dayus Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 HI-TACK* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Nie wiecie jak sie nazywa piosenka z reklamy mentosa(moge sie mylic ale chodzi mi o ta co chlopakowi rosną sutki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafik86 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Zna może ktoś www skąd mogę jako film ściągnąć reklamę kinder bueno gdzie jakaś kobieta się oblizuje i jakiś facet śpiewa "give a bit hmmmmm to me....". Moja koleżanka mnie o to męczy od miesiąca, abym jej to znalazł w sieci i jej dał. Jakbyście coś mieli to napiszcie do mnie, bo już nie wytrzymuję jej marudzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 jakiś facet śpiewa "give a bit hmmmmm to me....".To nie facet tylko kobieta ;) Ma taki głos, ale nie pamiętam jak sie nazywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Zna może ktoś www skąd mogę jako film ściągnąć reklamę kinder bueno gdzie jakaś kobieta się oblizuje i jakiś facet śpiewa "give a bit hmmmmm to me....". Moja koleżanka mnie o to męczy od miesiąca, abym jej to znalazł w sieci i jej dał. Jakbyście coś mieli to napiszcie do mnie, bo już nie wytrzymuję jej marudzenia.O ile pamiec ine myli to Amanda Lear - Enigma :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Ja ostatnio w radiu Eska często słysze piosenke która w tytule ma coś takiego: laj*ileśtam damskim średnim głosem, potem facet śpiewa once in the morning czy coś takiego. Na początku brzmi jak ENIGMA, ale potem to już sam nie wiem. A nigdy nie mówią tytułu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 laj*ileśtam damskim średnim głosem, potem facet śpiewa once in the morning czy coś takiego.Andru Donalds & Eugenia Vlasova - Wind Of Hope Świetny kawałek - też mi się podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Zna może ktoś www skąd mogę jako film ściągnąć reklamę kinder bueno gdzie jakaś kobieta się oblizuje i jakiś facet śpiewa "give a bit hmmmmm to me....". Moja koleżanka mnie o to męczy od miesiąca, abym jej to znalazł w sieci i jej dał. Jakbyście coś mieli to napiszcie do mnie, bo już nie wytrzymuję jej marudzenia. Jak najdzie ją ochota na obejrzenie reklamy, to niech sobie kliknie --> http://video.google.com/videoplay?docid=12...;q=kinder+bueno ;) edit: Specjalnie dla Twojej koleżanki B) Tutaj reklama do ściagnięcia (nawet w b. dobrej jakości) --> http://rapidshare.de/files/24772769/Reklam...ity_Hq.mpg.html, źródło: emule ;) (tam jest chyba wszystko...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 Witam! Poszukuje utworu, ale nie wiem czy to jest tylko wejscie/czesc, czy cala wersja. A mianowicie chodzi mi o piosenke, ktora jest odgrywana w momene rozpoczynania sie meczu na TVP1/2 czy tez Polsacie (kolorowe postacie odbijajace pilke, i muzyka w tle, o ktora wlasnie chodzi). Wiem, ze troche ciezko to wytlumaczyc, i zakrecilem, ale licze na forum :wink:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 ULLISSES Dzięki miszczu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) Polskie napisy do filmu Alien Autopsy, 2006 rok. Dziękować z góry. Edytowane 3 Lipca 2006 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Wiecie może co to za piosenka ? http://members.lycos.co.uk/eragonek200/v.mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Nie wiecie jak nazywa sie film co gosciowi ukradli rower, wkurzyl sie i lal wszystkich pompka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Wiecie może co to za piosenka ? http://members.lycos.co.uk/eragonek200/v.mp3 Luniz - I Got 5 On It Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Znacie moze tytuł piosenki, która leci w reklamie Dodge'a Calibra? :> Dalej poszukuje :!: Leci to jakos (fonetycznie): No mess(on), czek, czek it ałt, no mess(on) Spiewa jakis mlody gosciu, glos jest metaliczny po jakiejs obrobce... Edytowane 4 Lipca 2006 przez Ghazi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Luniz - I Got 5 On It satoshie jesteś wielki :) A istnieje może wersja bez śpiewu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Kojarzycie co to za kawałek, w każdym razie znany :?: :wink: http://video.google.com/videoplay?docid=-4...&q=wrc+2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Kojarzycie co to za kawałek, w każdym razie znany :?: :wink: http://video.google.com/videoplay?docid=-4...&q=wrc+2003 Evanescence - Bring Me To Life Tylko chyba są dwie wersje, ta jest tzw. rock version. Edytowane 4 Lipca 2006 przez studenc1k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Poszukuje info co to za zespół gra w podkładzie tego filmiku http://www.nopers.com/video/686/best_of_pride_fighting Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Poszukuje info co to za zespół gra w podkładzie tego filmiku http://www.nopers.com/video/686/best_of_pride_fighting Disturbed - The Game, a potem Enemy :) Edytowane 4 Lipca 2006 przez studenc1k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 satoshie jesteś wielki :) A istnieje może wersja bez śpiewu ? Nie widziałem takiej, a miałem w rękach singiel i było tam 6 wersji tego utworu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Disturbed - The Game, a potem Enemy :)Dzięki bardzo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Harry- co do trzeciego tytulu to jest HI TACK- say say say Pozdro. Niestety to nie jest ta piosenka o ktora mi chodzi. Tak ktora ja poszukuje jest zupelnie inna i spiewa ja facet przynajmniej te slowa: "I say he he he he, say you lovin..." A wiec dalej poszukuje: 1) Slowa jakie zapamietalem z pierwszej piosenki to: "...You get down, get down, get down..." 2) Slowa jakie zpamietalem z drugiej piosenki to: "...I say he he he he he, say you lovin..." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Poszukuję wszystkich reklam z www.nikefootball.com ! Oprócz Joga Bonita ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Poszukuje piosenki Andrzeja Piasecznego - I jeszcze Chodzi mi o wersje ktora leci w radiu ( nie wersja powolna z jego plyty). Jezeli ktos ja ma prosze o wyslanie na maziboss@o2.pl Dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Ktos wie, jaki tytul nosi i kto wykonuje utwor wykorzystany w tym filmie? http://video.google.com/videoplay?docid=64...7&q=polonez Dzieki z gory za pomoc! :arrow: harry Ten pierwszy utwor to nie czasem Paul Johnson - Get Get Down? Sam kiedys tu o niego pytalem :razz: Edytowane 5 Lipca 2006 przez jvt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Znacie moze tytuł piosenki, która leci w reklamie Dodge'a Calibra? :> Dołączam sie do prośby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Drobnostka- szukam autora i tytułu tego kawałka: trance. Sorry za wav, ale tak jakoś nic nie mam do kompresji. I tak ledwie 1.3 mega ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Drobnostka- szukam autora i tytułu tego kawałka: trance. Sorry za wav, ale tak jakoś nic nie mam do kompresji. I tak ledwie 1.3 mega ;) S.O. Project - Direct Dizko [pierwsza wersja z 2002 roku] albo jeden z ostatnich remake'ów TBA - Direct Dizko (Sander Van Doorn remix) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...