studenc1k Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Ten Kris - "Room for more" jest z tego filmiku Top Gear jesli tak to mozecie podac jakies namiary bo nie moge go nigdzie znalezc?! Przecież w swoim poście zacytowałem, z czego jest ta piosenka... Utwor z reklamy skody roomster czy jak to sie tam pisze Czytać dokładnie! ;) A tutaj można pobrać tą piosenkę --> http://www.sendspace.com/file/fwwd08 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@kubof Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Poszukuje tylnej okładki do płyty Nelly Furtado - Loose PS. Polecam tą płytę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Ostatnio na RMF FM lecą takie dwie fajne piosenki różnych wykonawców ale z podobnej epoki. (gdzieś z końca lat 90-tych) Ciężko zacytować jakieś słowa bo śpiewają szybko ale w tle leci bardzo rytmiczna i wpadająca w ucho melodia kojarząca się z Afryką. Pioseneczki są szybkie jeżeli to komuś pomoże. Jedną śpiewa kobieta a drugą facet. Wiem że, mało konkretów ale a nóż widelec ktoś trafi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Ponawiam pytanie - Szukam tytułu kawałka który od niedawna leci w RMF FM. To jest jakiś remix kawałka w stylu gta VC icon_smile3.gif a konkretnie jego orginał leciał w Flash.fm w Vice City. Zna ktoś tytuł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Jeden z odcinków Top Gear (wycinek) http://www.sendspace.com/file/2vj43u Panocki musze mieć utwór który leci w tle Ale mnie chodzilo o ten utwor!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 Ale mnie chodzilo o ten utwor!!! M83 - Moonchild http://rapidshare.de/files/34920402/01_m83...nchild.mp3.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 3 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2006 turzol, dzięki, dzięki, dzięki!! :) Sam także polowałem na ten kawałek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 studenc1k - thx :>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
champion__103 Opublikowano 4 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2006 Witam Chciałbym się dowiedzieć jak nazywa się piosenka która leci w filmie "ronaldo kontra zlatan" jeśli ktoś wie prosze o szybką odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 (edytowane) Ponawiam pytanie - Szukam tytułu kawałka który od niedawna leci w RMF FM. To jest jakiś remix kawałka w stylu gta VC icon_smile3.gif a konkretnie jego orginał leciał w Flash.fm w Vice City. Zna ktoś tytuł?Flash FM 1. DJ Toni Introduction 2. Out Of Touch - Hall & Oates 3. Four Little Diamonds - Electric Light Orchestra 4. Billie Jean - Michael Jackson 5. Your Love - The Outfield 6. Life's What You Make It - Talk Talk 7. Run To You - Bryan Adams 8. Dance Hall Days - Wang Chung 9. DJ Toni Mid Party Announcement 10. Call Me - Go West 11. Running With The Night - Lionel Richie 12. Self Control - Laura Branigan 13. Kiss the Dirt - Inxs 14. Owner Of A Lonely Heart - Yes (?) 15. DJ Toni Outro 16. Blox Radio Commercial 17. Just The Five Of Us może jakieś słowa ci się kojarzą patrząc na powyższą listę? :) Podejrzewam, że słyszałeś jakiś rmx numeru 14 bo już kilka ich było :) Owner Of A Lonely Heart - Yes Edytowane 5 Października 2006 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 (edytowane) Kurcze no chyba to ale jakoś nie takie rytmy mi w ucho wpadły ;) Postaram sie wyłapać to jutro w Rmf'ie :P http://www.youtube.com/watch?v=3HVNf1RqxmQ Chyba to ale tak jak mówie jeszcze się upewnie... W kazdym razie thx za tytuł :) Edytowane 5 Października 2006 przez Majkel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 Witam Chciałbym się dowiedzieć jak nazywa się piosenka która leci w filmie "ronaldo kontra zlatan" jeśli ktoś wie prosze o szybką odpowiedź. Delinquent Habits - Return of the Tres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Kurcze no chyba to ale jakoś nie takie rytmy mi w ucho wpadły ;) Postaram sie wyłapać to jutro w Rmf'ie :P http://www.youtube.com/watch?v=3HVNf1RqxmQ Chyba to ale tak jak mówie jeszcze się upewnie... W kazdym razie thx za tytuł :) Videoclip z youtube to Max Graham Vs. Yes - Owner Of A Lonely Heart. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyferencjal Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Ostatnio na RMF FM lecą takie dwie fajne piosenki różnych wykonawców ale z podobnej epoki. (gdzieś z końca lat 90-tych) Ciężko zacytować jakieś słowa bo śpiewają szybko ale w tle leci bardzo rytmiczna i wpadająca w ucho melodia kojarząca się z Afryką. Pioseneczki są szybkie jeżeli to komuś pomoże. Jedną śpiewa kobieta a drugą facet. Wiem że, mało konkretów ale a nóż widelec ktoś trafi :) Możliwe, że chodzi ci o kawałek Andru Donalds & Eugenia Vlasova - Wind of hope Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 Niestety to nie ten kawałek. Ten jest chyba całkiem nowy, natomiast ja mam na myśli dwie piosenki które były przebojami pod koniec lat 90-tych o ile dobrze kojaże. Piosenki są do siebie podobne ale śpiewane przez zupełnie różnych wykonawców ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
champion__103 Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Delinquent Habits - Return of the TresWielkie dzięki!!!:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 (edytowane) Szukam tytulu piosenki do teledysku, w ktorym spiewa 3 gosci a motywem teledysku jest puszczany przez dzieci źółty latawiec. Przez caly teledysk dzieci go gonią a na końcu wypuszczaja w morze. Edytowane 8 Października 2006 przez szogo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 tytul filmu, gdzie koles mial chyba to sie nazywa 'ósma bila' jak jej zadawal pytanie, ona zawsze odpowiadała prawde. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Najnowsza reklama Iplusa :) Ma ktoś albo zna tytuł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 tytul filmu, gdzie koles mial chyba to sie nazywa 'ósma bila' jak jej zadawal pytanie, ona zawsze odpowiadała prawde. :) nie chodzi tu czasem o Interstate 60? link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Ktoś może mi podać tytuł takiej piosenki w której śpiewają na zmianę dziewczyna i chłopak "hello", jest to jakiś murzyński rapo-soul o ile się nie mylę. Gdzieś mi ten kawałek wpadł w ucho na imprze i sprawdził bym go w stanie "jasnego umysłu" ;). Dzięki za wszelkie sugestie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Nie chodzi ci czasem o Nelly & Kelly Rowland - Dilemma ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Elo. TO znowu ja - na początku pewnej melodii TECHNO są słowa Feel It down albo coś w ten deseń - w szkolnym węźle leciało - tylko tyle zapamiętałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Nie chodzi ci czasem o Nelly & Kelly Rowland - Dilemma ??Nie, oni naginają to "hello" przez prawie cały kawałek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crusader Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 OK, piosenka z reklamy peugeot'a :) ? Musze ja miec ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 (edytowane) OK, piosenka z reklamy peugeot'a :) ? Musze ja miec ! Peugeot 207 z biedronkami ;) ? --> The Marcels - "Heartaches" Edytowane 11 Października 2006 przez studenc1k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 poszukuje tytulu starej gry, gdzie sie latalo sie nad ziemia takim odrzucowcem, i mozna bylo nim skakac, gra polegala na omijaniu roznych przeszkod itp. dolanczam screena gra moze miala w nazwie slowo 'sky' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 jedyne co kojarze to Hero na C64 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 Opis jest lekko inny , ale ten screen przypomina mi gierkę River Raid na PC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 (edytowane) Opis jest lekko inny , ale ten screen przypomina mi gierkę River Raid na PC [/img]http://www.atariage.com/2600/hacks/screenshots/s_RiverRaidPlus_Hack_3.png[/img] Takie coś na ATARI zdaje się było. Edytowane 13 Października 2006 przez mechl!k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...