lucas0 Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Moloko - Requiem for a dream Dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Reklama nowych matryc LCD czy coś. Przez cały czas lecą kolorowe piłeczki z jakiejś góry po asfalcie czy innym gów....w każdym razie jest to droga po której powinny śmigać mosochody :] W reklamie występuje również motyw żaby która robi wypad z rynny i prawie wyłapuje na klate piłeczkę :P W tle leci kawałek, gitara akustyczna + przyjemny męski wokal. Wiem że kawałek widziałem w wersji Live na MTV2 ale na fuhrera nie moge sobie teraz przypomnieć wykonawcy. Kto wie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 kuleczki ;] to Jose Gonzalez - Heartbeats Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 kuleczki ;] to Jose Gonzalez - Heartbeats Bóg zapłać dobry człowieku :)) To jest to! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Tak- na "out of space" też tańczyli- ale "głównym motywem" są tam strusie- tak więc to nie to. Być może faktycznie chodzi o "Wind it Up"- jeśli tak, to zdaje się że w teledysku była inna wersja muzy niż na płycie. Motyw tanca na miescie to musi chodzic o: Prodigy - Everybody In The Place Mam to w mpeg - 40 mb moge "podrzucic" komus na ftp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) A czy ktoś wie co to za muzyka ? :lol: http://video.google.com/videoplay?docid=51...0254665&pl=true i jeszcze to : http://video.google.com/videoplay?docid=-6...52434254&q=adik i to : http://video.google.com/videoplay?docid=-9...47884456&q=adik :lol: Edytowane 26 Maja 2006 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Szukam tytułu muzyki z reklamy wody mineralnej Kropla Beskidu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) Szukam tytułu muzyki z reklamy wody mineralnej Kropla Beskidu ;]Moby - "Lift me up" A czy ktoś wie co to za muzyka ? :lol: http://video.google.com/videoplay?docid=-6...52434254&q=adik System of a Down - "Chop suey" Edytowane 26 Maja 2006 przez studenc1k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Ok ja ma troche trudniejsze ale wszystkie propozycje mile widziane. Mianowicie pare ladnych lat temu na mtv lecial sobie taki kawalek, polamane rytmy, i na teledysku ci co uslyszeli ta muze zaczynali tak tanczyc, tak podrygiwac, robocie ruchy, breakdance, no tak zaczynali sie ruszac dziwnie ;). to jakis sprzedawca, to babcia, to jakis dzieciak. Moze ktos kojazy co to moglo byc? Niestety nie pamietam ani jednego slowa. wszystkie propozycje mile widziane, posprawdzam czy to o to chodzi. Z gory dzieki B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 MTV - Roque Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 http://anti-freez.net/1.mp3 zna ktos moze autora i tytul tej piosenki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 http://anti-freez.net/1.mp3 zna ktos moze autora i tytul tej piosenki? Ayu - M (Above And Beyond Remix) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftershocK Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 http://www2.alejaja.pl/sznurki.php?a=link&...=added&sor=desc ma ktoś? proooosze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Ok ja ma troche trudniejsze ale wszystkie propozycje mile widziane. ... Fatboy Slim - "Ya Mamma (Push the tempo)" :roll: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Kojarzy ktoś może temat końcowy z 'Wyprawy Robinson' ? Jesli ktoś nie kojarzy to powtarzająto często na TVN7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Konia z rzędem temu, kto rozszyfruje co to za kawałek: http://video.google.com/videoplay?docid=-3406925506469882756 Dodam, iż szukanie w google słów piosenki prowadzi na końcu do posta na jakimś forum - tam ktoś też jej szuka i nie może znaleźć. Oczywiście odpowiedzi brak. :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Konia z rzędem temu, kto rozszyfruje co to za kawałek: http://video.google.com/videoplay?docid=-3406925506469882756 Dodam, iż szukanie w google słów piosenki prowadzi na końcu do posta na jakimś forum - tam ktoś też jej szuka i nie może znaleźć. Oczywiście odpowiedzi brak. :| No to i ja poszukam z Tobą. Ale kiedyś na innej stronce ta panienka miała inny podkład. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Ludzie pomożcie.Kto zna tytuł tej pięknej piosenki z filmu Wyspa ktora leci w ostatniej scenie jak klony wyszły na powierzchnię ziemi :) Z góry dzieki.Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Ludzie pomożcie.Kto zna tytuł tej pięknej piosenki z filmu Wyspa ktora leci w ostatniej scenie jak klony wyszły na powierzchnię ziemi :) Z góry dzieki.Pozdro http://www.amazon.com/gp/product/B0009X766...v=glance&n=5174 Google ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 A powiesz mi który jest utwór dokładnie ?? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 A powiesz mi który jest utwór dokładnie ?? :] Przecież można tam posłuchać sobie sampli z każdego utworu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Pilnie poszukuje dzingla z "Randki w ciemno":) Jezeli ktos sie spotkal z czyms takim to bardzo bym prosil. Edytowane 31 Maja 2006 przez siebek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Fatboy Slim - "Ya Mamma (Push the tempo)" :roll: pozdroNo wlasnie to to B) Wielkie dzieki :gitarzysta: masz u mnie piwo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Wader- Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 ja mam nietypowy problem, poszukuję gry, w którą grałem chwilke ale zapomniałem jak sie nazywa : D, jest to gra zrecznosciowa/strzelanka z widokiem z góry, steruje sie kolesiem który na pocztku ma pistolet, ze wszystkich strone atakują go obcy którzy zeby go zranić muszą do niego dobiec i on sie tak broni na szczerym polu, zabija obcych- zostają czasem po nich powerupy(punkty, szybsze bieganie, zamrożenie przeciwników) czy jakas bron(miotacz plomieni, wyrzutnia rakiet, karabin,rain gun itp), zdobywa się doświadczenie za potworki i dostaje levelupy, co level wybiera sie dodatkową umiejętność jak np. szybsze przeładowywanie czy szybsze strzelanie.Grę się przechodząc kolejne plansze, caly czas są one takie same, zmienia się ilość, rodzaj, kolor obcych/pająków i kierunek skąd nadchodzą.Postacią kieruje się WSAD+myszka, jak ktoś zna tytuł to niech napisze bo zachodzę w głowę co to był za egotyczny tytuł że nieidzie go zapamiętać : ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Crimsonland :) http://crimsonland.reflexive.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Szukam dwóch empetrójek ;) 1. To japońska wersja We're the champions 2. To motyw dźwiękowy z reklamy piwa Freq Z góry THX :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Wader- Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 tak, o "Crimsonland" mi chodziło, teraz będę mógł w to zagrać bo tak nieznając nazwy raczej trudno było mi ją dostać : D, dzieki serwal4 : ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Szukam dwóch empetrójek ;) 1. To japońska wersja We're the champions 2. To motyw dźwiękowy z reklamy piwa Freq Z góry THX :D odezwij sie na gg 1605877 We're the champions mam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Wielkie dzięki bartool :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Hej, jutro mam imprezkę, a jak wiadomo, gdy ludzie sie rozkręcą, potrzebują jakiejś smiesznej muzy Dlatego poszukuje jakiśch kawałków disco-polo Podajcie mi jakieś tytuły A tak jeszcze dodatkowo, jak nazywa sie ta piosenka (Kupiłem czarny ciągnik ... pojemnośc 2400) ? Z góry dzięki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...