madmax57 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Poszukuje piosenki takiej spokojnej ktora leci w reklamie nielubianej przez duza czesc spoleczenstwa TP SA dosc dlugi kawalek a na reklamie nic specialnego niema tylko zmieniajace sie obrazy i na samym koncu haslo tpsy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 @harry - jakas smutna ta piosenka, tutaj masz tytuły piosenek: http://www.modperl.com/Songs/Soundtrack/U2/The_Joshua_Tree/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 szukam oryginalnej nazwy tytułu filmu z reklamówki która często leci w kinach przed filmem od +15 [; chodzi mi o reklamówke, która zaczyna sie przedstawieniem paru zdjęć, potem każddego z osobna z opisem że ten gość juz nie żyje, itp. i że obok niego jest jego anioł stróż itp. pokazywane tam zdjęcia były podobno prawdziwe z prawdziwymi duchami [; i film opowiada chyba o fotografie który często robił zdjęcia duchom przez przypadek czy coś w tym stylu. Plz o pomoc [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreZ Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Hej, to znowu ja :) Szukam kawałka który leci w tym filmiku = http://www.ilt.neostrada.pl/parkour.wmv Bardzo by mi się przydał jako podkład do jednego wideo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Hej, to znowu ja :) Szukam kawałka który leci w tym filmiku = http://www.ilt.neostrada.pl/parkour.wmv Bardzo by mi się przydał jako podkład do jednego wideo. Clint Mansell/Kronos Quartet SUMMER - Overture utworek przewodni z Requiem dla snu - tylko ten twój jest trochę inny to pewnie jakiś mix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreZ Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Dzieki, faktycznie to co mam to przeróbka tego utworu. Szkoda że nie znalazłem tej wersji co ja mam, niestety tamta nie bardzo pasuje, ale nic, poszukam czegoś innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Dzieki dayus o to mi chodzilo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 (edytowane) a ja potrzebuję autora i tytuł ... (aż wstyd oto pytać ;) ) Na vivie leci czasem teledysk ... gdzie gość (długie włosy) jest na śniegu i zaczyna się rozbierać, po czym wyjmuje z kieszeń pamiątki (?) i układa to na śniegu ... słowa to mniej więcej "I saw a angel ... " :] dość spokojna i wykonawca też bardzo znany tylko coś mi z głowy to wszysto wyleciało :mur: No i jeszcze taki polski dicso-polowy zespół śpiewał piosenkę po angielsku (akcja teledysku to jakaś impreza,dyskoteka) - to też leciało na vivie ... ma ktoś pomysł ? Edytowane 13 Stycznia 2006 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 (edytowane) a ja potrzebuję autora i tytuł ... (aż wstyd oto pytać ;) ) Na vivie leci czasem teledysk ... gdzie gość (długie włosy) jest na śniegu i zaczyna się rozbierać, po czym wyjmuje z kieszeń pamiątki (?) i układa to na śniegu ... słowa to mniej więcej "I saw a angel ... " :] dość spokojna i wykonawca też bardzo znany tylko coś mi z głowy to wszysto wyleciało :mur:James Blunt - You're Beautiful No i jeszcze taki polski dicso-polowy zespół śpiewał piosenkę po angielsku (akcja teledysku to jakaś impreza,dyskoteka) - to też leciało na vivie ... ma ktoś pomysł ?Troche za mało szczegółów :) Edytowane 13 Stycznia 2006 przez andrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 (edytowane) a ja potrzebuję autora i tytuł ... (aż wstyd oto pytać ;) ) Na vivie leci czasem teledysk ... gdzie gość (długie włosy) jest na śniegu i zaczyna się rozbierać, po czym wyjmuje z kieszeń pamiątki (?) i układa to na śniegu ... słowa to mniej więcej "I saw a angel ... " :] dość spokojna i wykonawca też bardzo znany tylko coś mi z głowy to wszysto wyleciało :mur:blunt - you r beautiful? edit - kurde znowu sie spoznilem :) Edytowane 13 Stycznia 2006 przez tukamon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Troche za mało szczegółów :) tekst +- "I watching movie" ... coś tam coś tam ;) i jest "shining star" . Wiem, że w Sobotę (tydzień temu) w nocy leciało co godzinę :] więc chyba jest dość popularne ... polski dicso-polowy zespól, słowa angielskie, wszystko to impreza, wokal ma chyba czernowy ubiór, potem była akcja, że był tam koleś ubrany w różową koszulkę i się w windzie całował z jakąś lalą - to jeszcze sobie przypomniałem ;) za blunt'a serdecznie dziękuję :!: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soviet Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Ktokolwiek ma napisy do Jarhead 2005 FS STiNKER VHS SCREENER? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Nie ma to jak wejść na czat vivy ;] chodziło mi o Kylie-Akcent ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modlishka Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 (edytowane) hey masz moze napisy do skeleton man 2004?moj nr gg 2738173 Edytowane 14 Stycznia 2006 przez Modlishka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 (edytowane) Poszukuję tekstu do filmu Mobsters and Mormons wersja Mobsters.and.Mormons.LiMiTED.DVDRip.XviD-TFF. Pilnie :) Edytowane 15 Stycznia 2006 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris1987 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Witam. Poszukuje reportażu o nielegalnych wyścigach w Gańsku emitowanego na TVN dość długi czas temu bo chyba w 2003 roku. Jeśli ktoś miałby namiar na ten plik lub miał go w swojej kolekcji i mógł udostępnić np. poprzez Rapidshare etc. to byłbym naprawde wdzięczny. Pozdrawiam i licze na Waszą pomoc icon_smile3.gif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 szukam muzy z trailera underworld evolution. dokładnie kawałek leci od 1.50 do końca :) http://us.rd.yahoo.com/movies/trailers/180...08752436&type=t Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perkens Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 szukam mp3 do zassania: "La camisa negra" :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agaaa Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 (edytowane) Czy ktoś wie jak sie nazywa piosenka z 'Dirty Deeds' ze sceny kiedy główny bohater Zach siedzi w samochodzie z Meg - to jest przed zadaniem z zabraniem nogi temu stróżowi czy komuś tam..) Help Siema Rocky :razz: :wink: Edytowane 17 Stycznia 2006 przez Agaaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Szukam napisów do tego filmu: Smile PS. Siema Agaaa :grin: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spOOk Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Witam Poszukuje utworu " TECHNICAL ITCH - CONTENTS OF FORCE " Użyłem wszystkich progsów p2p ale bez rezultatów. Jeśli ktoś posiada prosze na PM. Dzięki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Witam ludki potrzebuje dla [gluteus maximus] takiego jednego song'a co raz slyszlame na dyskotekach leci refren jest przerobiony georga michela carless whisper ( czy ccos takiego help!!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Poszukuje teledysku lub mp3 IVA - "Witaj Jezu". Taki tani kawalek, na regionalnej (Katowice, bo nie wiem jak gdzie indziej jest) czasem leci. Nigdzie na necie nie moge tego znalezc. Panna ladny glosik ma, troche komputerowo wspomagany. Prosze o pomoc, bo to chyba jeden z nielicznych kawalkow, co sie i mnie i matce podoba, a to juz raczej cud jest ;] Bardzo jej na tym zalezy ...mnie zreszta tez :-P TIA. Za pomoc bylibysmy dzwieczni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magpie Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) Witam ;) Poszukuję pewnej piosenki, którą swego czasu możnabyło spotkać na MTV Classic. Teledysk mniej więcej można opisać następująco : Kobieta i mężczyzna tańczą ze sobą, subtelnie, wolno, delikatnie. Mężczyzna jest murzynem, włosy a'la warkoczyki lub dredy. Facet ubrany jest w czarne skórzane spodnie. Kobieta natomiast przeciętna szatynka z włosami obciętymi równo z uchem, albo równo z ramionami, kolor skóry biały :P Mężczyzna śpiewa bodajże coś w stylu " Suddenly you cross my heart ... be my baby ... " Piosenka elektryzująca, bardzo romantyczna, typowa dla lat osiemdziesiątych, oczywiście gatunek POP. Niestety nigdzie nie mogłem znaleść tego utworu, a o autorstwie nie mam pojęcia, gdyż byłem pod wpływem alkoholu kiedy oglądałem teledysk :P Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktokolwiek podał mi tytuł i wykonawcę tego utworu. Dziękuję ;) Edytowane 18 Stycznia 2006 przez magpie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 (edytowane) Od czasu do czasu w radiu puszczaja bardzo fajny Nowy (?) kawalek brzmi cos jak powrot krola tzn dosc Elvis'owato ;) "in the ghetto" - tyle slow pamietam. Spiewa gosc basowym glosem i wtoruje mu gdzie-nie-gdzie kobiecy churek. Zna ktos tytul i wykonawce ? EDIT: juz znalazlem : Dnx Feat. The Voice - In The Ghetto Edytowane 19 Stycznia 2006 przez SlowsilveR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Witam ;) Poszukuję pewnej piosenki, którą swego czasu możnabyło spotkać na MTV Classic. Teledysk mniej więcej można opisać następująco : Kobieta i mężczyzna tańczą ze sobą, subtelnie, wolno, delikatnie. Mężczyzna jest murzynem, włosy a'la warkoczyki lub dredy. Facet ubrany jest w czarne skórzane spodnie. Kobieta natomiast przeciętna szatynka z włosami obciętymi równo z uchem, albo równo z ramionami, kolor skóry biały :P Mężczyzna śpiewa bodajże coś w stylu " Suddenly you cross my heart ... be my baby ... " Piosenka elektryzująca, bardzo romantyczna, typowa dla lat osiemdziesiątych, oczywiście gatunek POP. Niestety nigdzie nie mogłem znaleść tego utworu, a o autorstwie nie mam pojęcia, gdyż byłem pod wpływem alkoholu kiedy oglądałem teledysk :P Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktokolwiek podał mi tytuł i wykonawcę tego utworu. Dziękuję ;) a nie śpiewa przypadkiem "SIGN YOUR NAME ACROSS MY HEART I WANT YOU TO BE MY BABY" ???? Jeśli tak to poszukujesz kawałka, który nazywa się Sign Your Name a wykonawca to Terence Trent D'Arby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magpie Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Tak! To jest to :) Skutki picia alkoholu dały się we znaki :) Dzięki wielkie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magpie Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Wybaczcie, że post pod postem, jednak mam kolejną prośbę ;) Ma ktoś z was "Mury Hebronu" Andrzeja Stasiuka w formei e-booka ? Omawiamy na j.polskim, wraz z dodatkiem filmu na temat więziennego życia. Niestety w żadnej bibliotece w moim mieście nie posiadają takowej książki, poniewaaż jest zbyt drastyczna. Zdziwienie wielkie ogarnia bibliotekarzy, kiedy pyta się o tą książkę mówiąc, że będziemy rozmawiać o niej na lekcjach j.polskiego ... Proszę o pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Witam. Poszukuje mp3 z tej reklamówki co piłki kałczukowe "lecą" po ulicy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Witam. Poszukuje mp3 z tej reklamówki co piłki kałczukowe "lecą" po ulicy :) Po raz kolejny: Jose Gonzalez - Heartbeats Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...