Comandos Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Witam. Pamiętacie tą reklamę Kinder Bueno? Brunetka w kręconych włosach, w paru ujęciach umazana była czekoladą na ustach. To było coś w tym stylu: "give'em bit a hm to me, and I give'em bit hm to you" Co to za kawałek? Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 amadna lear - enigma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 (edytowane) Siema! Poszukuje utwór który jest na samym końcu(napisy, kto wystepował) filmu CKY-The Documentary. Pozdrawiam Artur Edytowane 17 Września 2005 przez AKa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trova Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 szukam nazwy utworu wykorzystanego z reklamówce BP ultimate jesli ktoś ma takową informacje będe bardzo wdzięczny z góry thx:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 a ja szukam (moze ktos ma nagrane) reklame lajkonika z tym chinczykiem "taka smaka taki smak..", obojetnie moze byc wav albo mp3. :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Tekniafka ze słowami "This is your night, everything is right" i co jakiś czas jakis kolo sie włącza z blizej nie określonymi słowami :> Jak uslysze jeszcze raz to dopisze słów, a nóż komuś sie skojarzy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Tekniafka ze słowami "This is your night, everything is right" i co jakiś czas jakis kolo sie włącza z blizej nie określonymi słowami :> Jak uslysze jeszcze raz to dopisze słów, a nóż komuś sie skojarzy :) 1656451[/snapback] Hehehe hicior poprzedniego lata :D. Günther - Teeny Weeny String Bikini lol ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 (edytowane) Jean Michel Jarre : http://jacek.szczytno.org/jarre_kobzy.mp3 Zna ktoś tytuł tej piosenki? Tej albo bardzo podobnej.. tez te charakterystyczne kobzy.. juz nawet nie jestem pewien czy żara :) Edytowane 19 Września 2005 przez Jacek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Borys Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Szukam informacji tekstow mp3 itd wegierskiego zespolu OMEGA Bardzo prosze na priva jesli cos wiecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waluigi Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 A mnie ostatnio spodobała się reklama nowego Forda Focusa. Gdyby ktoś miał ten utwór, który w niej leci, bądź wiedział skąd ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> całą reklame, to niech da znać ;) Pozdrawiam, waluigi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 potrzebuję utworów z need for speed underground 2 !!! najlepiej tytuły i wykonawców albo namiarów na PW :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 a ja poszukuje fajnych zespołów w spokojnych klimatach. coś jak Enya, Enigma, Delerium, Sarah mcLachlan ! hilfeee ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 potrzebuję utworów z need for speed underground 2 !!! najlepiej tytuły i wykonawców albo namiarów na PW :P 1667275[/snapback] Hmmm 30s z googlarka --> klik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micuel Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Ja poszukuje klimatycznego podkładu muzycznego, symbolizującego II wojne swiatowa (powazna muzyka, wybuchy, strzaly itd) Nie wiem gdzie tego moge szukac :? Z gory dziekuje za wszelka pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Ja poszukuje klimatycznego podkładu muzycznego, symbolizującego II wojne swiatowa (powazna muzyka, wybuchy, strzaly itd) Nie wiem gdzie tego moge szukac :? Z gory dziekuje za wszelka pomoc :) 1667509[/snapback] Hmmmm Co do muzy: Band Of Brothers Michaela Keamana(Cala plyta), Pearl Harbour Hansa Zimmera(utwor Brothers, December 7th, War), John Williams-Born On The Fourth Of July, Schindler List, Saving Private Ryan(Hymn To Fallen) Co do odglosow strzalow to sproboj Complete do filmow Hymn To Fallen czy Pearl Harbour(sa tam odglosy strzalow a na complecie Pearl Harbour utwor Courage-odglosy walki powietrznej) No mozesz jeszcze siegnac po completa z filmu Platoon A no i zapomnial bym o perelce;) The Thin Red Line(Cienka czerwona linia) Hansa Zimmera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micuel Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) Hmmmm Co do muzy: Band Of Brothers Michaela Keamana(Cala plyta), Pearl Harbour Hansa Zimmera(utwor Brothers, December 7th, War), John Williams-Born On The Fourth Of July, Schindler List, Saving Private Ryan(Hymn To Fallen) Co do odglosow strzalow to sproboj Complete do filmow Hymn To Fallen czy Pearl Harbour(sa tam odglosy strzalow a na complecie Pearl Harbour utwor Courage-odglosy walki powietrznej) No mozesz jeszcze siegnac po completa z filmu Platoon A no i zapomnial bym o perelce;) The Thin Red Line(Cienka czerwona linia) Hansa Zimmera 1667588[/snapback] Bardzo Ci dziekuje, chodzi mi dokladnie o te complete z filmow, gdzie tego mam szukac??, zalezy mi na muzie zgranej z wybuchami, strzalami i ogolnie wojna, zeby to bylo fajnie zmontowane. Nie musi to byc dlugie 5min wystarczy. Bo ogolnie to co piszesz to nie ma problemu, ale ja potrzebuje taki mix hehe Edytowane 25 Września 2005 przez Micuel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Bardzo Ci dziekuje, chodzi mi dokladnie o te complete z filmow, gdzie tego mam szukac??, zalezy mi na muzie zgranej z wybuchami, strzalami i ogolnie wojna, zeby to bylo fajnie zmontowane. Nie musi to byc dlugie 5min wystarczy. Bo ogolnie to co piszesz to nie ma problemu, ale ja potrzebuje taki mix hehe 1667815[/snapback] hmmmm generalnie polecam do tego kllienta Soulseek(pokoj movie music), lecz powiem ci szczerze ze ciezko Ci bedzie bedzie odnalesc utwory complete score. Jako podpowiedz dam ci ze przy wyszukiwaniu utworow dopisz zwrot with FX lub with SFX jeszcze mozesz probowac dodac zwrot with background. Zycze powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 plizz o tytuł i wykonawce: http:/lukig2.webpark.pl/mp3.mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 plizz o tytuł i wykonawce: http:/lukig2.webpark.pl/mp3.mp3 1670260[/snapback] Paula & Chiara _ Vamos A Bailar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 http://toya.net.pl/~poca/gnz/chain_reaction_5.avi kto to i co to rymuje ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik_ryka Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 WITAM! Ostatnio bylem w pewnym klubie i leciala taka stara pioseneczka dance. Mysle ze z lat 90'. LECI jakos: ITS ON YOU... IT's A ... (cos tam) ... SO COME TAKE IT TO THE ... DON'T STOP .... dalej nie pamietam KOJARZYCIE KTOS MOZE?? SUPER BY BYLO JAKBY KTOS WIEDZIAL CO TO ZA UTWOR Z GORY DZIEKI POZDRO ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Szukam napisow do Batmana Begin... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 WITAM! Ostatnio bylem w pewnym klubie i leciala taka stara pioseneczka dance. Mysle ze z lat 90'. LECI jakos: ITS ON YOU... IT's A ... (cos tam) ... SO COME TAKE IT TO THE ... DON'T STOP .... dalej nie pamietam KOJARZYCIE KTOS MOZE?? SUPER BY BYLO JAKBY KTOS WIEDZIAL CO TO ZA UTWOR Z GORY DZIEKI POZDRO ;) 1671058[/snapback] Real McCoy - It's On You Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik_ryka Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Real McCoy - It's On You 1671133[/snapback] DZIEKI !!!!!!!! JUZ SCIAGNALEM. KURDE ALE SLYSZALEM SZYBSZA WERSJE DANCE.JAKIS MIX PEWNIE. MACIE KTOS MOZE NA KOMPIE ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 A ja poszukuje jednego odcinka programu Garaż z Tvn Turbo.Dokladnie chodzi mi o ten , w ktorym bylo pokazane jak naprawiac pekniete lub polamane zderzak w samochodzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Moglby ktos podac mi tytul najnowszego kawalka Depeche Mode ? Z gory dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Moglby ktos podac mi tytul najnowszego kawalka Depeche Mode ? Z gory dziekuje. 1671759[/snapback] Chyba chodzi o Precious. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyferencjal Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Witam, Tym razem poszukuje kawałka, który ostanio usłuszałem w radiu. Śpiewany jest w klimatach Enyi. Taka lekka muzyka instrumentlana do tego delikatny wokal. W teledysku było pokazywane morze, w którym pływały delfiny. Dość popularny kawałek. Kiedyś słyszałem go na Symfonii we Wrocku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Szukam napisow do Batmana Begin... 1671069[/snapback] http://napisy.org/Szukaj/batman_begins/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 1673061[/snapback]Thx :wink:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...