RaVeN155 Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Ja mam z Was chyba najdroższy brylok świat bo aż z P4 3,06 :) Hehehea w jaki sposob stales sie jego posiadaczem?? ja tez chce taki Pewnie chcial sprawdzic czy zabezpieczenie termiczne dziala :twisted: :twisted: :twisted: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 O <span style="color:red;">[ciach!]</span>a czy nie prościej jest zalać nóżki żywicą???? Masz wtedy zajciachisty efekt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Żywicą??? To by powiększyło jego grubość.. jak kto lubi... PS. NIE KUPIŁ KTOŚ PRZYPADKIEM HURTEM USZKODZONYCH PROCKÓW?? KUPIŁ BYM SE TAKOWY... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Żywicą??? To by powiększyło jego grubość.. jak kto lubi... PS. NIE KUPIŁ KTOŚ PRZYPADKIEM HURTEM USZKODZONYCH PROCKÓW?? KUPIŁ BYM SE TAKOWY... Ostatnio byl przeciez toppic, ze ktos tam kupil 50 prockow chyba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 ;] ale chyba nieuszkodzonych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 ;] ale chyba nieuszkodzonych...Wlasnie uszkodzone a dokladniej "poserwisowe". http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=395...ght=poserwisowe Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 ja najbardziej przy kluczach chcialbym miec jakies P4 lub celka na jadrze P4, bo by nic mu sie nie stalo od noszenia po kieszeniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Jezu a co bardziej moglo by mu juz zaszkodzic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Co moznaby zrobić z procesorem na Slot A :lol: ;) Ja moge miec dowolny - tylko AMD!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Ja mam z Was chyba najdroższy brylok świat bo aż z P4 3,06 :) Hehehea w jaki sposob stales sie jego posiadaczem?? ja tez chce takiProca czy bryloka ? Proca miałem, ale się... spalił :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Co moznaby zrobić z procesorem na Slot A :lol: ;) Ja moge miec dowolny - tylko AMD!!! Taki wielki wisior na szyje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Co moznaby zrobić z procesorem na Slot A :lol: ;) Ja moge miec dowolny - tylko AMD!!! Taki wielki wisior na szyje. BWAHAHAHA :) Na podstawke pod browiec raczej za male 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Kurcze jakie marnotrastwo :lol: Mi by się przydał Athlon 1800+ a tu na breloczki go przerabiają :wink: (starsi niechcą kasą sypnąć).Co następne na breloczek ? Chip z Raedona 9800 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...