Matesz Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2021 Witajcie. Siostra poprosiła mnie, żebym pomógł jej złożyć PC-ta do 2500zł, żeby spełniał wymagania: Pomyślałem sobie, że w tym budżecie to uda się tylko z używek. Nie mam narzuconego jakiegoś czasu, ale chciałbym do końca listopada się wyrobic, więc powiedzmy, że mam czas na szukanie. Szukałbym raczej używek z półroczna gwarancja, trochę drożej, ale nie przyjdzie bubel (raczej). Mam nadzieje, że pomożecie mi coś skompletowac. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joorvishoon Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2021 która gra konkretnie? Takie wymagania typu "DirectX11 compatibile card" nic nie mówią. A o kartę graficzną tu pójdzie, bo ceny chore. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matesz Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2021 Katuje cała serie postala na laptopie, ale kupiła postala 4 i nie poszło. Więc skupilbym się na tym dokładniej. Do tego Minecraft i kilka innych tytułów, ale to musiałbym podpytać. Wiem, że decyzja o zmianie sprzętu nastała jak kupiła postala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joorvishoon Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2021 a jakiego kompa ma teraz? może łatwiej będzie o upgrade niż zupełnie nowy komp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matesz Opublikowano 2 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2021 Niestety, teraz ma laptopa opartego na Intel celeronie z zintegrowana karta. A chce złożyć PCta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matesz Opublikowano 9 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2021 Nie wiem co zlego w postalu, o gustach się nie dyskutuje. Dzięki za poradę, spróbuję skonfigurować coś podobnego jak napisałeś. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...