Mogiel Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 (edytowane) Dzis koło 17 na stacji RMF-FM, puszczana byla piosenka. Gosc w radiu zapowiedział ja jako "Black". Poźniej leciało TATU. Kojarzy ktos to? Taka popowa/pop-rockowa jakby z lat '80-'90 Może Black - "Wonderfull Life"? @Bartool Gala - "Freed from desire" @hajper "Have you ever been mellow", ale szczerze mówiąc nie pamiętam wykonanwcy bo to cover jakiś. Może zespolik Dune? Edytowane 10 Kwietnia 2006 przez Mogiel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Może zna ktoś podkład z tego filmiku ? z góry dzięki ;] btw. - filmix roxxx :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Może zna ktoś podkład z tego filmiku ? z góry dzięki ;] btw. - filmix roxxx :lol2: Rednex - Cotton Eye Joe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 yyy jaka muzyczka jest w tym filmiku... http://www.maxior.pl/?p=index&id=12189&11 Gala - Freed From Desire Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Może Black - "Wonderfull Life"? @Bartool Gala - "Freed from desire" @hajper "Have you ever been mellow", ale szczerze mówiąc nie pamiętam wykonanwcy bo to cover jakiś. Może zespolik Dune? @MOGIEL -thx,to jest to:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 (edytowane) Gala - Freed From DesireByłem pierwszy :-P Czytać czy już nie była odpowiedź prosze. EDIT @Bartool przecież nie przekręciłem nicka. O co chodzi? Edytowane 10 Kwietnia 2006 przez Mogiel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Byłem pierwszy :-P Czytać czy już nie była odpowiedź prosze. dzieki dzieki... i nie przekrecaj nicka na nastepny raz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 A ja poszukuje takiej żołnierskiej piosenki : "Kumba Ya" . Znaczy właśnie nie wiem jak się nazywa :? . Guano Apes mają właśnie "Kumba Ya" , ale to jest "rockowa" przeróbka. ;] Piosenka leci tak : Kumba ya, my lord .... Kumba ya ... Może ktoś kojarzy ? :) Bo już drugą godzinę męczę google i zaczynam się denerwować. :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Cy ktoś nagrał może wczorajszy ( z 11 kwietnia) program "Teraz MY"? Podobno byla niezła jazda a ja nie oglądałem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 A ja poszukuje takiej żołnierskiej piosenki : "Kumba Ya" . Znaczy właśnie nie wiem jak się nazywa :? . Guano Apes mają właśnie "Kumba Ya" , ale to jest "rockowa" przeróbka. ;] Piosenka leci tak :Kiedyś słyszałem tą piosenkę w wykonaniu bodajże Rage Against The Machines, ale nie jestem pewien. Na początku piosenki leci oryginał tej piosenki a później zaczyna się ostre granie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Jak nazywa sie piosenka o melodii Puff Daddy I'll be missing your, ale w wykonaniu Karma/Carma o innych slowach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 te "kumba ja maj lord" to żadna żołnierska piosenka, już bardziej harcerska, ale raczej ją śpiewali/śpiewają dzieci kwity (czyt. hipisi) nie pamiętam jak sie zwie, ale chyba my lord czy siakoś tak, pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Jak nazywa sie piosenka o melodii Puff Daddy I'll be missing your, ale w wykonaniu Karma/Carma o innych slowach?Czyżby Ci chodziło o The Police - "I'll be watching You" ? BTW. Wersja Puff Daddy'ego jest o niebo lepsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 @ULLISSES - chodzilo o Karmah - Just be good to me - ale dzieki:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 (edytowane) Zaproponowałem The Police, bo to dość znany utwór - właściwie pierwowzór do "I'll be missing You". Tego utworku (Karmah) nie znam, ale chętnie się z nim zapoznam. Edit: No i się zapoznałem - bardzo fajny kawałek. Polecam wszystkim, którym podoba się wersja Puff Daddy'ego. Edytowane 14 Kwietnia 2006 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarryOn Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 szukam mp3 Cypress Hill - How I Could Just Kill A Man googlowałem, ale bez efektów :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 szukam mp3 Cypress Hill - How I Could Just Kill A Man googlowałem, ale bez efektów :/ Bo nikt Ci nie udostępni na www żadnej mp3 za friko. Zwłaszcza Cypres Hillu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Panowie szybka pilka ... mozna gdzies dostac mieć czy byc by myslovitz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Widział ktoś reklamę Alfa Romeo 159 Sportwagon? Pomijając, że reklama jest boska, a samochód jeszcze lepszy, to ja potrzebuję tytuł i wykonawcę utworku, który leci w tle. Jakieś pomysły? Są tam jakieś słowa, ale i tak może być ciężko. Przy następnej okazji spróbuję wyłapać tekst. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Witam Wczoraj na TVP1 leciał Asterix & Obeliks. Misja Klepopatra. Była taka scena kiedy rzymianie bombardowali za pomocą katapult budowany pałac. I było takie ujęcie w zwolnionym tempie ukazujące bięgnącego Obeliksa. I właśnie wtedy w tle leciała przez chwilę taka spokojna muzyczka. Może ktoś się orientuje jak się ten utwór nazywa ?? Z góry dzięki icon_smile3.gif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krysti@n Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 A ja poszukuje takiej żołnierskiej piosenki : "Kumba Ya" . Znaczy właśnie nie wiem jak się nazywa :? . Guano Apes mają właśnie "Kumba Ya" , ale to jest "rockowa" przeróbka. ;] Piosenka leci tak : Kumba ya, my lord .... Kumba ya ... Może ktoś kojarzy ? :) Bo już drugą godzinę męczę google i zaczynam się denerwować. :mad: Wykonawca to chyba michael mittermeier - co do tytulu to nie znam. Jak znajdziesz to napisz co to jest. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pvl Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Szukam piosenki z filmu "crazy race" . Leci da melodia najczesciej gdy pojawia sie różowy mercedes. Z góry dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Kev poprosił bym napisał za niego. kev :: 16:11:11 / S 16:10:35 http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=4687 Jak się nazywa kawałek z trailera po prawej stronie na dole ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 alo. interesuje mnie muzyka z reklamy stronga (http://www.strong.pl -> aktualnosci -> reklama) ktos wie co to jest? pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Interesuje mnie, co to za piosenka leci w reklamie Heinekena podczas ligi mistrzów. (Nie ta z Jenifer Aniston tylko z tej, co gołębie "robią” boisko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Widział ktoś reklamę Alfa Romeo 159 Sportwagon? Pomijając, że reklama jest boska, a samochód jeszcze lepszy, to ja potrzebuję tytuł i wykonawcę utworku, który leci w tle. Jakieś pomysły? Są tam jakieś słowa, ale i tak może być ciężko. Przy następnej okazji spróbuję wyłapać tekst.Chodzi Ci o reklamę czarnej Alfy 159 jadącej przez miasto? -> Portishead - "Roads" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pvl Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Szukam piosenki z filmu "crazy race" . Leci da melodia najczesciej gdy pojawia sie różowy mercedes. Z góry dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 coca cola z piosenką zawsze coca colaMilka o świstakul'oreal 'jesteś tego wartaco knorr to knorrWiniary dobre pomysły lepszy smaksiodme niebo nie tylko dla świętychjacobs 'najlepsze chwila poranka kawy jacobs filiżankaEb 'shłopaki to lubą to jest reklama prasowatescofrugo to co wyzej potrzebował bym pliki z tymi reklamami , albo jakąs stronke skąd można by to ściągnąć pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 (edytowane) Szukam namiarów (tytul,wykonawca) na ta piosenke: http://dayus.elektroda.net/x/cos.mp3 Czesto leci na www.planetafm.pl ZNA KTOŚ?? Edytowane 23 Kwietnia 2006 przez dayus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Poszukuje piosenki z reklamy BMW 3, chodzi o te ciasne zakręty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...