jak w maslo :lol: kanty zeszlifowac papierem sciernym jak zalozysz to na klucze to jadro bedzie brzydko wygladac po 2 tygodniach , ale kto sie tam patrzy na szczegoly - bardziej pokruszone jadro daje lepszy efekt "zyzycia proca" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 to ktory to jest procek, ktorego usmierciles?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 to ktory to jest procek, ktorego usmierciles?? po kolei : duron 700 duron 800 athlon 1600+ palomino athlon 1800+ / 1700+ ten co prezentowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 ty zabojco prockow - musze sie rozgladnac - tez bym sobie breloczek albo wisiorek zrobil... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maggot Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 8O bosze... 8O gdybym rozwalil tyle procow to chyba bym sie zaciosal :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 ja narazie usmiercilem tylko durona 1000 za pomoca radiatora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 wiem ze nie ma sie czym chwalic ze usmiercilem tyle prockow :| ale chcieliscie wiedziec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeNeK Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 hmm taki martwy duronek 1000 pod reką mi leży... chyba go sobie 'zmoduje' ;] albo go sobie powiesze przy monitorq jako wisiorek i bedzie sie ladnie prezetowal obok barracudy III i GF2 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 8O bosze... 8O gdybym rozwalil tyle procow to chyba bym sie zaciosal :lol:Nie widziałeś listy Berkuta :wink: Jak dobrze pamietam z 15 procków było. Większość z powodu skraplania się wody padła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sundowner Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 To widzę, że każdy z nas ma coś na sumieniu :lol: ja ukatrupilem D600 ...dobrej serii był... ładnie sie kręcił... RIP :wink: zaraz coś sobie z niego zrobie bo niedawno go znalazłem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 powyzej moja kostka (plecak) mam ejszcze jakiegos ST przy kluczach, ale nie kce mi sie ich szukac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 LOL Bruce to jest poduszka :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 wha ? przeciez wyraznie podpisal ze plecak ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 LOL Bruce to jest poduszka :?: :lol: :lol: :lol: Plecak :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 A jam ninimalnie ukruszyłem durona 800, ale jest to ledwie widocznie a co dziwne procek działa 3 godziny w prine95 (test zakończyłem sam), dziwne no nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 moj durek 800 tez jest lekko ukruszony na prawej krawedzi i z powodzeniem dziala jzu 2 lata ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2003 A jam ninimalnie ukruszyłem durona 800, ale jest to ledwie widocznie a co dziwne procek działa 3 godziny w prine95 (test zakończyłem sam), dziwne no nie Dobij go!!! :twisted: :twisted: :twisted: (joke :wink: ) A ja jeszcze zadnego proca nie zabilem. (A moze jestem dla nich za delikatny :twisted: :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Ja mam z Was chyba najdroższy brylok świat bo aż z P4 3,06 :) Hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Ja mam z Was chyba najdroższy brylok świat bo aż z P4 3,06 :) Hehehea w jaki sposob stales sie jego posiadaczem?? ja tez chce taki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...