j@kubof Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Poszukuje teledysku http://clips.interia.pl/index2.html?id=16537 tylko w lepszej rozdzielczości i do zapisania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boone Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zna ktoś tytuł TEGO kawałka ? (ten pierwszy, najdłuszy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zna ktoś tytuł TEGO kawałka ? (ten pierwszy, najdłuszy) http://www.sing365.com/music/Lyric.nsf/Dum...8256C2F000AC95B No Use For A Name - "Dumb Reminders" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Poszukuje teledysku http://clips.interia.pl/index2.html?id=16537 tylko w lepszej rozdzielczości i do zapisaniaDobrej jakości teledysk jest na eMule :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zna ktoś ten utwór : Wieć tak wiem tyle, że został fragmentami wykorzystany w utworze HI TEK - SAY SAY SAY ... wiem że śpiewa tam MICHAEL JACKSON ... ale jak dobrze pamietam on był w tym utworze gościnnie. Chodzi mi o starszy kawałek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Michael Jackson - Say Say Say :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shark31 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Może mi ktoś pomoże :) ?? Bardzo mi sie podoba pewna piosenka, w teledysku jest jakaś imprezka a śpiewa to taka młoda francuska(murzynka chyba) :) Może ktoś wie jak się ten kawałek nazywa?? To jest chyba dośc nowa piosenka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Mam prośbę: Wypiszcie wszystkie tytuły piosenek użytych w tym kawałku: http://members.lycos.co.uk/eragonek200/Shr...nce%20Party.mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Billy Joel -> Just The Way You Are Madonna -> Like A Virgin Sir Mix-A-Lot -> Baby Got Back Village People -> YMCA Culture Club -> Do You Really Want To Hurt Me Lyrics The Bee Gees -> Stayin' Alive Baha Men -> Who Let The Dogs Out Gary Brooker -> Get Up And Dance To chyba wszystkie.. Nastepnym razem żebym ja nie musial sie męczyc ;), wystarczy znalezc lyrics dla szukanego utworu (w tym przypadku Shrek's Karaoke Dance Party) jak np. TUTAJ i wybierać poszczególne czesci utworu & wpisywac do google.. Proste? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Ok, wielkie dzięki ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Na pewno jest jeszcze Simple Plan - Happy Together ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 poszukuje polskich lub angielskich napisów to odcinka 06x08 i 06x09 rodziny soprano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 @guziq : The Sopranos 6x8 The Sopranos 6x9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 THX wielkie nie wiem jak ja patrzyłem na te napisy.org ale tych dwóch nie widziałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Potrzebuję muzy z openinga "Ligi Sprawiedliwych Bez Granic" <- jest totaka kreskówka na Cartoon Network w paśmie Toonami ;p ma ktoś albo zna tytuł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Potrzebuję muzy z openinga "Ligi Sprawiedliwych Bez Granic" <- jest totaka kreskówka na Cartoon Network w paśmie Toonami ;p ma ktoś albo zna tytuł? Łap: http://members.lycos.co.uk/eragonek200/lig...awiedliwych.mp3 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Michael Jackson - Say Say Say :D Sorry ma ktoś może to u siebie ? BO niestety nie mogę tego nigdzie znaleźć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Może dlatego, że nie napisałem, że to był duet z Paul McCartney ;) http://rapidshare.de/files/28740749/003_-_...ay_Say.mp3.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Łap: http://members.lycos.co.uk/eragonek200/lig...awiedliwych.mp3 :wink: huh ;p nagrywane z tv ;p chyba wymęczę się i poszukam jakiejś oficial łebsajt :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 huh ;p nagrywane z tv ;p chyba wymęczę się i poszukam jakiejś oficial łebsajt :] Lepszego nie znajdziesz! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Soundtrack z Nineteen Eighty-Four .. Szukałem w necie. Mozna zamowic sobie płytke, ale az z zagranicy :| Chodzi mi o te lepsza wersje(oryginalna?) gdzie podkładem były piosenki m.in. z eurythmics. Patrzylem takze po p2p.. nawet tam jest dobitnie ciezko cos znalezc(wnioskuje wiec ze zdobycie cd w pl bedzie bardzo trudne :/ ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Lepszego nie znajdziesz! ;) http://www.sendspace.com/file/9arawn hahaha ;p piękna jakość :D Video Google rullz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Masz racje, ta twoja trochę lepsza :P. Ja za bardzo skompresowałem :oops: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shark31 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Ponowie moje pytanie :) Bardzo mi sie podoba pewna piosenka, w teledysku jest jakaś imprezka a śpiewa to taka młoda francuska(murzynka chyba) icon_smile3.gif Ktoś wie jak się ten kawałek nazywa?? Może ktoś da jakieś propozycje?? (to jest dośćnowa piosenka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Z czym Wam sie kojarzy ta melodia: http://rapidshare.de/files/29406663/cos.mp3.html ? Mnie sie kojarzy z pewna piosenka, w której spiewa taka babka jak tak fajnie idzie rytm do góry... coś 'ala Daisee Dee(nie wiem jak sie to piszę) Szukam tytulu tej pisoenki, w której spiewa ta babka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 hejjj od dawna szukam pewnego utworu, pojawil sie on a filmie "Fast and furious". Slabo go slychac, bo nagranie pochodzi z filmu..... www.magazyn.dnx.pl/mp3.mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tortilla Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Heeeelp. Szukam piosenki, ale nie znam nazwiska wykonawcy, ani tytułu. Wiem tylko, że śpiewa ją młodziutka murzynka, jadąca na rowerze gdzieś między polami...Piosenka nie jest na pewno o miłośći!!! Bardzo optymistyczna i jak się jej słuch to skrzydeł dodaje!! Może komuś się skojarzy:) Pomóżcie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Co to jest za kawalek co leci w reklamie Plyty Top Trendy, spiewa go jakas kobieta, refren jak by cos "music....". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Muniek (chyba to on) spiewa piosenke co w stylu "Gdy patrze na te oczy zmecznoe jak moje, to czuje to miasto zmoeczone jak ja... gdzie Hitler i Stalin, zrobili co swoje" i dalej nie wiem. Na pewno ktorys z was zna ten tytul. Help! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 (edytowane) Muniek (chyba to on) spiewa piosenke co w stylu "Gdy patrze na te oczy zmecznoe jak moje, to czuje to miasto zmoeczone jak ja... gdzie Hitler i Stalin, zrobili co swoje" i dalej nie wiem. Na pewno ktorys z was zna ten tytul. Help!Google sie kłania. ;) T.Love - "Warszawa" Edytowane 17 Sierpnia 2006 przez studenc1k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...