wasiela Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Ja mam remix Boba Marleya [; jak chcesz ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Kiedys widzialem teledysk ...ale gapa ze mnie i tytulu nie zapisalem :(. Podklad byl jednostajny umcyk-umcyk :), kobiecy wokal "down, down, down, down", czy cos w tym stylu, akcentowany na "ow". Najpierw bylo "down, down down" dosyc powoli, pozniej szybko. Utwor najprawdopodobniej z tych starych, przez kogos zremiksowany. Bardzo bym prosil o podanie wykonawcy i tytulu. Dzieki za pomoc w podaniu tytulow poprzednich kawalkow i dzieki z gory rowniez za ten (: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz75 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Proszę bardzo : Planet Funk - Stop Me 1573530[/snapback] Dzięki. Już szukam. A ilu wdzięcznych :wink: Mi też możecie podziękować :rolleyes: odświeżyłem zagadnienie i to z jakim skutkiem :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 (edytowane) Poszukuje jakiegos kawalka.. hmm wiem ze to techno i w "refrenie" powtarzane jest "i dont know".. Czesto leci na Radio Planeta jezeli ktos nan Slasku slucha :P Edytowane 4 Sierpnia 2005 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Kiedys widzialem teledysk ...ale gapa ze mnie i tytulu nie zapisalem :(. Podklad byl jednostajny umcyk-umcyk :), kobiecy wokal "down, down, down, down", czy cos w tym stylu, akcentowany na "ow". Najpierw bylo "down, down down" dosyc powoli, pozniej szybko. Utwor najprawdopodobniej z tych starych, przez kogos zremiksowany. Bardzo bym prosil o podanie wykonawcy i tytulu. Dzieki za pomoc w podaniu tytulow poprzednich kawalkow i dzieki z gory rowniez za ten (: 1575516[/snapback] Paul Johnson - Get Get Down Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 (edytowane) Poszukuje jakiegos kawalka.. hmm wiem ze to techno i w "refrenie" powtarzane jest "i dont know".. Czesto leci na Radio Planeta jezeli ktos nan Slasku slucha :P 1579104[/snapback] Rocco - I dont know :) Satoshie - dzieki ogromne ;] Edytowane 4 Sierpnia 2005 przez jvt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 @jvt Masz u mnie browara :D A widze ze tez jestes z Gliwic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 jak sie nazywa piosenka co w teledysku koles gra w pokera rozbieranego z paniami (oszukuje :P ) pozniej one tancza na stole itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 jak sie nazywa piosenka co w teledysku koles gra w pokera rozbieranego z paniami (oszukuje :P ) pozniej one tancza na stole itd. 1580371[/snapback] Uniting Nations - Out Of Touch Prosze bardzo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyferencjal Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 (edytowane) Witam, nie dawno na jednej z imprez w klubie słyszałem kawałek, który wpadł mi w ucho... To jest taki house-owy utwór. Śpiewa w nim jakaś kobieta a w refrenie padają słowa coś w stylu - "Beautiful Seas[stars]". Znacie tytuł ? Edytowane 6 Sierpnia 2005 przez Dyferencjal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Szukam instrumentala piosenki jem - they. Z gory dzieki za pomoc. Aaaa i jeszcze jak ktos by mial spis utworów wystepujacych w serialach "bez śladu" i "dowody zbrodni" czasem pod koniec leca fajne piosenki ale nigdy nie piszą w napisach jakie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perkens Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 myśle że nie łamie zasad tego topica, wie ktoś gdzie można znaleść reklame Sprite'a co rok temu było te słynne "Kędzior? Heheeeee..." http://reklamy.tv/znane.php - w zamian daje Wam link do wyszukiwarki piosenek z reklam :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 (edytowane) Ja mam takie pytanie, czy wie ktoś jak się nazywają te utwory: 1. Wiem że wykonawcą jest Paul Young, i jest to stara piosenka ... wiem że w refrenie pojawiało się słowo BROKEN ... i dalej nie wiem BROKEN HEART czy jakoś tak ... wiem że Broken było na pewno. 2. Kolejny utówr śpiewany był przez jakieś panie. A szło to mniej wiecej tak : Love me, love me, say that you love me,.... (i dalej jak sie nie myle to) for me , for me 3. Poszukuje także Billboard Charts z roku 1995 - 2000. Jeżeli wiecie skąd można ściągnąć pliki TXT. z listami przebojów z danych lat. Jak wiecie co to za utwory to proszę o odpowiedź. Edytowane 12 Sierpnia 2005 przez humax5400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 (edytowane) Witam :). Poszukuje utworu z podkladem "umcyk-umcyk" ;] Rowniez wyglada mi na cos z tych starszych, po remiksie. W refrenie leci kobiecy wokal: "sweet (?) honey, hooooney honey honey", po ktorych nastepuje dosyc glosna, krotka melodia (taka starodawna ;)) i znowu od poczatku. Prosze, napiszcie, jaki jest tytul i wykonawca, bo bardzo mi na tym zalezy :D Dzieki. Edit: Troche wiecej szczegolow ;] Edytowane 12 Sierpnia 2005 przez jvt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Witam :). Poszukuje utworu z podkladem "umcyk-umcyk" ;] Rowniez wyglada mi na cos z tych starszych, po remiksie. W refrenie leci "[tu jakis dwusylabowy wyraz, w Championie bylo glosno i nie moglem zrozumiec :P] hooooney, honey, honey", po ktorych nastepuje dosyc glosna, krotka melodia (taka starodawna ;)) i znowu od poczatku. Prosze, napiszcie, jaki jest tytul i wykonawca, bo bardzo mi na tym zalezy :D Dzieki. 1591855[/snapback] Brooklyn Bounce / If You Wanna Ride może to , ale nie jestem pewien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Brooklyn Bounce / If You Wanna Ride może to , ale nie jestem pewien 1591858[/snapback] Nie niestety. Ale i tak dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Ja mam takie pytanie, czy wie ktoś jak się nazywają te utwory: 2. Kolejny utówr śpiewany był przez jakieś panie. A szło to mniej wiecej tak : Love me, love me, say that you love me,.... (i dalej jak sie nie myle to) for me , for me 1591555[/snapback] The Cardigans - Lovefool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 The Cardigans - Lovefool 1591955[/snapback] dzięki stary , o to chodziło ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glazek Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Czesc! Jak sie nazywa teledysk Snoop Dogga gdzie ucieka od wielkiej baby ktora pozniej sciaga maske i zmienia sie w super laske. Z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 (edytowane) Kto mi powie jak się nazywał kawałek co dzisiaj na Radiostacji słyszałem? Edytowane 14 Sierpnia 2005 przez maros Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość STRANGER_PCL Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Poszukuję nazw płyt piosenek i zespołów wykonujących muzykę Techno House Prosze o szybką pomoc i z gory dzieki.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Poszukuję nazw płyt piosenek i zespołów wykonujących muzykę Techno House Prosze o szybką pomoc i z gory dzieki.. 1594358[/snapback] http://e.discogs.com/ miłej lektury :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Poszukiuje od kilku miesięcy mp3 z zespołu Bodzio M. ( grał tam J. gajos z B. Łazuką ), głównie chodzi mi o piosenkę chłodny tata, ale jak by ktoś znalazł inne to byłbym wdzięczny , naprawde trudnio jest to znaleźć :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucuss Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 poszukuje tytułu piosenki z tego filmiku break dance: http://break.pl/filmy/bcone_kl.mpg piosenka zaczyna się zaraz po tym jak ten gruby w czapce przestje gadac, jesli ktos zna tytul to bede wdzieczny jak mi go poda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczurky Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Interesują mnie tytuły i nazwiska wykonawców piosenek, które lecą podczas wyświetlania listy płac (na końcu) filmu "Lemony Snicket: seria niefortunnych zdarzeń". Posiada ktoś takową wiedzę ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 ja znalazlem tylko > TO < ale to jest OST z filmu, w kazdym badz razie kompozytor to Thomas Newman. mozesz sobie zobaczyc jeszcze na > TA STRONE < Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Poszukuje napisow do Hoosiers - Mistrzowski Rzut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Szukam tytułu utworu rockowego z lat 70/80 baby baby enough (charakterystycznie powtarza to "baby" w refrenie) kawałek piosenki leci na eurosporcie w składance rockowej 70/80 lata ....... poluje na tą piosenkę już długo ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Szukam tytułu utworu rockowego z lat 70/80 baby baby enough (charakterystycznie powtarza to "baby" w refrenie) kawałek piosenki leci na eurosporcie w składance rockowej 70/80 lata ....... poluje na tą piosenkę już długo ..... 1597948[/snapback] Może to WIZZARD - See my baby :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Może to WIZZARD - See my baby :wink: 1597960[/snapback] Niestety to nie to ... jest jedną z ostatnich piosenek w tej reklamie składanek na eurosporcie. Jak jeszcze jakieś pomysły to pisać ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...