$migacz Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 witam... szukam napisów do filmów: Dirty Dancing Havana Nights PROPER DVDSCR XviD-DiAMOND Barbershop 2 DVDSCR Fez-relase tu są npisy do dirty dancing: http://napisy.org/szuk?s=wiruj%B1cy+seks+P...iD-DiAMOND&l=pl a jak coś się lekko nie zgadza, to przestawa po prostu te 2 sek. :wink: ehhhh stawiam ze to joke... szukam napisów do drógiej części tego filmu nie pierwszej..... do barbershop tez do dwójki aaa i jeszcze jak moze ktoś ma to Love don't cost a thing z Christiną Milian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lej Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 hehehe sorry :D Tą dwójke na końcu postawiłeś, i myślałem , że t tylko dotyczy ostatnirgo. hehe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Poszukuje mp3 carl orff - o fortuna Jak ktoś ma to prosze na pw :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Szukam tytułu muzy która leci w filmnie Oceans 12. Chodzi mi o ten kawałek który leci w momęcie kiedy gościo włamuje sie do muzeum i omija pole leserowe. jak cośto na priva. Za pomoc z góry THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 witam..poszukuje nazwy utworu ktory leci w filmiku sunrise 2004 gdzies minuta 26... dodam ze tancza do niego te dwie laski...nie moge za cholerke podlapac tytulu...:/ ktos wspomoze? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Siema, poszukuje wykonawcy i nazwe 1260198[/snapback] Wiem że wykonawca Jean Michel Jarre a tytułu nie pamiętam, ale chyba z serii oxygen tych starych kawałków najbardziej znanych B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Sory już gdzieś kiedyś o to pytałem ale nie potrafie tego znaleź potem awaria netu i inne nie sprzyjające okoliczności :(, a wieć tak chodzi mi o piosenke która lecie w American Pie kiedy przygotowywują się do balu maturalnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 (edytowane) Ja poszukuje piosenki ktora leci w nowe reklamie motoroli V3 bodajze. Z gory thx za pomoc. Edytowane 9 Lutego 2005 przez BartosH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Sory już gdzieś kiedyś o to pytałem ale nie potrafie tego znaleź potem awaria netu i inne nie sprzyjające okoliczności :(, a wieć tak chodzi mi o piosenke która lecie w American Pie kiedy przygotowywują się do balu maturalnego 1267712[/snapback] No to ponownie odpowiadam : Duke Daniels - Following a Star Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyferencjal Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Witam, poszukuje filmu: The Guyver AKA Mutronics Jeżeli ktoś was go ma proszę o kontakt na PW. Interesują mnie wszystkie formaty -VHS, DivX, DVD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 No to ponownie odpowiadam : Duke Daniels - Following a Star 1267838[/snapback] Dzięki jesteś miszczem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 szukam pisenki MILKSHOP - ISLANDIA Jezeli ktos ja ma Prosze o wyslanie mi jej na meila maziboss@o2.pl Z gory bardzo dzieki ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 szukam linka do filmu dokumentalnego "Miłość do płyty winylowej" thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 (edytowane) moze mi ktos powiedziec co za kawalek leci w tym filmiku? tak od 50s ? http://www.4x4movies.com/movies/mud/HIGHRIDERS2003.wmv (23mb...) Edytowane 12 Lutego 2005 przez radzio_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 poszukuje nazw zespolów podobnych do Akurat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyferencjal Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Witam, wiecie może co to za kawałek ATB leci w dziale "Extras" na jego stronce: STRONA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Witam, wiecie może co to za kawałek ATB leci w dziale "Extras" na jego stronce: 1276812[/snapback] ATB - We belong Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 siema wiecie moze jak sie nazywa taki kawałek leci coś mniejwiecej am i ... hungry jest psychodeliczny animowany teledysk do tego o barze szybkiej obsługi ( roją krowe żywcem i takie tam :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Poszkuje namiarow na: Polaris - Ripple Driver (Paul van Dyk Rework) Z gory dziekuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Global DeeJess ( czy jakos tak ) Road To San Francisco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Hmmm a ja szukam nazwy piosenki ktora czesto leci w RaDiOsTaCjI Babka wymienia jakies tam państwa i miasta i jak dochodzi do San Francisco to jest taki mix [starej piosenki :D] I'f u are going to saaaan fraaanciscooo costam costam costam costam costam szukam tej wlasnie piosenki :) [Nie tego starego kawałka tylko tej nowej wersji] 1284820[/snapback] Global Deejays - The Sound Of San Francisco nie road :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Co za roznica ;] Wystarczy wpisac San Francisco w p2p i znajdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 poszukuję pilnie piosenki Zok Zok - number 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 nie wiem czy byl ten link czy nie, bo nie chce mi sie przegladac wszystkiego od poczatq, ale jak ktos szuka mpkow z reklam to jest sporo na http://reklamy.tv znalazlem tam, np z sony cybershoot, tic-tac, nutelli itp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vad Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 witam! szukam reklamy nike chyba pod tytułem 'cage'. W tej reklamie piłkarze m. in figo grali w klatce- taki gostek nad nimi mówił ;welcome to the cage' i im rzucał piłke. Muzyczką była przeróbka elvisa. Jeśli ktoś wie skąd wziąc te reklamy to bardzo proszę o odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Z tego co wiem to na stronie Nike'a sa do sciagniecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czat85 Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Szukam utworu (tytulu): ktorego pierwsze linijki liryk to: Lost in the dreams, nothing what it seems. Searching my head for the words that you said... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 To jest Megadeth - Cryptic Writings. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vad Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 na nikefootball.com nie ma tego :/ a ja dalej chcee :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Witam, czy ktoś z was ma może w formacie mp3/wav szarże kawaleryjską lub wie skąd pobrac ? Często możemy uslyszec to na westernach (utwor na trąbce). Chyba wiecie o co mi chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...