kacper6768 Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2021 Używam od długich lat telefonu GT-S5230 i ostatnio bardzo szybko ubywało prądu w telefonie nawet gdy się naładowało do pełna i gdy zdjąłem tylną pokrywę telefonu to ta bateria zrobiła się bardzo spuchnięta. Czy można tą baterię ścisnąć w imadle i ją jakoś zregenerować żeby normalnie trzymała prąd? Czy to jest wina użytkowania telefonu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 30 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2021 (edytowane) Akumulator nadaje się do wymiany, do niczego innego. Edytowane 30 Października 2021 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMiABLE Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2021 Samsung Avila, mój pierwszy dotykowy telefon 😄 Fajnie, że ktoś jeszcze go używa. Musisz kupić nową baterię. Na szczęście nie powinno być z tym problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludziesukcesuna102 Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2021 Mam baterie z innych telefonów komórkowych znalezionych na śmietniku ale są innego kształtu i dużo większe to czy można by tak zrobić żeby te baterie były na zewnątrz telefonu przylutowane poprzez kable? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMiABLE Opublikowano 9 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2021 Nie polecam. Oprócz kształtu baterie różnia się pojemnością i (co najważniejsze) napięciem. Kup taką, która pasuje do telefonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...