siwy_bos Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Dzięki poca :) Ale przydali by się jeszcze najlepsi wykonawcy danych utworów :) No i jeszcze pytanie jak nazywa się piosenka z reklamy Orange (tej świąteczenej) dodam że wydaje mi się że to Macy Grey ale nie jestem pewien a teraz nie mam czasu żeby sprawdzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 No i jeszcze pytanie jak nazywa się piosenka z reklamy Orange (tej świąteczenej) dodam że wydaje mi się że to Macy Grey ale nie jestem pewien a teraz nie mam czasu żeby sprawdzić.Dobrze Ci się wydaje. :) Macy Gray - "Winter Wonderland" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Jeżeli ktoś ma dokładnie ten kawałek w mp3 to prosze o PW :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 http://dayus.w.interia.pl/cos_.mp3 zna to ktos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Jeżeli ktoś ma dokładnie ten kawałek w mp3 to prosze o PW :) ehh, czy tak trudno poszukać w komentarzach?! Wystarczy wpisać szukane słowo "music" i co znajdujemy?? BTW where did you get the background music? .... jerry C canon rock you can download it from his site. masterpiece! http://jerryc.co.uk/ do ściągnięcia w formacie WMA, na mp3 to już nie sztuka przerobić.. Jak za rączkę muszę prowadzić... ;) BTW. kawałek rzeczywiście ekstra! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 (edytowane) ehh, czy tak trudno poszukać w komentarzach?! Wystarczy wpisać szukane słowo "music" i co znajdujemy?? http://jerryc.co.uk/ do ściągnięcia w formacie WMA, na mp3 to już nie sztuka przerobić.. Jak za rączkę muszę prowadzić... ;) BTW. kawałek rzeczywiście ekstra! :) Napisałem "DOKŁADNIE TEN KAWAŁEK" żeby nie było wątpliwości. Czytanie ze zrozumieniem u Ciebie siada :P Chodzi mi o tą konkretną wersje tzn to wykonanie ;P A pozatym to co jest na tej stronie to tylko podkład ;P A ja jak już mówiłem chce konkretnie to wykonanie ;] Edytowane 16 Grudnia 2006 przez Majkel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Napisałem "DOKŁADNIE TEN KAWAŁEK" żeby nie było wątpliwości. Czytanie ze zrozumieniem u Ciebie siada :P Chodzi mi o tą konkretną wersje tzn to wykonanie ;P A pozatym to co jest na tej stronie to tylko podkład ;P A ja jak już mówiłem chce konkretnie to wykonanie ;] Mea culpa. :) Umiem czytać ze zrozumieniem. Już późno było i miałem wrażenie, że to ten sam kawałek. Specjalnie dla Ciebie nagrałem te wykonanie z filmiku --> http://www.sendspace.com/file/e7tpd6 Mam nadzieje, że zadowolony. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Mea culpa. :) Umiem czytać ze zrozumieniem. Już późno było i miałem wrażenie, że to ten sam kawałek. Specjalnie dla Ciebie nagrałem te wykonanie z filmiku --> http://www.sendspace.com/file/e7tpd6 Mam nadzieje, że zadowolony. :) Taczka bro dla Ciebie :-P :) :) Jakość taka sobie ale lepsze to niż ciągłe wchodzenie na utube :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Witam Może juz te pytanie było, ale i tak je zadam :) A więc co to za kawałek leci na samym początku serialu "egzamin z życia". Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Witam Może juz te pytanie było, ale i tak je zadam :) A więc co to za kawałek leci na samym początku serialu "egzamin z życia". Z góry dzięki IRA - "Parę chwil" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Ma ktos rolldeep-badman mp3 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Przechodziłem dziś obok domku z którego słychać było taki jakby polski punkowy kawałek w którym było tak: Tanie wino jest dobre bo jest dobre. http://tekstpiosenki.emuzyka.pl/8695/11.html Troche poźno, ale przeglądałem temacik w poszukiwaniu jakiejs fajnej nuty i znalazłem ;] Haratacze - Wino Od siebie polecam również Haratacze - Królowie disco (wczoraj przy tej piosence jezdzilismy w kołko po rondzie..) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 http://tekstpiosenki.emuzyka.pl/8695/11.html Troche poźno, ale przeglądałem temacik w poszukiwaniu jakiejs fajnej nuty i znalazłem ;] Haratacze - Wino Od siebie polecam również Haratacze - Królowie disco (wczoraj przy tej piosence jezdzilismy w kołko po rondzie..) Dzięki fipuś :D :D Drugie pytanie - jak oglądacie czasem TV to teraz jest nowa reklama pokazująca 'znane męskie twarze' do jakiegoś tam kalendarza. W tle jest sobie taka spokojna, gitarowa wstawka, bardzo mi się spodobała i mam wrażnie, że to jakiś kawałek jest i że gdzieś go słyszałem już, ale nie pamiętam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 kto wykonuje ten kawałek kamil.enzo.pl/asd.mp3. co to za tytuł?? Z góry wielkie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) BTW nie przepadam za HH, ale ten kawałek jest elo gansta ziomalski i wpada w ucho. Polecam ;). DRE, 2 Pac, Warren G - Still Dre (remix de Cut Killer & Dj Abdel) BTW przyłączam się do pytania DaRoN'a. Edytowane 18 Grudnia 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 (edytowane) Jeżeli ktoś ma to proszę o PW ;) Capone N Noreaga - Invincible (nie instrumental) Every move a picture - Signs of life Edytowane 21 Grudnia 2006 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Crockett's Theme Jan Hammer Chce ten utwór ale tę wersję w której taki facet śpiewa z kobietą. I ona potem tak miło nuci tę melodię :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Witam. Poszukuje piosenki ktora slyszalem dzisiaj w radiu, a slowa, ktore zapamietalem z tej piosenki sa nstepujace: "...I found a place now, i forund a place now..." itd. Slyszalem to w Eska Nord. Bardzo bym prosil o tytul i wykonawce... ;) Z gory dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Ja mam takie nietypowe pytanko rok temu dostalem na świeta link z zyczeniami we flashu gdzie pingwin zjezdzał z górki na brzuchu i pisal wesolych swiat xxx (i tu imie) itp ;] jakby ktos to mial to prosiłbym o link :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Szukam tytułu piosenki o mniej więcej takich słowach flying to dust ... all it is comes to the end..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Szukam tytułu piosenki o mniej więcej takich słowach flying to dust ... all it is comes to the end..... Nelly Furtado - All Good Things Come To An End Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 I jeszcze jedno jakby ktoś miał napisy do Rocky'ego 6 to bym prosil o link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 (edytowane) Teraz ja potrzebuje pomocy, piosenkna zaslyszana przed chwileczka na Planeta 95.1 Slowa refrenu cos w rodzaju: would you, would you be mine on the summer day ... you could, you could be mine for/all (?) the holiday Edytowane 23 Grudnia 2006 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Kto mi powie co to jest http://media.putfile.com/poszukiwane Sory za jakość ale zgrywane bezpośrednio z radia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Kto mi powie co to jest http://media.putfile.com/poszukiwane Sory za jakość ale zgrywane bezpośrednio z radia Eric Prydz Vs. Floyd - Proper Education Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 (edytowane) Kto mi powie co to jest http://media.putfile.com/poszukiwane Sory za jakość ale zgrywane bezpośrednio z radia Eric Prydz vs Pink Floyd - Proper Education EDIT Nie zauwazylem odpowiedzi satoshie ;) Edytowane 23 Grudnia 2006 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 (edytowane) Eric Prydz Vs. Floyd - Proper EducationDzięki ;* Edytowane 23 Grudnia 2006 przez el_gringo_dado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Poszukuje: Molesta - Kto jest kim ? Jak ktoś ma to prosze o PW :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sau987 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 Możecie mi pomóc i napisać kto jest wykonawcą i jaki jest tytuł tej piosenki? http://www.mackowiak.net.pl/1.WAV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...