Gość -=uri=- Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Witam Panowie czy ktos moglby mi pomoc i podpowidziec co to za kobieta spiewa po wgraniu sie tej strony?No sie poprostu zakochalem w kawalku tego kawalka:) Z gory wielkie dzieki... http://www.fiatcroma.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Witam Panowie czy ktos moglby mi pomoc i podpowidziec co to za kobieta spiewa po wgraniu sie tej strony?No sie poprostu zakochalem w kawalku tego kawalka:) Z gory wielkie dzieki... 1673563[/snapback] Jest to Until The Morning - Thievery Corporation Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Ludzie, kurcze, pomóżcie, plizzzz. Czy ktoś posiada, wie skąd dorwać subtitle do filmu THE DESCENT ? Wersja 695 MB/ xvid / 576x320 / 23.976 fps / 1:29:49h Dostałem ten film, ale napisy jakie udało mi się znaleźć, nie pasują do tej wersji :( Update: To film katastroficzny, o wulkanie jakimś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 siemka szukam napisów do The good father II i III synchro do wersji The.Godfather.II.CD1.DVDRip.HOSTiLE.avi z góry dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konioo Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Poszkuje pelnego utowru z reklamy Citroena..tego jak samochod zamienia sie w transformera :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Ludzie, kurcze, pomóżcie, plizzzz. Czy ktoś posiada, wie skąd dorwać subtitle do filmu THE DESCENT ? Wersja 695 MB/ xvid / 576x320 / 23.976 fps / 1:29:49h Dostałem ten film, ale napisy jakie udało mi się znaleźć, nie pasują do tej wersji :( Update: To film katastroficzny, o wulkanie jakimś. 1673819[/snapback] http://napisy.org/Szukaj/THE_DESCENT/ lub http://napisy.info/SzukajTytulow.php?t=THE+DESCENT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 1676922[/snapback] Dzięki, ale napisałem, że to film katastroficzny. Wiem, pomysł nakręcenia filmu o laskach kajakarkach o tym samym tytule, to katastrofa, ale napisy i tak nijak nie pasują :-| Zresztą, gdyby to było tak proste jak znalezienie na tych servisach, to nie odważyłbym się zapodać takieg pytania na Tweaku. :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Jesli posiadasz angielskie napisy, to moge przetlumaczyc w wolnym czasie (moge tez ze sluchu sprobowac) :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Jesli posiadasz angielskie napisy, to moge przetlumaczyc w wolnym czasie (moge tez ze sluchu sprobowac) :) . 1677164[/snapback] Niestety, nie mam żadnych, ponoć zbyt nowy ten rip jest. :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszk4 Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 szukam muzyczki z zapowiedzi Romea i Julii z polsatu [taki chórek byl] // inna niz z oficjalnego trailera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Kto napisał marsz pogzebowy, ten popularny (w filmach czasem leci) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 szukam kawalka narcotic thrust - I like It. moze ktos podac linka na priv albo wrzucic mi na www.yousendit.com np... p2p nie smiga mi... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 dobra znalazlem na google... przegladarka moim przyjacielem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 niepisz postów pod rząd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 niepisz postów pod rząd nie pisz postów nie wnoszacych nic do tematu :-P a na powaznie nikt nie ma tych napisów do ojca chrzestnego??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszk4 Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Kto napisał marsz pogzebowy, ten popularny (w filmach czasem leci) 1679579[/snapback] Chopin... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 no chopin, ale jak to sięnazywa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 moze wiecie co to jest.. ;p http://www.netzip.com.pl/~masash/VOC005.WAV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszk4 Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 no chopin, ale jak to sięnazywa :D 1680593[/snapback] Fryderyk Chopin, Sonata b-moll op. 35 Marsz Żałobny to część sonaty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Wielkie dzięi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy_bos Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Poszukuje jakiś utworów w formacie aac. :) Byle jakie i jak najwięcej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 no a nie możesz sobie przekodować mp3-ójek do aac??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy_bos Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 No niewiem ale nie to mnie intersuje. Jak chyba wiesz aac jest formatem dzwięku przestrzennego. I właśnie to mnie intersuje Dziwięk przestrzenny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 no to mow ze chczesz kawalki z dzwiekiem przestrzennym bo ja mam duzo aac 2 kanałowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszk4 Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 kolejna niewiadoma: co leci w zakładce kontakt na stronie http://www.ekwador.com.pl/frames.php ? Każda zakładka to inna muza :p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 kolejna niewiadoma: co leci w zakładce kontakt na stronie 1684718[/snapback] Carlo Resoort - Liquid Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszk4 Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 (edytowane) 1684797[/snapback]Rob Dougan - "Clubbed to Death" edit: thx karuzo :) Edytowane 5 Października 2005 przez gruszk4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyferencjal Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Ostatnio słyszałem w Radiu Jelenia Góra - 105.8 FM kawałek ATB - Humanity, ale on był jakiś inny, zremiksowany. Wiecie może jak on się nazywa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnablondi Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Proszę o pomoc. Szukam tłumaczenia do filmu Frankenstein Reborn (2005) po polsku lub angielsku, nigdzie nie umiem znaleść. :-( Frankenstein.Reborn.2005.DVDRip.XviD-VoMiT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszk4 Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 szukam utworu, co leci w drugiej reklamie z tego filmiku: http://www.sikacz.com/werbung/f_1102.mpg [10MB] kiedyś leciała też na przerywnikach discovery wycięte mp3 z tego tu; słaba jakość, lecz wystarczająca :g [226 KB] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...