Skocz do zawartości
wako

Poszukiwana muzyka z reklam, napisy, mp3, filmy itp

Rekomendowane odpowiedzi

hej,

mam do Was wielka prosbe....

znajomo strasznie brzmi kawalek piosenki, ktory leci w reklamie Nivea'y ( reklama plus minus wyglada tak, ze parka na siebie patrzy, dziewczyna psika sie antyperspirantem pod pachami, a potem sie caluja ;] ).... kawalek strasznie przypomina mi coldplay (stylowo)... mam 3 plyty coldplay, i nigdzie nie slyszalem takiego motywu.....

na 90% to reklama tego produktu

Dołączona grafika

jesli ktos znalazlby dla mnie chociaz nazwe tego kawalku to bylbym wniebowziety ( nie mowiac juz o znalezieniu mp3 )....

bede bardzo wdzieczny za jakiekolwiek informacje dotyczace tej piosenki....

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj słyszałem w hitzradio piosenke ze słowami coś tam "im a supermodel" szukałem w necie pod haslem "supermodel" i "im a super model" aczkolwiek nic z tego, ponieważ żadna z piosenek się nie zgadzała...
2169257[/snapback]
czy kto wie jak sie nazywa ten polski co spiewa polskie przeboje w stylu takim jak era
Czyżby "Goya"? Edytowane przez ULLISSES

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej,

mam do Was wielka prosbe....

znajomo strasznie brzmi kawalek piosenki, ktory leci w reklamie Nivea'y ( reklama plus minus wyglada tak, ze parka na siebie patrzy, dziewczyna psika sie antyperspirantem pod pachami, a potem sie caluja ;] ).... kawalek strasznie przypomina mi coldplay (stylowo)... mam 3 plyty coldplay, i nigdzie nie slyszalem takiego motywu.....

na 90% to reklama tego produktu

(...)

jesli ktos znalazlby dla mnie chociaz nazwe tego kawalku to bylbym wniebowziety ( nie mowiac juz o znalezieniu mp3 )....

bede bardzo wdzieczny za jakiekolwiek informacje dotyczace tej piosenki....

pozdrawiam

nie wiem dokładnie czy to ta sama reklama ale może chodzi o The Caesars - Jerk it out ? :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem dokładnie czy to ta sama reklama ale może chodzi o The Caesars - Jerk it out ? :>

Piosenka fajna ;] ale to nie ta, tamta jest bardziej spokojna i podchodzaca glosem i pianinem pod coldplay....

Na pewno ja widzieliscie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ULLISSES

Nie ;)

Piosenka nosi tytuł

Digit8 - Im a supermodel

Nigdize jej nie ma do cholery dlatego jej nie znalazłem ;)

Jak ktos ma prosze na maila (soker@op.pl)

Edytowane przez Soker

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sheep, z tego co zauważyłem, to nie tylko Ty szukasz piosenki z tej reklamy. :) Ktos nawet napisał do Nivea i się okazało, że piosenka powstała na potrzeby tej reklamy..

No to teraz mnie zabiles :]

siedze troche w muzyce.... mozna nazwac to jako hobby, i wlasnie obawialem sie tego, ze piosenka jest stworzona na potrzeby reklamy......

... ciekawi mnie tylko czy:

1. zostala nagrana tylko potrzebna czesc do reklamy

2. czy zostalo to nagrane przez niezaleznego wokaliste/zespol (czy przez kogos znanego jak np coldplay, bo strasznie mi pod niego ten kawalek podchodzi )

3. czy jest to mozliwe do zdobycia....

imho piosenka jest swietnie dobrana do reklamy........

akcentuje i wprowadza zajebisty klimat w dobrym momencie reklamy...

uklon temu, kto sie tego podjal... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z kolei szukam piosenki : Toni Basil - Hey Mickey [ lub inny wykonawca, ważne żeby ten sam tytuł był ]. Dosyć popularne w Stanach, ktoś tutaj powinien to mieć :) Proszę o kontakt @ PW.

Edytowane przez andrek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z kolei szukam piosenki : Toni Basil - Hey Mickey [ lub inny wykonawca, ważne żeby ten sam tytuł był ]. Dosyć popularne w Stanach, ktoś tutaj powinien to mieć :) Proszę o kontakt @ PW.

PW poszło

zna ktoś moze utwór który leci w tym filmiku ??FILMIK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszukuję filmu "Poznań 56" - przeszukałam już większośc sklepów, ksiegarni, aukcji, sieci p2p itp itd ale bez rezultatów.

Bede wdzieczna za kazda pomoc (moge ten film odkupic itp.).

Edytowane przez kashienka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszukuję filmu "Poznań 56" - przeszukałam już większośc sklepów, ksiegarni, aukcji, sieci p2p itp itd ale bez rezultatów.

Bede wdzieczna za kazda pomoc (moge ten film odkupic itp.).

Poszukaj na eMule. Jedną pozycje mi znalazło (choć b.mała dostępność..). Wpisz bez Polskich znaków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam piosenki tytulowej z Cannon Fodder. Najlepiej zgrana na dobrej jakosci mp3 :)

Jeśli chodzi o muzykę (piosenkę) z intra gry Cannon Fodder to http://chrisnz.com/amiga-music-mp3s/

i może http://amigaremix.com/main.php?sort=&searc...n+fodder&page=0

Albo w pliku wideo http://www.amigademopodcast.com/2006/04/20...nsible-software

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

czy ktos wie jakiej rasy jest pies w teledysku Nelly Furtado - Maneater ??

Już gdzieś odpowiadałem na to, chyba w temacie o nudzie, jest to dog niemiecki arlekin.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi