satoshie Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 OT. Mi nie chodzi, że wolno czy nie wolno, tylko na zetce te piosenki lecą codziennie przynajmniej dwa razy :). 1563409[/snapback] OT : u mnie w pracy non stop zetka leci i jak się słucha tego codziennie po pare godzin to dochodzi się do wniosku, że cały czas leci to samo, tylko w innej kolejności, niektóre numery po pare razy dziennie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Pamietacie jak w filmie Bruce Wszechmogacy, Jim Carrey jak juz ma moc idzie ulica, wybucha hydrant itp. to w tle leci taka muzyczna :) Kiedys mialem ten utwor ale teraz zapomnialem tytulu, ktos pamieta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 chyba "i've got a power" snap'a o ile film pamiętam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 snap - the power Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 (edytowane) Tylko jeszcze jaki wykonawca :) Narazie znalazlem jakies przerobki. EDIT: Jakos mi nie pasuje ten snap hmm Edytowane 23 Lipca 2005 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Wykonawcą jest SNAP a tytuł THE POWER !! na 100% SNAP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Nom, wykonawca tego utworu na bank jest Snap :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Dzieki wszystkim :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 szukam tytulow sciezek ktore sa odtwarzane w tle http://www.flashplayer.com/games/punk-o-matic_movie.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jazzon Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 A ja mam pytanko z jakiego filmu pochodzi piosenka "i need a hero" bonnie Tyler ?? Ja znam tylko serial "Pointman" z Jackiem Scalia (po polsku to bylo chyba "Na celowniku", czy cos takiego) Ale inne filmy? Pustka. To był film pt.: "Niebezpieczne ujęcia" (ang. "Cover Up") 1984-1985., więcej na stronie: http://www.filmweb.pl/Niebezpieczne,uj%EAc...e,Film,id=97994, a tu znajdziecie piosenkę wziętą z filmu (strzały, wybuchy :)) "Cover-Up" Episode Guide' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sayetan Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 czy ktoś wie co to za piosenka w reklamie jednej z kaw do picia ? nie jestem pewien czy to nie jest nescafe, ale leci tam tak spokojna włoska melodia(śpiewa panienka) wpada dwóch kolesi, muzyka sie ożywia i lecą słowa "americana.." dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 ma ktos moze "Timo Mass - First Day" mp3 w ladnej jakosci (192kbit) ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 ma ktos moze "Timo Mass - First Day" mp3 w ladnej jakosci (192kbit) ? :) 1566777[/snapback] Ja mam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 juz dostalem ja od kolegi Mogiela :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 prosiłbym o tytuł i wykonawce utworu gdzie refren leci mniej więcej tak: "can't keep everybody on the same page can't keep everybody in the same stage" utwór hh. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Kto wie jaki jest wykonawca utworu w reklamie coca-coli SOUND WAVE ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Kto wie jaki jest wykonawca utworu w reklamie coca-coli SOUND WAVE ? 1567723[/snapback] o to samo chce zapytac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Hej! U kuzyna slyszalem, ale nie znam tylulu niestety, kuzyn tez nie ;(. Kobiecy wokal "Ke sera, sera, tell me (?) ke sera". Techniawka. Thx from the mountain ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Hej! U kuzyna slyszalem, ale nie znam tylulu niestety, kuzyn tez nie ;(. Kobiecy wokal "Ke sera, sera, tell me (?) ke sera". Techniawka. Thx from the mountain ;). 1569294[/snapback] NATASHA HAGEN - QUE SARA [: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 (edytowane) Hello. Jeszcze raz ja :). Przypomnialo mi sie teraz ;]. Kiedys byla taka reklama skladanej Motoroli serii V, nie pamietam modelu dokladnie. Reklama byla z taka kobieta na czarno ubrana, co jej sie dom w telefon zlozyl :lol:. Pamieta ktos moze wykonawce oraz tytul sciezki dzwiekowej? TIA. Pozdro! Edytowane 27 Lipca 2005 przez jvt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Kojarzy moze ktos taka piosenke, jakas techniawka albo cos w tym stylu i jest w niej motyw z kill billa... sa kawalki z takiej starej piosenki: "bang bang, my baby shot me down...." zna moze ktos tytul i wykonawce tego kawalka ? 1558201[/snapback] Audio Bullys Feat Nancy Sinatra - Shot You Down Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Czy jest gdzies moze dostepna muzyka z filmu kontrolerzy ? Tak konkretnie to chodzi mi o ta muzyczke ktora leci podczas balu na koncu. Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Czy jest gdzies moze dostepna muzyka z filmu kontrolerzy ? Tak konkretnie to chodzi mi o ta muzyczke ktora leci podczas balu na koncu. Dzieki 1571317[/snapback] http://muzyka.onet.pl/mr,11253,plyta.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalton Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Hej wam widzieliscie taka reklama jakiegos napoju chyba alkoholowego gostek wsiada na rower i jedzie ulicą w dół wchodzi do marketu kupuje jakas zgrzewka i jedzie dalej ulicą w dól i zajezdza do kumpli przed chate wygląda to tak jak na ulicach Los Angeles i leci fajna muzyczka w niej i własnie o nią mi chodzi :] jesli ktos wie niech da znac.Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Hello. Jeszcze raz ja :). Przypomnialo mi sie teraz ;]. Kiedys byla taka reklama skladanej Motoroli serii V, nie pamietam modelu dokladnie. Reklama byla z taka kobieta na czarno ubrana, co jej sie dom w telefon zlozyl :lol:. Pamieta ktos moze wykonawce oraz tytul sciezki dzwiekowej? TIA. Pozdro! 1569684[/snapback] Dabrye - Hyped-Up Plus Tax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz75 Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Kto wie jaki jest wykonawca utworu w reklamie coca-coli SOUND WAVE ? 1567723[/snapback] Też jestem ciekawski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Też jestem ciekawski. 1573379[/snapback] Proszę bardzo : Planet Funk - Stop Me Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Proszę bardzo : Planet Funk - Stop Me 1573530[/snapback] Wielkie dzięki ! Masz u mnie piwo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 31 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2005 Proszę bardzo : Planet Funk - Stop Me 1573530[/snapback] big big THX! B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Ma ktoś może remix funkstara "sun is shining"?? Link prosił bym na PW albo na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...