ULLISSES Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 (edytowane) @MAKAKUS: 3 Doors Down - Kryptonite (OST z Supermena - o ile się nie mylę) Znajdź w google tekst, to zobaczysz, że to jest ta piosenka. Potrzebuję screena z reklamy jakiegoś jogurtu (czy czegoś takiego - nazwy nie pamiętam, hasło "Podaruj sobie odrobinę nieba"), gdzie całość rozgrywa się w niebie i jest taka przesliczna "anielica". Ogólnie nie cierpię makijażu, ale ten jest rewelacyjny, bo panienka naprawdę wygląda jak anioł. Oczywiście na screenie mile widziana sama panienka. Edytowane 8 Października 2005 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Szukam nazwy utworu jaki leci Top Gear w tym tygodniu, moment kiedy Clarkson jedzie przez most podczas wyscigu do Oslo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Czyżby Tony Christie - Is this the way to Amarillo? Wiem że leciało w radiu ale czy akurat jechał przez most to nie kojarze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Poszukuje utowru NU LIMITS projektu WET FINGERS gra tam adamus i ktoś jeszcze chodzi mi o tą piosenke w której została użyta czołówka z programu 5 10 15 szukałem i nie moge znaleść a usłyszałem ten utwór w radiu BIS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerz Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Abdel_k9 jeśli to był taki kawałek z chórem to chyba będzie Craig Armstrong - Escape z filmu Plunkett & Macleane. Niestety przegapiłem dziś TopGear'a i nie mogłem sprawdzić czy to właśnie to grało na moście ;) A jakbyś nie znalazł to daj znać na PW. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Poszukuję utworu z filmu Bait (Przynęta) granego na początku, gdy bohater trenuje boks w więzieniu (Fat Joe - Why Me). Jak by co, to na priva. Thx z góry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek92 Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 (edytowane) Ja poszukuje piosenki Madagaskar-Wyginam smialo cialo kubajanuszewski@gmail.com Edytowane 10 Października 2005 przez janek92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 wie ktos co za kawalek leci w tej reklamie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 janek92, http://www.sendmefile.com/00115096 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszk4 Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 wie ktos co za kawalek leci w tej 1694231[/snapback]Teddybears: "Cobra style" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Teddybears: "Cobra style" 1695676[/snapback] Dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sovi€t Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Witam Jaki tytuł ma nutka w reklamie nowego volkswagen'a jetta Gdzie dwie jetty jada za sobą po ulicy aż do skrzyżowania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek92 Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Poszukuje Crazy Frog-Popcorn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Jest może ktoś w stanie mi odpowiedzieć co to za piosenki? Jakość dość słaba ale było to nagrywane w klubie. http://republika.pl/lukiso/Nagran008.amr http://republika.pl/lukiso/Nagran010.amr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 (edytowane) Witam, to znowu ja ;) Wczoraj wieczor (23.30, cos kolo tego) na Polsacie2 puszczali takie lipne teledyski.. ponoc nowosci (ale nie wiem na stowe, bo strasznie spiacy bylem). EDIT. Ten program chyba nazywal sie "Muzyczne rozmaitosci" :) Lecial taki kawalek typowo ruski. Tytulu oczywiscie nie widzialem ;/ Strasznie mi sie piosenka spodobala ( piosenka, nie teledysk :P). W teledysku byla jakas taka brzydka ruska dziewka o ciemnobrazowych, kreconych w loki wlosach. Byla taka scena, gdzie we trzy tanczyly w bialych bluzkach i ciemnych spodniach na tle jakiegos radzieckiego miasta ;> Pokazywali tez jakies drogi i osiedla noca. Utwor baaardzo mi sie spodobal (podkreslam - nie teledysk, a utwor ;]). Ogromna prosba. Jesli ktos zna tytul lub wykonawce (najlepiej jedno i drugie :D), to barzdzo bym prosil jego/ich podanie. Z gory wielkie dzieki. Licze na Was :D Pozdro. Edytowane 16 Października 2005 przez jvt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruszk4 Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 co to za muza tu leci? http://www.pentagonstrike.co.uk/pentagon_po.htm#Main Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 co to za muza tu leci? 1702386[/snapback] the dust brothers - what is fight club.mp3 albo The Dust Brothers - Psycho Boy Jack.mp3 cos takiego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy_bos Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Potrzebuje nazwe artysty i utworu. Przez cały teledysk kobieta się przygotowywuje do wyjścia. Najpier wstaje z łóżka potem bierze prysznic potem przebiera w ciuchach następnie się ubiera (dosyć że tak powiem wyzywająco się ubiera) (jest to kawałek clubowy) a na końcu tego teledysku ta kobieta bierze takie 2 wielki walizki i wychodzi no i okazuje się zę jest DJ. No i jeszcze podobna lub ta sama dziewczyna koci się przykryta pościelą w teledysku One night in bankok. Byłym bardzo wdzieczny za szybką odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 siwy_bos GALLEON - So, I Begin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy_bos Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Dzięków Hipo :) Dokładnie o ten kawałek mi chodziło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbaneoplus Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 hej ja poszukuje tytułu piosenki z filmu Peacemaker a chodzi mi dokładnie o piosenke ktorą grała dziwczynka na fortepianie a taki gostek ją uczył na zewnątrz są sceny walki mysle ze ktos to zna bo ta melodia mnie rozwala jest nie do opisania zakochałem sie w niej!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Nikt nie wie jak się nazywają moje kawałeczki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Ja raczej myślę, że nikomu sie nie chce szukać programów żeby otworzyć amr-y. Daj to w jakimś normalnym formacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 co to za muza tu leci? 1702386[/snapback] Na samym końcu filmu są podane nazwiska wykonawców i tytuły piosenek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Dave armstrong - Make your move - może mi ktoś to ściągnać, albo dać na PW link? Nie mam żadnego softu do P2P, a strasznie mi się to podoba :) Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 ostatnio na polsacie pokazują urywek bodajże sopockiej noty kabaratowej gdzie występuje Jerzy Kryszak a po nim jakiś kabaret... i chciałbym sie dowiedzieć jaki tytuł nosi piosenka odgrywana w ich drugim skeczu w momencie kiedy wciągają kokaine.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Kurcze, oglada ktoś "Misja Martyna" ?? Taki tępy program cykliczny z Wojciechowską, która się szlaja po różnych zakamarach świata. Progrma iMHO daremny, ale na samym początku leci zayebista muza. Wiecie co to jest i gdzie "uchwytne" do zassania ?? Wydaj emi się, że tą samą muzę (może lekko zmodyfikowaną tylko) puszczają w reklami filmów "Dwie Wieże" i "Gladiator" (Na moście Aragorna patrzy dziwnie na Rassela Crowa) Wie toś gdzie/co/jak ? Z góry dzięx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Witam, to znowu ja ;) Wczoraj wieczor (23.30, cos kolo tego) na Polsacie2 puszczali takie lipne teledyski.. ponoc nowosci (ale nie wiem na stowe, bo strasznie spiacy bylem). EDIT. Ten program chyba nazywal sie "Muzyczne rozmaitosci" :) Lecial taki kawalek typowo ruski. Tytulu oczywiscie nie widzialem ;/ Strasznie mi sie piosenka spodobala ( piosenka, nie teledysk :P). W teledysku byla jakas taka brzydka ruska dziewka o ciemnobrazowych, kreconych w loki wlosach. Byla taka scena, gdzie we trzy tanczyly w bialych bluzkach i ciemnych spodniach na tle jakiegos radzieckiego miasta ;> Pokazywali tez jakies drogi i osiedla noca. Utwor baaardzo mi sie spodobal (podkreslam - nie teledysk, a utwor ;]). Ogromna prosba. Jesli ktos zna tytul lub wykonawce (najlepiej jedno i drugie :D), to barzdzo bym prosil jego/ich podanie. Z gory wielkie dzieki. Licze na Was :D Pozdro. 1702223[/snapback] No OK. Bede musial sam siebie zacytowac, ale trudno :) Otoz wczoraj program na Polsacie2 obejrzalem w calosci i Polsat, jak to Polsat powtarzal te same kawalki, co zeszlego tygodnia :D Utwor, ktorego szukalem wykonuje polski zespol Za No Za, a kawalek nosi tytul "Bielyje rozy". Znalazlem wersje innych wykonawcow, ale ta od Zanozy spodobala mi sie jako jedyna ;D Po ponownym obejrzeniu i teledysk zaczal mi sie podobac ;] Ma ktos teledyska moze na HDD lub jakiekolwiek namiary? Bylbym bardzo wdzieczny za pomoc, poniewaz nawet na oficjalnej stronie zespolu nie ma ani teledysku, ani mp3 do zassania. O dziwo inne utwory w mp3 sa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 (edytowane) Ej... co to za kawalek - Queen to spiewal i tam bylo cos takiego:" Mamaaaaaaa..." i dalej nie wiem ;/ Teledysk byl ze chyba koles na krzesle z gitara siedzial i to spiewal. Mozecie podac nazwe plxxxxxxxxxx. EDIT: Gucio, te piosenke Metalika wykonuje na 99% Edytowane 23 Października 2005 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 QUEEN — Bohemian Rhapsody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...