Gość Kaltenberg Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 poszukuje 2 mp3 (techno/trance) w jednej slychac jak babka se spiewa kwestie nastepujaca: I've been waiting for an anwser... " dokladnie rok temu caly czas puszczali to na radiu "Planeta". A druga mp3 facet wymienia sobie poszczegolne miasta mniej wiecej leci to tak: "...Milano, Barcelona itd.." - nie mylic z royal gigolos :wink: posta juz pisalem w temacie techno/trance ale jakos nie uzyskalem odpowiedzi :cry: mam nadzieje ze ktos mi pomorze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 poszukuje 2 mp3 (techno/trance) w jednej slychac jak babka se spiewa kwestie nastepujaca: I've been waiting for an anwser... " dokladnie rok temu caly czas puszczali to na radiu "Planeta". A druga mp3 facet wymienia sobie poszczegolne miasta mniej wiecej leci to tak: "...Milano, Barcelona itd.." - nie mylic z royal gigolos :wink: posta juz pisalem w temacie techno/trance ale jakos nie uzyskalem odpowiedzi :cry: mam nadzieje ze ktos mi pomorze 1620985[/snapback] co do pierwszego to nie mam bladego pojęcia. Jeśli natomiast chodzi o drugi kawałek, to jeśli na końcu tej wyliczanki jest coś takiego : "it's the world wide party" to poszukiany przez Ciebie numer to Black & White Brothers - World Wide Party. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaltenberg Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 co do pierwszego to nie mam bladego pojęcia. Jeśli natomiast chodzi o drugi kawałek, to jeśli na końcu tej wyliczanki jest coś takiego : "it's the world wide party" to poszukiany przez Ciebie numer to Black & White Brothers - World Wide Party. 1621390[/snapback] dzięki satoshie za pomoc... tą drugą mp3 znalazlem wczoraj na jakies rosyjskiej stronie http://mike.vrn.ru/music.htm i nazywa sie: Sissoko_-_Believe. To co ty podales jeszcze nie sciagnalem (malo źródeł w emulu :? ). Jednak i tak wielkie dzieki :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 szukam muzyczki która jest/była często używana gdy chodziło o koszykówke, a dokładniej o tricki z piłką, w filmie scary movie 2(straszny film 2) jest ta muzyka w momencie kiedy piłka spada ze schodów, wtedy każdy z bohaterów odbija ją w ten rytm ;] Szukam całej tej muzyczki i jak możecie to zarzućcie linkiem ;] Pozdro ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Szukam kawałku techno, w trakcie tego kolo wypowiada slowa "stop that shit" ;] Glownie to sam bass ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaltenberg Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Szukam kawałku techno, w trakcie tego kolo wypowiada slowa "stop that shit" ;] Glownie to sam bass ;] 1623022[/snapback] ur8an tu masz linka http://www.coolpa.kochamruch.pl/mp3.html i poszukaj paffendorf - stop that shit a nastepnie zasysaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 (edytowane) wie ktos co za muza leci w tle tego filmiku? --> klik (5,5mb) Update linka Edytowane 31 Sierpnia 2005 przez Camel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Poszukuje piosenki jednej... leci tak mniej wiecej: "i wanna ride my bicycle, i wanna ride my bike... i wanna ridy my bicycle, i wanna ride my bike..." jakos tak. z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Poszukuje piosenki jednej... leci tak mniej wiecej: "i wanna ride my bicycle, i wanna ride my bike... i wanna ridy my bicycle, i wanna ride my bike..." jakos tak. z gory thx 1623770[/snapback] Jeśli męski vocal to oryginał to Queen - Bicycle Race, jeśli damski to remake zrobiony przez Blumchen o tym samym tytule :) PS. nie jestem do konca pewien czy dobrze napisałem Blumchen :) jakoś nigdy do niemieckiego języka mnie nie ciągnęło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 thx - piosenka pwnuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Elo wszystkim :D, znacie moze jakieś fajne spokojne kawąłki podchodzące pod rytmicznego "blusa,dźez, " i inne, robione też pod filmy np, takie których sie słucha powiedzmy pogodnie, czasem w radiu takie lecą ale niewyświetlają ich tytułów ani wokalistów i wokalistek, żeby tez nic mrocznego. Jak mozecie to polecajcie, np tez to co wam siępodoba, z góry dizęki. PS, do tej pory słuchałem klasyki, rytmicznego techno i czegoś w stylu barrego łajta :D (meatal tez lubie ale nie oniego chodzi) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 witam szukam filmikow zrobionych we flashu jak sie kolesie nawalaja zrobione z tego co pamietam przez jakiegos japonczyka postacie sa narysowane tak jak wisielec czyli glowa to kolko i konczyny i tulow jako kreski w filmikach wystepuja zwolnienia akcji jak w matrixie, kolesie nawalaja sie kijami, toporka, strzelaja do siebie, rzucaja po scianach moze ma ktos lub posiada linka do stronki pozdrawiam Slayne ps. sorki ze bez polskich liter ale pisze z anglii i niestety nie mam polskich czcionek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 Mam ten filmik ale w formacie avi. Jak chesz to priv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 poszukuje jednej piosenki która często jest puszczana w radiu Kolor ze względu na swój wiek ( sądze że piosenka jest gdzieś z lat 60-ych ). Koleś śpiewa chyba po rusku a w refrenie są słowa "lalalala". Wiem że to małe info no ale może ktoś skojaży... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Siema. Poszukuje piosenki. Czesto leci w radiu jest wolna nawet, a slowa jakie zapamietamlem to:....."love inkompens"..... czy jakos tak. Kto to spiewa? I jeszcze jedna piosenka tez leciala w radiu, polska i slowa ktore zapamietalem to:....."jestes zerem bialym zolnierzem"..... czy jakos tak. Tez przydalby sie tytul. Z gory dzieks ;) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 "jestes zerem bialym zolnierzem"..... czy jakos tak. 1631097[/snapback] :blink: chyba miało być "Jestes sterem, białym żołnierzem " jest to bajm - biała armia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Tak dokldanie o to mi chodzilo. Dzieki. Ja zrozumialem jak to lecialo w radiu jestes zerem a nie sterem, ale dzieki za pomoc ;] I nadal poszukuje tego: Poszukuje piosenki. Czesto leci w radiu jest wolna nawet, a slowa jakie zapamietamlem to:....."love inkompens"..... czy jakos tak. Kto to spiewa? Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 "love inkompens"..... 1631165[/snapback] a może śpiewa "nothing compares to you" ?? jeśli tak to chodzi o sinead O'Connor - nothing compares. Pierwsz moja myśl, ale pewien nie jestem czy o to konkretnie Ci chodzi...ale może też źle usłyszałeś :) więc sprawdź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 (edytowane) Ja pilnie potrzebuję kawałek OSTR'a - free about 4 mc's z płyty "30 minut z życia" Dodam że jest to 9 kawałek. ------------ Już mam. Edytowane 4 Września 2005 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Dzieki Satoshine. Dokladnie o to mi chodzilo. Wielkie dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Poszukuję: W czasie reklamowki radia Aplauz (Dolny Śląsk 95,1FM), zaraz po słowach "na deptaku na Świdnickiej" w tle leci mix piosenki (tzn tak mi sie wydaje) "Ready or not" The Fugees, ale nie moge nigdzie znalezc tego konkretnego mixu :/, zawsze jakis powolny... moze ma ktos dokladny tytul? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Poszukuję: W czasie reklamowki radia Aplauz (Dolny Śląsk 95,1FM), zaraz po słowach "na deptaku na Świdnickiej" w tle leci mix piosenki (tzn tak mi sie wydaje) "Ready or not" The Fugees, ale nie moge nigdzie znalezc tego konkretnego mixu :/, zawsze jakis powolny... moze ma ktos dokladny tytul? 1631789[/snapback] the course - ready or not Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 podobno w sieci krąży zmontowany utwor dody którym wygrała sopot z "heaven" adams'a - ma ktoś linka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Poszukuje nastepnej piosenki. Czesto leci w radiu, a slowa jakie zapamietalem to: ....." Wake me up befor in KOKO wake me up itd"..... Kto to spiewa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 podobno w sieci krąży zmontowany utwor dody którym wygrała sopot z "heaven" adams'a - ma ktoś linka ? 1632996[/snapback] a może siec P2P ? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 próbowałem osiołka ale nie wiem jak to jest nazwane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 @harry - WHAM - Wake Me Up Before You Go-Go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Dziekuje slicznie pieknie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 DaMcio - sorry ale nic nie zrozumiałem z tych Twoich nagrań :D Tak pozatym to napisałeś dwa posty jeden pod drugim, wiesz o istnieniu funkcji edytuj? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 wiem jestem po zawalonej nocy i znam tylko te fragmenty (0 tekstu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...