siuks Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Szukam empetrójki "Jest nas wielu" Razom nas Bahato :D Nas nie podolaty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 jeśli ktoś z was będzie szukał jakiejś piosenki z reklamy to polecam stronkę www.reklamy.tv bardzo fajna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 Szukam piosenki, ktora leciala dzis na samym poczatku idola, tak sie fajnie zaczynala od ostrego granai na gitarze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Mogę się mylić, ale Kaeresowi chyba nie chodzilo o reklame simplusa (ktora swoją drogą jest załosna), tylko nowego plusa, jak koleś przychodzi do punktu obsługi :) Też jej szukam, bo wymiata :D 1295386[/snapback] Buhahaha, widać że 'wojna' trwa: http://www.gsmonline.pl/download/files/heyah_simplus.mpeg Poziom tych reklam pikuje ostro w dół B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 poszukuje tytuły pewnej piosenki, na teledysku jeden typek gra w pokera rozbieranego z kilkoma laseczkami :P 1303039[/snapback] Uniting Nations - Out of touch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Uniting Nations - Out of touch 1320891[/snapback] dzięki ale raz już trafiłem na emisję gdzie bbyło podane "dane" B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 szukam gierki ktora polega na odcinaniu czesci planszy zeby zdobyc jej jak najwieksza ilosc a po planszy biegaja jakies "stworki' i w tym przeszkadzaja :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soften Opublikowano 11 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2005 Reklama sklepów CCC z kolekcją lasocki. tekst piosenki: groove me, when you want a feel the heat. raperzy w refrenie. Wykonawca i tytuł Da Luxe - "Groove Me" ale nie ma tego w necie ma ktoś z was może ? albo namiar jakiś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 http://www.ccfc.ch/videos/real/coldecou.rm - czy ktos rozpoznaje soundtrack z tego rowerowego filmiku ( z Alp) Paul van dyk? frank von schleffer? prosze o podanie tylulu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Poszukuję scenariusz Drużyny Pierścienia w POLSKIEJ wersji językowej. PILNE! Z góry dziękuję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 (edytowane) @Tomeq szukam gierki ktora polega na odcinaniu czesci planszy zeby zdobyc jej jak najwieksza ilosc a po planszy biegaja jakies "stworki' i w tym przeszkadzaja :]wiem tylko tyle, że gierka nazywa się ERIX Edytowane 13 Marca 2005 przez MacieX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 (edytowane) A ja szukam pisoenki z reklamy Apple iPod (jakis odtwarzacz przenosny) Tutaj link do kawalka tej piosenki - http://dayus.w.interia.pl/cos.mp2 ....sorrki, ze na interii.... ps. nie wiecie jak sie nazywa piosenka z filmu [/i]Tropical Heat (Żar Tropików) [/i] Edytowane 15 Marca 2005 przez dayus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 15 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2005 (edytowane) 1323367[/snapback]Paul Van Dyk - For An Angel ps. nie wiecie jak sie nazywa piosenka z filmu [/i]Tropical Heat (Żar Tropików) [/i] Fred & Larry Mollin - Anyway The Wind Blows Tropical Heat Edytowane 15 Marca 2005 przez P_i_t_t Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Poszukuję wszystkich reklam z Heyah (tych rysowanych ołówkiem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 a to znacie? http://dayus.w.interia.pl/cos.mp2 z rekalmy Apple iPod (french) mnei sie wydaje,ze cos w stylu U2 dzieki za tropical heat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodniczek15 Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 strona z bardzo duza iloscia napisow do filmow http://napisy.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 jak nazywa sie singielek, ktory leci w reklamie Tic-Tac'ów ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 ja poszukuje kabaretu mumio a dokladniej skeczu gdzie byl mniej wiecej taki dialog " maaaaaackuuuuu :-) a wieeeeesz ja to sie jej troszke boje :-( :-) " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 A ja szukam pisoenki z reklamy Apple iPod (jakis odtwarzacz przenosny) Tutaj link do kawalka tej piosenki - http://dayus.w.interia.pl/cos.mp2 ....sorrki, ze na interii.... Piosenka sie zwie "The Caesars - Jerk It Out" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 (edytowane) dzieki juz znalazlem :) A nie iwesz jak sie nazywa piosenka z rekalmy TIC-TAC ---update--- To jzu tez znalazlem :) Johnny Nash - "I Can See Clearly Now" Edytowane 18 Marca 2005 przez dayus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek92 Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Byl bym bardzo wdzieczny jak by mi ktos powiedzial gdzie moge znalezc Jay Z vs-Linkin Park 99 problems Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Byl bym bardzo wdzieczny jak by mi ktos powiedzial gdzie moge znalezc Jay Z vs-Linkin Park 99 problems 1335012[/snapback] Daj maila na PM to ci podeśle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Poszukuje napisów do filmu : PUSHER 2 . Z góry THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Czy ktoś orientuje sie jaki ma tytuł ta piosenka z reklamy adidasa. ta w któej koleś ma buty ze swiatełkami :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Czy moglby ktos mi pdac linka albo podeslac na maila fragment dzwiekowy z filmu "Euro Trip" w ktorym pada text "Mail motherfucker". s0n1c[at]epf.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Szukam napisów do filmu Criminal . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Czy moglby ktos mi pdac linka albo podeslac na maila fragment dzwiekowy z filmu "Euro Trip" w ktorym pada text "Mail motherfucker". s0n1c[at]epf.pl 1335448[/snapback] PoszłoMrT___Mail_Motherfucker.wav Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczurky Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Robię właśnie prezentację w Power Poincie o panu Władimirze Putinie i nie mogę dobrać do niego żadnej muzyczki, która by leciała podczas oglądania slajdów. Utwór może być śmieszny, albo o tematyce poważnej, związany z Putinem byle nie był wyśmiewający :) Spore mam wymagania ale pokładam w was nadzieję :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 18 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2005 Poszło 1335729[/snapback] Masz u mnie piwo - szukałem tego od dłuższego czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Czy ktoś orientuje sie jaki ma tytuł ta piosenka z reklamy adidasa. ta w któej koleś ma buty ze swiatełkami :] 1335244[/snapback] Karen O - Yeah Yeah Yeahs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...