ULLISSES Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 @sobih: O ile się nie mylę, to chodzi Ci o Fat Joe - "Get It Poppin". Znajdziesz tą piosenkę w Winampie: Media Library->Online Media->Winamp Music->wpisz Fat Joe @und3r: Black - Wonderful life Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 @ ULLISSES - dokladnie. wielkie dzieki za podpowiedz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Mam pytanko.... jak nazywają się te utwory? http://republika.pl/lukiso/Nagran005.mp3 http://republika.pl/lukiso/Nagran010.mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 http://republika.pl/lukiso/Nagran005.mp3Nek - Se Una Regola C'n W tej drugiej melodia znajoma, ale jakoś ciężko z pamięcią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Jak sie nazywa utwót, który można usłyszeć podczas reklamy telewizorów LCD Sony Bravia [ czy jakoś tak ;)) ], ta z kolorowymi kuleczkami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Wiecie moze jak nazywa sie kawałek który leci w tle zwiastunu filmu "Tylko Jeden"?? wkółko pokazują to na polszmacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Jak sie nazywa utwót, który można usłyszeć podczas reklamy telewizorów LCD Sony Bravia [ czy jakoś tak ;)) ], ta z kolorowymi kuleczkami?Damn.. wystarczyło sie cofnac strone lub poszukać... LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Rok temu miałem taka fajną fajny teledysk we flashu ktorego poszukuje: były czarnuchy i spiewali cos ( animowani ) była to hip-hopowa piosenka ( brzmiała jak po iracku etc. ) a na dole były napisy ( po polsku ) ze niby to jest tłumaczenie ( te napisy były kolędą ) kojazy ktos ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 ...były czarnuchy... :blink: pojechałeś troche.....powiało rasizmem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 http://www.360monster.com/video/xbox/xboxstandoff.wmv Jest ktos w stanie powiedziec co leci w tle? PS. Bardzo ciekawa reklama :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Cashasty - http://www.purepwnage.com/media/teh_pwnere...h_noob_song.mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 :blink: pojechałeś troche.....powiało rasizmem...eee... przesz oni tak na siebie mowia, zostalo mi po GTA:SA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Wiecie moze jak nazywa sie kawałek który leci w tle zwiastunu filmu "Tylko Jeden"?? wkółko pokazują to na polszmacie Drowning Pool - Bodies wokalista niestety już nie żyje :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy_bos Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 No to teraz ja :) Poszukuje nazwy piosenki Do której był teledysk na kótrym występował tak śmieszny murzyn (afroamerykanin) z takimi zaje..... okularakami w krztałcie gwiazdek i z takim wielkim afro na głowie. Całość dzieje się na jakieś stacji kosmicznej (mega imprezie) Tam jest jeszcze scena jak dwóch astronautów przybywa na tą stacje i laski od tego kolesia w okularkach prowadzą ich do "zmieniacza ciuchów na odjechane(imprezowe)" no i jeszcze ten koleś od afro miał taką piękną solwóke na gitarze w przestrzeni kosmicznej. Mam nadzieje że ktoś wpadnie co to za piosenka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 @ siwy bos bootsy collins - play with bootsy sprawdź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leThal Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 no to uwaga teraz moja "zagadka": kwalek dance'owo/house'owy - w "refrenie" jakby gloria estefan - ale generalnie spiewane jest cos takiego: ... makes me move my body makes me move my soul ... - a potem (ta ta ta to the bit) :P - z gory dzieki jesli ktos mi poda wykonawce i tytul - pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy_bos Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 @ siwy bos bootsy collins - play with bootsy sprawdź. Dzięki!!! Dokładnie o ten kawałek mi chodziło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 (edytowane) Może ktoś to pozna - stare, jakieś 4-lata ma. Wyciągnąłem to z jakiegoś mixa - ale chodzi mi o cały kawałek. http://members.lycos.co.uk/hajper/1.wav Dzięki Edytowane 29 Listopada 2005 przez hajper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Sophie B. Hawkins - Damn I Wish I Was Your Lover W jakim filmie została uzyta? :) Pamietam że leciała na koncu filmu w momencie (chyba) samobojstwa pewnej dziewczyny, ktora skoczya sobie z dachu czy tez z okna.. ;) ehmm chodzi mi o tytuł filmu po prostu ;) hajper: 4 lata to juz uwazasz za staroc? ehh całe szczescie naleze raczej do starszego rocznika.i dzieki bogu uwazam piosenki sprzed ilus lat jak nowe ;) nie jestem trendy eh ;) zarcik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Generalnie słucham kawałków z lat 95-98 - tzw. eurodance ;) Też jestem ze starszego rocznika... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 http://forum.purepc.pl/Cichopek-I-Jej-Rumb...33-t167783.html Też bym nie pogardzil:> Ma ktos?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Rumbe? http://rapidshare.de/files/5259720/Kasia_C...dami_2.avi.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 a Jive? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Ziom, masz reszte? Dawaj wszystko;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glo Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 Rumba OK. W ostatnim odcinku był jeszcze bardziej H!O!T taniec :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 hehe.... kobitka sie wylansowała porządnie, jeszcze mogłaby troche schudnąć ;) przedostatni by KaruzeL jive by sore samba by bonkol tango by KaruzeL a to chyba pierwszy taniec by KaruzeL inne ciekawe rzeczy mozna znależć na Forum Sexy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 @leThal: Z tego, co piszesz wpada mi do głowy ogólnie DJ BOBO. Piosenka "Everybody" z Emilią. Ostatecznie możesz też sprawdzić inne jego utwory. Możliwe, że ma jakiś mix z Glorią. Sam natomiast poszukuję tytułu i wykonawcy utworu, który leci w "Fast & Furious" ("Szybcy i wściekli") w momencie, gdy FBI robi najazd na wille tych Japończyków. Kawałek rock/metal. Podchodzi trochę pod SOTD, Korn lub nawet Rammstein. Jest po angielsku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 @leThal: Z tego, co piszesz wpada mi do głowy ogólnie DJ BOBO. Piosenka "Everybody" z Emilią. Ostatecznie możesz też sprawdzić inne jego utwory. Możliwe, że ma jakiś mix z Glorią. Sam natomiast poszukuję tytułu i wykonawcy utworu, który leci w "Fast & Furious" ("Szybcy i wściekli") w momencie, gdy FBI robi najazd na wille tych Japończyków. Kawałek rock/metal. Podchodzi trochę pod SOTD, Korn lub nawet Rammstein. Jest po angielsku. Nie wiem czy to dokładnie ten kawałek był w tym momencie odgrywany - Limp Bizkit - Keep Rollin' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Jeśli masz na myśli kawałek Limb Bizkit, gdzie jeżdzą sobie Rollsem cabrio po mieście, to nie jest to. Kawałek jest jeszcze ostrzejszy, bardziej rockowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Witam Wie ktos może jak nazywa sie ta piosenka co leci podczas reklamy allegro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...