motofan Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Szukam DOBRZE DOPASOWANYCH napisów do filmu Gothica,ponieważ na razie nie znalazłem dobrych.Jest to wersja filmu 1CD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komarekpl Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Witam ! Szukam rekalmy Toyoty ! "Toyota Corolla - to musi być podstęp , toyta nigdy się nie psuje !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Dajcie namiar na reklame nowego plusa ! Normalnie nie moge z niej ! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 http://www.funiaste.net/oUIWKGdh/2005/luty/03/simplus.mpeg :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Ja z kolej poszukuje kawalka z koncowki filmu "Cellural" czyli po naszemu "Komórka" ;] Na koncu filmu jest lista utworow i wydaje mi sie ze chodzi o 'Running away - G. Love' ale za cholere nie moge tego znalezc w "znanych zrodlach" ;] Mam oryginalny soundtrack ale tam sa tylko utwory orkiestrowe :/ Jakby mi ktos dal namiary na ten kawalek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczurky Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Szukam DOBRZE DOPASOWANYCH napisów do filmu Gothica,ponieważ na razie nie znalazłem dobrych.Jest to wersja filmu 1CD. Sprawdź TE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 BLANTMEN, nie chodzilo mi o ta cycata :) Chodzi mi o ta reklame co koles przychodzi taki jakies niewydarzony, i opowiada co by chcial gestykulujac rekami zaje**** Na koniec mowi cos w stylu "zeby bylo dobrze, macie takie cos ?" a ten drugi po tym calym 30s monologu tylko wypowiada "Tak" :D W drugiej reklamie z tej samej promocji kolesie sa zamienieni rolami i chodzi o darmowe weekendy i wieczory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 (edytowane) Sprawdź 1293246[/snapback]Niestety link się nie otwiera :( Teraz link zadziałał,ale te napisy już miałem,są niedobre. Edytowane 25 Lutego 2005 przez motofan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 1293096[/snapback] Mogę się mylić, ale Kaeresowi chyba nie chodzilo o reklame simplusa (ktora swoją drogą jest załosna), tylko nowego plusa, jak koleś przychodzi do punktu obsługi :) Też jej szukam, bo wymiata :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Mogę się mylić, ale Kaeresowi chyba nie chodzilo o reklame simplusa (ktora swoją drogą jest załosna), tylko nowego plusa, jak koleś przychodzi do punktu obsługi :) Też jej szukam, bo wymiata :D 1295386[/snapback] BLANTMEN, nie chodzilo mi o ta cycata :) Chodzi mi o ta reklame co koles przychodzi taki jakies niewydarzony, i opowiada co by chcial gestykulujac rekami (...) 1293279[/snapback] Wystarczyło przeczytać wyżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Mój bład - nie zauważyłem tego posta :oops: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BladyRulez Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Potrzebna mi ta przyspiewka a nie mam pojecia skad ja zassac :mur: POMOCY :wink: Licze na wasze dobre serce :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Witam, poszukuje utworu "Spacerologia". Jesli ktos ma prosze o konakt. serdecznie pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Szukam piosenki, która widzialem dzisiaj na Vivie w chart surferze... zagapiłem sie gdzies i nie weim w koncu jaka to piosenka....w kazdym razie na kilpie goscie cos wciagaja sobie do nosa, a potem robią rozpier... w dyskotece... zna ktos ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 jakby ktos mial mp3 MUSTAFA SANDAL & GENTLEMAN - "Isyankar" to bylbym wdzieczny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Szukam piosenki, która widzialem dzisiaj na Vivie w chart surferze... zagapiłem sie gdzies i nie weim w koncu jaka to piosenka....w kazdym razie na kilpie goscie cos wciagaja sobie do nosa, a potem robią rozpier... w dyskotece... zna ktos ? 1299413[/snapback] the streets - blinded by the ligths Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Poszukuję napisów do filmu SpongeBob SquarePants. Jedyne jakie znalazłem to angielskie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 szukam muzyki z reklamy z okazji 25-lecia istnenia audi quattro, pokazywana w niemieckiej mtv, sceny z wyscigow, audi ciagnace tira na holu albo jadace po wodzie i ciagnace narciarza wodnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.I.L.F. Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Czy ktos posiada linki do reklam nivea .... one sa poprostu doskonale :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 poszukuje tytuły pewnej piosenki, na teledysku jeden typek gra w pokera rozbieranego z kilkoma laseczkami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 (edytowane) szukam piosenki i znowu moge tylko teledysk opisac ;] na tym teledysku murzyn tanczy tak dosyc spokojnie break'a pod bodajże jakimś barem na kartonach i ludzie przechodnie na niego sie patrzą, jest to dosyc spokojny kawałek nie żaden hip hop czy coś ale za nic nie moge sobie przypomnieć kto to wykonywał, jest to dosyc stary kawałek Edytowane 28 Lutego 2005 przez MaKaR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 szukam piosenki i znowu moge tylko teledysk opisac ;] na tym teledysku murzyn tanczy tak dosyc spokojnie break'a pod bodajże jakimś barem na kartonach i ludzie przechodnie na niego sie patrzą, jest to dosyc spokojny kawałek nie żaden hip hop czy coś ale za nic nie moge sobie przypomnieć kto to wykonywał, jest to dosyc stary kawałek 1303907[/snapback] Hmm, to chyba Dirty Vegas - Days go by. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Napewno :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 dziekówa macie u mnie wirtulane piwko ;] jeszcze jakbyś mi powiedział co to za kawałek siema wiecie moze jak sie nazywa taki kawałek leci coś mniejwiecej am i ... hungry jest psychodeliczny animowany teledysk do tego o barze szybkiej obsługi ( roją krowe żywcem i takie tam ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Jesli ktos oglądal ostatni odcinek "Pasadeny" i wie co za piosenka została puszczona na koncu to będę wdzięczny jak mi poda jej tytul. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Ja z kolej poszukuje kawalka z koncowki filmu "Cellural" czyli po naszemu "Komórka" ;] Na koncu filmu jest lista utworow i wydaje mi sie ze chodzi o 'Running away - G. Love' ale za cholere nie moge tego znalezc w "znanych zrodlach" ;] Mam oryginalny soundtrack ale tam sa tylko utwory orkiestrowe :/ Jakby mi ktos dal namiary na ten kawalek... 1293161[/snapback] Nina Simone - Sinnerman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilou Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Witam ! Szukam piosenki (tytułu), do której tańczył Siergiey i Jelena na turnieju "World Latin Insbruck 2004" pokaz z Showdance... Chodzi o piosenke do rumby... Spiewa ją miła pani, miękkim głosem, pojawia się solo na gitarce... We will walking fill to go...Uuuu, Uuuuu, Uuu... Will you stay with me? Will you be my love on my fill....You can tell... We will walking fill to go. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 O te filmiki reklamowe mi chodzilo (reklama PLUSGSM)] http://www.gsmonline.pl/news/?link=show_details.php?id=11133 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 4 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2005 Szukam jakichkolwiek piosenek Starego Dobre Małżeństwa !! jeśli ktoś am niech sie podzieli i pisze na gg/pw ... Dzieki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclat Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 A ja szukam...napisow do pewnego serialu ktory lecial dosc dawno w tvp mianowicie Bylo sobie zycie, tytul oryginalny: Il était une fois la vie. Zasysam sobie ostatnio z sieci, ale napisow nie znalazlem zadnych :sad: mam nadzieje ze ktos ma jakis trop (in inglisz tez moga byc :wink: ) bo tak to predzej sie bede musial sam francuskiego nauczyc zeby to zrozumiec :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...