shakur_45 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 czy kto wie jak sie nazywa ten polski co spiewa polskie przeboje w stylu takim jak era ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 hej, mam do Was wielka prosbe.... znajomo strasznie brzmi kawalek piosenki, ktory leci w reklamie Nivea'y ( reklama plus minus wyglada tak, ze parka na siebie patrzy, dziewczyna psika sie antyperspirantem pod pachami, a potem sie caluja ;] ).... kawalek strasznie przypomina mi coldplay (stylowo)... mam 3 plyty coldplay, i nigdzie nie slyszalem takiego motywu..... na 90% to reklama tego produktu jesli ktos znalazlby dla mnie chociaz nazwe tego kawalku to bylbym wniebowziety ( nie mowiac juz o znalezieniu mp3 ).... bede bardzo wdzieczny za jakiekolwiek informacje dotyczace tej piosenki.... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) Dzisiaj słyszałem w hitzradio piosenke ze słowami coś tam "im a supermodel" szukałem w necie pod haslem "supermodel" i "im a super model" aczkolwiek nic z tego, ponieważ żadna z piosenek się nie zgadzała... 2169257[/snapback]czy kto wie jak sie nazywa ten polski co spiewa polskie przeboje w stylu takim jak eraCzyżby "Goya"? Edytowane 7 Czerwca 2006 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 hej, mam do Was wielka prosbe.... znajomo strasznie brzmi kawalek piosenki, ktory leci w reklamie Nivea'y ( reklama plus minus wyglada tak, ze parka na siebie patrzy, dziewczyna psika sie antyperspirantem pod pachami, a potem sie caluja ;] ).... kawalek strasznie przypomina mi coldplay (stylowo)... mam 3 plyty coldplay, i nigdzie nie slyszalem takiego motywu..... na 90% to reklama tego produktu (...) jesli ktos znalazlby dla mnie chociaz nazwe tego kawalku to bylbym wniebowziety ( nie mowiac juz o znalezieniu mp3 ).... bede bardzo wdzieczny za jakiekolwiek informacje dotyczace tej piosenki.... pozdrawiam nie wiem dokładnie czy to ta sama reklama ale może chodzi o The Caesars - Jerk it out ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 nie wiem dokładnie czy to ta sama reklama ale może chodzi o The Caesars - Jerk it out ? :> Piosenka fajna ;] ale to nie ta, tamta jest bardziej spokojna i podchodzaca glosem i pianinem pod coldplay.... Na pewno ja widzieliscie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) @ULLISSES Nie ;) Piosenka nosi tytuł Digit8 - Im a supermodel Nigdize jej nie ma do cholery dlatego jej nie znalazłem ;) Jak ktos ma prosze na maila (soker@op.pl) Edytowane 8 Czerwca 2006 przez Soker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Sheep, z tego co zauważyłem, to nie tylko Ty szukasz piosenki z tej reklamy. :) Ktos nawet napisał do Nivea i się okazało, że piosenka powstała na potrzeby tej reklamy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 wie ktoś może jak się nazywa ta piosenka co leci w reklamach filmu Tristan & Izolda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 wie ktoś może jak się nazywa ta piosenka co leci w reklamach filmu Tristan & Izolda? Evanescence - Going Under ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Tak to to, dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Ma ktos moze teledysk Busta Rhymes - Touch it ? Wazne zeby byl to teledysk do remixu gdzie tancza te dziewczynki na poczatku. Dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Sheep, z tego co zauważyłem, to nie tylko Ty szukasz piosenki z tej reklamy. :) Ktos nawet napisał do Nivea i się okazało, że piosenka powstała na potrzeby tej reklamy..No to teraz mnie zabiles :] siedze troche w muzyce.... mozna nazwac to jako hobby, i wlasnie obawialem sie tego, ze piosenka jest stworzona na potrzeby reklamy...... ... ciekawi mnie tylko czy: 1. zostala nagrana tylko potrzebna czesc do reklamy 2. czy zostalo to nagrane przez niezaleznego wokaliste/zespol (czy przez kogos znanego jak np coldplay, bo strasznie mi pod niego ten kawalek podchodzi ) 3. czy jest to mozliwe do zdobycia.... imho piosenka jest swietnie dobrana do reklamy........ akcentuje i wprowadza zajebisty klimat w dobrym momencie reklamy... uklon temu, kto sie tego podjal... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Poszukuje piosenki: Snap - Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now) -------- Ok już mam :D Edytowane 9 Czerwca 2006 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Ja z kolei szukam piosenki : Toni Basil - Hey Mickey [ lub inny wykonawca, ważne żeby ten sam tytuł był ]. Dosyć popularne w Stanach, ktoś tutaj powinien to mieć :) Proszę o kontakt @ PW. Edytowane 9 Czerwca 2006 przez andrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ja z kolei szukam piosenki : Toni Basil - Hey Mickey [ lub inny wykonawca, ważne żeby ten sam tytuł był ]. Dosyć popularne w Stanach, ktoś tutaj powinien to mieć :) Proszę o kontakt @ PW.PW poszło zna ktoś moze utwór który leci w tym filmiku ??FILMIK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 PW poszło zna ktoś moze utwór który leci w tym filmiku ??FILMIK Było ;) Juliet - "Avalon" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kashienka Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 (edytowane) Poszukuję filmu "Poznań 56" - przeszukałam już większośc sklepów, ksiegarni, aukcji, sieci p2p itp itd ale bez rezultatów. Bede wdzieczna za kazda pomoc (moge ten film odkupic itp.). Edytowane 10 Czerwca 2006 przez kashienka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Poszukuję filmu "Poznań 56" - przeszukałam już większośc sklepów, ksiegarni, aukcji, sieci p2p itp itd ale bez rezultatów. Bede wdzieczna za kazda pomoc (moge ten film odkupic itp.). Poszukaj na eMule. Jedną pozycje mi znalazło (choć b.mała dostępność..). Wpisz bez Polskich znaków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Poszukuję piosenki ktora chodzi mi po głowie a słyszałem ją w jakimś secie... Motyw powtarzający się w piosence to " chinatown " piosenka w stylu house Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kashienka Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Poszukaj na eMule. Jedną pozycje mi znalazło (choć b.mała dostępność..). Też ją znalazłam ;] ściaga się ... 3,98 mega przez parę ładnych godzinek... ;[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Szukam piosenki tytulowej z Cannon Fodder. Najlepiej zgrana na dobrej jakosci mp3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4ko Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 a zna ktoś ta piosenke, ktora leci w tle tego klipu?? http://www.youtube.com/watch?v=VNZQHRd7Rew&search= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 a zna ktoś ta piosenke, ktora leci w tle tego klipu?? http://www.youtube.com/watch?v=VNZQHRd7Rew&search= Już trzeci raz a drugi na tej stronie :mur: Juliet - Avalon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Placio74 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Szukam piosenki tytulowej z Cannon Fodder. Najlepiej zgrana na dobrej jakosci mp3 :)Jeśli chodzi o muzykę (piosenkę) z intra gry Cannon Fodder to http://chrisnz.com/amiga-music-mp3s/ i może http://amigaremix.com/main.php?sort=&searc...n+fodder&page=0 Albo w pliku wideo http://www.amigademopodcast.com/2006/04/20...nsible-software Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 poszukiwane napisy do filmu: "Before It Had a Name" z gory dziekuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 czy ktos wie jakiej rasy jest pies w teledysku Nelly Furtado - Maneater ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Witam. Zna ktoś wykonawcę muzyki do następujących reklam: 1.Bravia Sony 2.STR8? Jak było to sorry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Witam. Zna ktoś wykonawcę muzyki do następujących reklam: 1.Bravia Sony 2.STR8? Jak było to sorry. ad.1 Damn.. wystarczyło sie cofnac strone lub poszukać... LINKHehes.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 czy ktos wie jakiej rasy jest pies w teledysku Nelly Furtado - Maneater ??Już gdzieś odpowiadałem na to, chyba w temacie o nudzie, jest to dog niemiecki arlekin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Witam. Zna ktoś wykonawcę muzyki do następujących reklam: 2.STR8? Jak było to sorry. Mourah - " J.Butterfly" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...