Skocz do zawartości
wako

Poszukiwana muzyka z reklam, napisy, mp3, filmy itp

Rekomendowane odpowiedzi

Title : So happy Together

Artist : Turtles /or/ SimplePlan

Chyba nie o tej reklamie mowa...Chodzi mi o tą nową [ludzie w pubie czynią przerózne wygibasy elektrodensowe ] :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety nie kojażę. Ale mnie z kolei ciekawy drugi utwór, który można na tej stronce usłyszeć (również był swego czasu w reklamie). W prawym dolnym rogu stronki kliknijcie na następny utwór (ikonka ze strzałeczką w prawo). I jest taki utwór co słychać w tle gitarę, skreczing i taki "Uble ble bla bla blu ble ble ble (taki wokal :) ) Moze to ktos kojazy? ;)

PS. Wpisałem słowa piosenki w google ale nic nie znalazlo :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ej ludzie poszukuje na gwałt kawałka z Pulp Fiction jak Uma Thurman tańczy, a później ćpa here od Vincentego :D :razz:

Ujęła mnie ta scena B) , jak i cały film - Gorąco polecam :razz:

Pozdrowienia z zadupia zwanego Olkuszem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopaki, szukam zmixowanej pisenki z reklamy "Suzuki Grand Vitara"

Słowa które zapamietałem to :

"And i think you myself..."

Nie widziałem tej reklamy, ale zakładając, że źle usłyszałeś i tekst jest : "and i think TO myself...." to chodzi o Louis'a Armstrong'a - "What a wonderful world"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie o tą piosenkę mi chodziło tylko, że w reklamie nie spiewa Louis Armstrong, tylko jest zmixowana, przyspieszona wersja z innym wykonawcą wokalu (jesli można to tak nazwać). [Często reklama leci na TVN Turbo, MTV, Discovery.]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie o tą piosenkę mi chodziło tylko, że w reklamie nie spiewa Louis Armstrong, tylko jest zmixowana, przyspieszona wersja z innym wykonawcą wokalu (jesli można to tak nazwać). [Często reklama leci na TVN Turbo, MTV, Discovery.]

To nie wiem, ja znam tylko wykonanie Louis'a Armstrong'a...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi mi o utworek:

let's go together, right now, oh yeah...

Ostatni raz slyszalem go ~10 lat temu. Na klipie nagi facet siedzial wsrod tez nagich kobiet :) Ale wtedy nie moglem takich rzeczy ogladac i nie pamietam dokladnie. Google mowia ze to Paul Kantner ale nie moge dorwac takiego utworku nigdzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ej ludzie poszukuje na gwałt kawałka z Pulp Fiction jak Uma Thurman tańczy, a później ćpa here od Vincentego :D :razz:

Sam już znalazlem...

jak ktoś bedzie potrzebowal to jest to:

Urge Overkill - GIRL, YOU'LL BE A WOMAN SOON

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie ;) Moja kolezanka robi jakąś prezentacje i potrzeby jej jest szum wody nie wiecie gdzie można znaleść ten plik mp3?

W CS był fajny szum wody tylko nie pamiętam na jakiej mapce (chyba piranesi) jak masz CS to poszukaj sobie w katalogach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyłączam się do pytania...

Prawdopodobnie nie jest to komercyjna gierka (w stylu Toca Race Driver), bo brak jest reklam no i tor jest raczej "dorabiany". Na Live For Speed też mi to nie wygląda. Jakieś propozycje?

Edit:

Wg mojego brata jest to Grand Tourismo 4 (lub 3) na PS2, bo tylko tam jest Zonda. Może to ktoś potwierdzić...?

Wg mnie jak na PS2, to słaba grafika (wnętrze wozu).

Edytowane przez ULLISSES

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam jakiegoś dobrego podkładu muzycznego pod film dokumentalny o państwie totalitarnym i obozach zagłady i pracy. Możecie pdac linka z takimi mp3 :wink:

Monty Python - Always look on the brigth side of life :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukałem ostatnio po znajomych, ale nikt nie miał

Więc może ktoś z was ma?

Kalwi&Remi - Explosion

Jeżeli tak i ma chęć się podzielić, to prosze na PW lub maila (aragornpl@wp.pl)

EDIT:

kamilo23, dzięki za linka, ale niestety nie ma tam tego :(

Za to dzięki alltheweb.pl znalazłem coś takiego (Kalwi and Remi - Explosion (DJ Theo Club Rmx) - w sumie niewiele się różni od wersji radiowej, ale jednak to jescze nie to

Tak więc jeżeli ktoś ma, to nadal prosze o podesłanie na maila wyżej lub PW

Edytowane przez AragornPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie oglądałem jakieś fragmovie z ET i wpadła mi w ucho jedna piosenka(często ją można usłyszeć na Hyperze)

Z tego, co się orientuje to jest to PI OST - 2 PIR

Kawałek piosenki możecie usłyszeć tu http://members.lycos.co.uk/eragonek200/frag.mp3

Jeżeli ktoś to posiada to bardzo proszę o przesłanie :)

Edytowane przez eragonek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi