Skocz do zawartości
wako

Poszukiwana muzyka z reklam, napisy, mp3, filmy itp

Rekomendowane odpowiedzi

Może mi ktoś pomoże :) ??

Bardzo mi sie podoba pewna piosenka, w teledysku jest jakaś imprezka a śpiewa to taka młoda francuska(murzynka chyba) :)

Może ktoś wie jak się ten kawałek nazywa?? To jest chyba dośc nowa piosenka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Billy Joel -> Just The Way You Are

Madonna -> Like A Virgin

Sir Mix-A-Lot -> Baby Got Back

Village People -> YMCA

Culture Club -> Do You Really Want To Hurt Me Lyrics

The Bee Gees -> Stayin' Alive

Baha Men -> Who Let The Dogs Out

Gary Brooker -> Get Up And Dance

To chyba wszystkie..

Nastepnym razem żebym ja nie musial sie męczyc ;), wystarczy znalezc lyrics dla szukanego utworu (w tym przypadku Shrek's Karaoke Dance Party) jak np. TUTAJ i wybierać poszczególne czesci utworu & wpisywac do google..

Proste? ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Potrzebuję muzy z openinga "Ligi Sprawiedliwych Bez Granic" <- jest totaka kreskówka na Cartoon Network w paśmie Toonami ;p ma ktoś albo zna tytuł?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Soundtrack z Nineteen Eighty-Four .. Szukałem w necie. Mozna zamowic sobie płytke, ale az z zagranicy :| Chodzi mi o te lepsza wersje(oryginalna?) gdzie podkładem były piosenki m.in. z eurythmics. Patrzylem takze po p2p.. nawet tam jest dobitnie ciezko cos znalezc(wnioskuje wiec ze zdobycie cd w pl bedzie bardzo trudne :/ )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponowie moje pytanie :)

Bardzo mi sie podoba pewna piosenka, w teledysku jest jakaś imprezka a śpiewa to taka młoda francuska(murzynka chyba) icon_smile3.gif

Ktoś wie jak się ten kawałek nazywa?? Może ktoś da jakieś propozycje??

(to jest dośćnowa piosenka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z czym Wam sie kojarzy ta melodia: http://rapidshare.de/files/29406663/cos.mp3.html ?

Mnie sie kojarzy z pewna piosenka, w której spiewa taka babka jak tak fajnie idzie rytm do góry... coś 'ala Daisee Dee(nie wiem jak sie to piszę)

Szukam tytulu tej pisoenki, w której spiewa ta babka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heeeelp. Szukam piosenki, ale nie znam nazwiska wykonawcy, ani tytułu. Wiem tylko, że śpiewa ją młodziutka murzynka, jadąca na rowerze gdzieś między polami...Piosenka nie jest na pewno o miłośći!!! Bardzo optymistyczna i jak się jej słuch to skrzydeł dodaje!!

Może komuś się skojarzy:)

Pomóżcie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muniek (chyba to on) spiewa piosenke co w stylu "Gdy patrze na te oczy zmecznoe jak moje, to czuje to miasto zmoeczone jak ja... gdzie Hitler i Stalin, zrobili co swoje" i dalej nie wiem. Na pewno ktorys z was zna ten tytul. Help!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muniek (chyba to on) spiewa piosenke co w stylu "Gdy patrze na te oczy zmecznoe jak moje, to czuje to miasto zmoeczone jak ja... gdzie Hitler i Stalin, zrobili co swoje" i dalej nie wiem. Na pewno ktorys z was zna ten tytul. Help!

Google sie kłania. ;) T.Love - "Warszawa" Edytowane przez studenc1k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi