xpektor Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Wlasnie obejrzalem Fakty, i leciala zarabista reklama Pespi. 6 okienek + koles idacy przez miasto. Potrzebna mi nutka z tego, wie ktos cos na jej temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Ja tez szukam nazwy piosenki... Dzisiaj sprzatalem samochod i w radiu leciala jakas piosenka. Spiewal ja facet. Szlo to jakos tak: (Refren) Nobody lie, everyone share, nobody die, everyone care... Cos w tym stylu. Nie wiem czemu, ale mam wrazenie ze ta piosenka ma cos wspolnego ze spider-man'ami. Wiecie co to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Ja tez szukam nazwy piosenki... Dzisiaj sprzatalem samochod i w radiu leciala jakas piosenka. Spiewal ja facet. Szlo to jakos tak: (Refren) Nobody lie, everyone share, nobody die, everyone care... Cos w tym stylu. Nie wiem czemu, ale mam wrazenie ze ta piosenka ma cos wspolnego ze spider-man'ami. Wiecie co to? http://youtube.com/watch?v=xF7jBT9VQJE ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 AWESOME! :lol: Dzieki ;) O to chodzilo [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Janio rządzisz. Ten filmik jest prze*** :lol2: Kto mi powie jak nazywa się piosenka której kawałek jest w tym filmiku podanym przez Jania piędzy 10:50 a 11 min? Wake up cośtam... No filmik cacy lala :) Mnie też gnębi to pytanie z "wake up" troche mi to disturbed przypomina ale pewności nie mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 No filmik cacy lala :) Mnie też gnębi to pytanie z "wake up" troche mi to disturbed przypomina ale pewności nie mam. 08. System Of A Down - [Chop Suey (Promo CD Single) #01] Chop Suey [3:31] [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Dzięki :) Już nawet płyte w szafie znalazłem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 jaki jest tytol tej muzyczki w reklamie seata? tej co te pluszaki laduja sie do bagaznika;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 jaki jest tytol tej muzyczki w reklamie seata? tej co te pluszaki laduja sie do bagaznika;)Tytuł to "The Animals Went In Two By Two", gorzej z wykonawcą... The C.R.S. Players są jednym z nich, ale to też nie to. Ta piosenka jest w kilku wersjach.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość f.e.a.r. Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Poprosze tytul i wykonawce kawalka ktory zaczyna sie w 0:10 sekundzie filmu. Chodzi o ten pierwszy kawałek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Poprosze tytul i wykonawce kawalka ktory zaczyna sie w 0:10 sekundzie filmu. Chodzi o ten pierwszy kawałek :) Znalezione w komentarzach do filmiku: ;) Name of the songs: 1st: To All the People - Oneside Red 2nd: Breaking the Silence - Oneside Red Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Pioorek normalnie jak to miło że tu zaglądasz :wink: Wiedziałem że już gdzieś to słyszałem i teraz pamiętam... Lonely Day było podobne B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 poszukuje When Johnny Comes Marching Home najlepeij mp3 i w wersji jak najbardziej zblizonej do tej z die hard 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 @ LPC Trochę poszukałem na emule tego nagrania ( kawałek mi też się spodobał ) i jak narazie najbardziej zbliżone jest to : http://www.sendspace.com/file/z7xtgm Szczególnie fragment od 00:29 do 00:45 - prawie jak w filmie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 (edytowane) Wie ktoś co to za kawałek leci na głównej http://srs.namco.com/ ? Edytowane 20 Marca 2007 przez _q_b_a_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 W music credits na tej samej stronie masz zawężenie poszukiwań ;) Skądś to kojarzę, ale nie moge sobie przypomnieć :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 (edytowane) Właśnie szukałem kiedyś tam i się nie doszukałem. Bo skąd mam wiedzieć, o który z tych utworów tam wypisanych mi chodzi :P Albo jakiś głupi jestem. Edytowane 21 Marca 2007 przez _q_b_a_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 http://www.wrzuta.pl/audio/ck2By9Wdq8/i_search_for_tittle so to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.R.E.G Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Co to za film ? Może ktoś będzie wiedział Film widziałem na VHS w małych urywkach na początku lat 90.Podkradłem ojcu z szafki :-) jak byłem mały. To mi się wydaje jakiś erotyk z wątkiem kryminalmym. Co zapamiętałem z tych urywków: Gdzieś na początku filmu jest taka scena: Żona w kuchni coś chyba zmywa przy zlewie.Mąż wchodzi do domu zachodzi ją od tyłu, zaczynają się całować, ten szybkim ruchem zdziera z niej bielizne i gość zapina ją od tyłu. Po tym wszystkim gość odchodzi a ona siedzi chyba na posadzce bez słowa. Potem jest taki wątek że ta panna odchodzi o niego chyba, a on porywa różne kobiety z ulic i chyba torturuje je i wykorzystuje sexualnie, potem się okazuje w dochodzeniu że wszystkie porwane kobiety mają coś wspólnego ze sobą: wyglądają podobnie do żony porywacza, podobne fryzury (ciemne chyba kręcone długie włosy), i wszystkie chodziły z długich sukienkach z wzorami kwiatów tak jak jego żona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 jaki jest tytol tej muzyczki w reklamie seata? tej co te pluszaki laduja sie do bagaznika;) Tytuł to "The Animals Went In Two By Two", gorzej z wykonawcą... The C.R.S. Players są jednym z nich, ale to też nie to. Ta piosenka jest w kilku wersjach.. ano własnie "The animals went in two by two" ... tylko wykonawca ... mam już dość .. przesłuchałem ze 12 kawałków o tym tytule i żaden nie jest tym z reklamy :( jak ktoś wie to bylibysmy wdzięczni o podanie wykonawcy tego co w seat'ach śpiewa :D Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 ... sam sobie odpowiedziałem. Muzyczka z reklamy pepsi to: The Cloud Room- Hey Now Now + link: http://tiny.pl/c8pp <tancze> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Poszukuje kawlaka ktory zaczyna sie w polowie traileru filmu 300. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Poszukuje kawlaka ktory zaczyna sie w polowie traileru filmu 300.Nine Inch Nails - "Just Like You Imagined" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 ... sam sobie odpowiedziałem. Muzyczka z reklamy pepsi to: The Cloud Room- Hey Now Now + link: http://tiny.pl/c8pp <tancze> Dzieki wielkie, szukalem rownolegle z toba lecz z mizernym skutkiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 (edytowane) Odnośnie SEAT'a, znalazłem mp3 które prócz tekstu wiele od tej piosenki z reklamy się nie różni, jednak wykonawca dalej jest nieznany... Tytuł to "Johnny I hardly knew ya". KLIK Czy zna ktoś tytuł lub wykonawcę nuty z tej reklamy? REKLAMA Edytowane 23 Marca 2007 przez Massimo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Czy zna ktoś tytuł lub wykonawcę nuty z tej reklamy? REKLAMAGoose - "Black Gloves" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Witam ponownie [; Szukam piosenki z reklamy kombi (nie pamiętam jaki samochód, bo reklamę tą widziałem urywkami i nie zapamiętałem nazwy, ale na pewno skojarzycie) gdzie w nocy wchodzą do tego auta zabawki przy takiej fajnej muzyczce, i właśnie tej melodii/muzyczki/piosenki szukam, ew. tytułu [; z góry thx ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 (edytowane) Witam ponownie [; Szukam piosenki z reklamy kombi (nie pamiętam jaki samochód, bo reklamę tą widziałem urywkami i nie zapamiętałem nazwy, ale na pewno skojarzycie) gdzie w nocy wchodzą do tego auta zabawki przy takiej fajnej muzyczce, i właśnie tej melodii/muzyczki/piosenki szukam, ew. tytułu [; z góry thxTo jest reklama samochodu Seat Altea a 2 posty wyżej było to: Odnośnie SEAT'a, znalazłem mp3 które prócz tekstu wiele od tej piosenki z reklamy się nie różni, jednak wykonawca dalej jest nieznany... Tytuł to "Johnny I hardly knew ya". KLIK Edytowane 25 Marca 2007 przez Massimo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 To już wiem czemu mi się nie zapamiętało [; mam mało doczynienia z seatami ;D Wielkie thx [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 GT vs Project C - Voices Of Autumn 2006 (Beautiful) - szukam takiego seta. Z gory dzieki za pomoc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...