Gość Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Title : So happy Together Artist : Turtles /or/ SimplePlan Chyba nie o tej reklamie mowa...Chodzi mi o tą nową [ludzie w pubie czynią przerózne wygibasy elektrodensowe ] :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 mowa o tej muzyce http://www.heinekenmusic.pl/ która leci w tle tej strony czy ktokolwiek wie jak nazywa się ten utwór? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Niestety nie kojażę. Ale mnie z kolei ciekawy drugi utwór, który można na tej stronce usłyszeć (również był swego czasu w reklamie). W prawym dolnym rogu stronki kliknijcie na następny utwór (ikonka ze strzałeczką w prawo). I jest taki utwór co słychać w tle gitarę, skreczing i taki "Uble ble bla bla blu ble ble ble (taki wokal :) ) Moze to ktos kojazy? ;) PS. Wpisałem słowa piosenki w google ale nic nie znalazlo :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zip_matiz Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 ej ludzie poszukuje na gwałt kawałka z Pulp Fiction jak Uma Thurman tańczy, a później ćpa here od Vincentego :D :razz: Ujęła mnie ta scena B) , jak i cały film - Gorąco polecam :razz: Pozdrowienia z zadupia zwanego Olkuszem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Dobra mam ten tytuł!! Cobrastyle Teddybears to jest utwór z najnowszej reklamy Heinekena - napisałem do nich i mi dziś rano odpisali :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Chłopaki, szukam zmixowanej pisenki z reklamy "Suzuki Grand Vitara" Słowa które zapamietałem to : "And i think you myself..." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Chłopaki, szukam zmixowanej pisenki z reklamy "Suzuki Grand Vitara" Słowa które zapamietałem to : "And i think you myself..." Nie widziałem tej reklamy, ale zakładając, że źle usłyszałeś i tekst jest : "and i think TO myself...." to chodzi o Louis'a Armstrong'a - "What a wonderful world" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Właśnie o tą piosenkę mi chodziło tylko, że w reklamie nie spiewa Louis Armstrong, tylko jest zmixowana, przyspieszona wersja z innym wykonawcą wokalu (jesli można to tak nazwać). [Często reklama leci na TVN Turbo, MTV, Discovery.] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Właśnie o tą piosenkę mi chodziło tylko, że w reklamie nie spiewa Louis Armstrong, tylko jest zmixowana, przyspieszona wersja z innym wykonawcą wokalu (jesli można to tak nazwać). [Często reklama leci na TVN Turbo, MTV, Discovery.] To nie wiem, ja znam tylko wykonanie Louis'a Armstrong'a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 mp3: audio thieves - pray like ( Aretha franklin remix ) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Chodzi mi o utworek: let's go together, right now, oh yeah... Ostatni raz slyszalem go ~10 lat temu. Na klipie nagi facet siedzial wsrod tez nagich kobiet :) Ale wtedy nie moglem takich rzeczy ogladac i nie pamietam dokladnie. Google mowia ze to Paul Kantner ale nie moge dorwac takiego utworku nigdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Chodzi mi o utworek: let's go together, right now, oh yeah... The Beloved - Sweet Harmony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 @loco pl to jest The Beloved - Sweet Harmony :) nawet mam teledysk jesli chcesz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Byloby milo jakbys wrzucil utworek, klip to juz full opcja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Witajcie ;) Moja kolezanka robi jakąś prezentacje i potrzeby jej jest szum wody nie wiecie gdzie można znaleść ten plik mp3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zip_matiz Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 ej ludzie poszukuje na gwałt kawałka z Pulp Fiction jak Uma Thurman tańczy, a później ćpa here od Vincentego :D :razz: Sam już znalazlem... jak ktoś bedzie potrzebowal to jest to: Urge Overkill - GIRL, YOU'LL BE A WOMAN SOON :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Witajcie ;) Moja kolezanka robi jakąś prezentacje i potrzeby jej jest szum wody nie wiecie gdzie można znaleść ten plik mp3? W CS był fajny szum wody tylko nie pamiętam na jakiej mapce (chyba piranesi) jak masz CS to poszukaj sobie w katalogach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) http://video.google.com/videoplay?docid=-4...79915&q=topgear co to za gra ?? :) Przyłączam się do pytania... Prawdopodobnie nie jest to komercyjna gierka (w stylu Toca Race Driver), bo brak jest reklam no i tor jest raczej "dorabiany". Na Live For Speed też mi to nie wygląda. Jakieś propozycje? Edit: Wg mojego brata jest to Grand Tourismo 4 (lub 3) na PS2, bo tylko tam jest Zonda. Może to ktoś potwierdzić...? Wg mnie jak na PS2, to słaba grafika (wnętrze wozu). Edytowane 9 Maja 2006 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Szukam jakiegoś dobrego podkładu muzycznego pod film dokumentalny o państwie totalitarnym i obozach zagłady i pracy. Możecie pdac linka z takimi mp3 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krysti@n Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Szukam jakiegoś dobrego podkładu muzycznego pod film dokumentalny o państwie totalitarnym i obozach zagłady i pracy. Możecie pdac linka z takimi mp3 :wink:Monty Python - Always look on the brigth side of life :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Monty Python - Always look on the brigth side of life :wink: :mur: :mur: :mur: :mur: Chyba coś z tobą nie tak :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Nie wiem czy było, ale google po paru sekundach odpowiedział na pytanie co za piosenka jest na reklamie Heinekena: Teddybears Sthlm & Mad Cobra - Cobrastyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Kto mi powie co to za utworek http://www.funiaste.net/2006/maj/11/loituma__.php Tu jest fragment chodzi mi o calosc :D Tak tak pokrecony jestem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 (edytowane) To finski folk ;) Jesli chcesz to mam "full wersje" na mp3 to zarzuce :) www.coloss.superhost.pl/underground/elniukai.mp3 Edytowane 11 Maja 2006 przez insektcc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Juz mam Laituma "Levan Polkka" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 (edytowane) Ja za to szukam piosenki Goose-Black Gloves którą można usłyszeć w reklamie Heinekena przed ligą mistrzów (tą co ptaki "robią" boisko) Edytowane 13 Maja 2006 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Uszatek Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Szukam muzyki z polskiego filmu pt. 'Szamanka'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 (edytowane) Szukałem ostatnio po znajomych, ale nikt nie miał Więc może ktoś z was ma? Kalwi&Remi - Explosion Jeżeli tak i ma chęć się podzielić, to prosze na PW lub maila (aragornpl@wp.pl) EDIT: kamilo23, dzięki za linka, ale niestety nie ma tam tego :( Za to dzięki alltheweb.pl znalazłem coś takiego (Kalwi and Remi - Explosion (DJ Theo Club Rmx) - w sumie niewiele się różni od wersji radiowej, ale jednak to jescze nie to Tak więc jeżeli ktoś ma, to nadal prosze o podesłanie na maila wyżej lub PW Edytowane 12 Maja 2006 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Szukałem ostatnio po znajomych, ale nikt nie miał Więc może ktoś z was ma? Kalwi&Remi - Explosion Jeżeli tak i ma chęć się podzielić, to prosze na PW lub maila (aragornpl@wp.pl) http://audiofind.ru/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) Właśnie oglądałem jakieś fragmovie z ET i wpadła mi w ucho jedna piosenka(często ją można usłyszeć na Hyperze) Z tego, co się orientuje to jest to PI OST - 2 PIR Kawałek piosenki możecie usłyszeć tu http://members.lycos.co.uk/eragonek200/frag.mp3 Jeżeli ktoś to posiada to bardzo proszę o przesłanie :) Edytowane 13 Maja 2006 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...