gollumek Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Zna ktos moze tytul sciezki dzwiekowej z tego klipu? Klik! :unsure: Within Temptation - Angels Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Dzieki. Bardzo mi pomogles ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyrko Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Poszukuje tytulu tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 @wyrko C-Boll - House Baby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek69 Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Co to za piosenka leci w tej reklamie? http://www.youtube.com/watch?v=p5E6idFpfpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Ja poszukuje piosenki z następującej reklamy (wybaczcie jak było ale nie zaglądam tu zbyt często): Reklama gazety "Dziennik" , w jednej scenie jakiś chińczyk zatrzymuje czołg, w następnej kilku kolesi tłucze jednego itp Mam nadzieje że w miarę wyjaśniłem x] Z góry THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keogh Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 kojarzy ktos tą muzyczke leci na poczatku i na koncu filmiku http://student.z.ukrainy.ogladaj.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Ja poszukuje piosenki z następującej reklamy (wybaczcie jak było ale nie zaglądam tu zbyt często): Reklama gazety "Dziennik" , w jednej scenie jakiś chińczyk zatrzymuje czołg, w następnej kilku kolesi tłucze jednego itp Mam nadzieje że w miarę wyjaśniłem x] Z góry THX Piosenka to soundtrack z filmu "Requiem for a Dream". Wykonawców było chyba kilku. Musisz poszukać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Poszukiwany kawalek to: - chyba rock - myślałem że to Drowning Pool ale chyba nie - charakterystyczna rzecz w piosence to że na początku jest jakby ogłoś małpy coś w stylu "bu a a a" :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Hmm zastanawiałem się gdzie zamieścić tą prośbę, tu będzie chyba najodpowiedniej... szukam tłumaczenia 2 kawałków: 1.White Lion - When the children cry 2.U2&Green day - The Saint Are Coming z góry big thx ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 (edytowane) Poszukiwany kawalek to: - chyba rock - myślałem że to Drowning Pool ale chyba nie - charakterystyczna rzecz w piosence to że na początku jest jakby ogłoś małpy coś w stylu "bu a a a" :> Disturbed - Down with the sickness - jakoś tak :wink: Pozdr Edytowane 12 Maja 2007 przez Grzechu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Piosenka to soundtrack z filmu "Requiem for a Dream". Wykonawców było chyba kilku. Musisz poszukać. Trafione w sedno :blink: Ale z Ciebie wymiatacz :lol2: THX Piosenka nr 32 Winter-Lux Aeterna oczywiście z OST Requiem for a Dream Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Parę lat temu słyszałem fajną mp3 (raczej techniawkę) której tytułu nie pamiętam :lol: jedyne co zapamiętałem to występowanie Dudy w tym kawałku. Będę wdzięczny za wszelkie info! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Co za kawalek leci w zapowiedzi serialu Heroes na TVP1 ? http://bohaterowie.serialnie.pl/informacje...vp.html#more-98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 http://bohaterowie.serialnie.pl/informacje...vp.html#more-98dziekowac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwia Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Poszukuje utworu Lauriger Horatius, jezeli ktos posiada bardzo prosze o udostepnienie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4rch0n Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 (edytowane) Hm ja poszukuję kawałka który leciał w reklamie flash jakiegoś serwisu, bodajże 'patrz.pl' . Podchodziło to pod muzykę poważną raczej, ale teraz nawet dokładnie nie pamiętam tego kawałka,(Na pewno nie Requiem, ten akurat mam ;) ) jak ktoś się spotkał to na pewno skojarzy, ponieważ mało jest aż tak natrętnych reklam na stronach, żeby aż muzyka leciała :D. Edytowane 16 Maja 2007 przez 4rch0n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sekman Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Poszukuje nazwy piosenki z reklamy Auris. prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siuks Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Szukam tytułu pierwszej piosenki z tego filmiku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Poszukuje nazwy piosenki z reklamy Auris. prosze o pomoc http://reklamy.tv/zobacz.php?adres=20070516212832 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Szukam napisow do serialu Dexter [lacznie 12 odcinkow] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domans Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 poszukuje napisow do serialu rodzina soprano sezon 6 odcinki 16 ,17, 18 z gory dziekuje;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Szukam podkladu z kawalka 'you don't know' z plyty Eminem Presents the Re-Up. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Szukam dobrego człowieka, który ma napisy do anime Black Lagoon i przesłałby mi je na maila. sysak6[małpa]gmail[kropka]com. Moja wersja to _Shinsen-Subs__Black_Lagoon RMVB 80MB Będę dozgonnie wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 (edytowane) Nie wiedziałem gdzie się zapytać więc pytam tutaj, poszukuje czcionek haxrcorp 4088 i avantgarde LT medium caps, ma ktoś może? Edytowane 21 Maja 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 co to za nutka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 @forest kila zbila: Jeśli dobrze pamiętam to Lexy & K-Paul - Vicious Love. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) Ktoś wie co za muza leci na tym filmiku? :blink: Wykonawca najlepiej ;) EDIT: Czyżby SehinSah?? Proszę o potwierdzenie ;) Edytowane 24 Maja 2007 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Panowie, co to za muza leci w reklamie Axe, jak koles wchodzi to jakiegos biura, tam jest "szef" z torba pelna kasy, sekretarka i nigga ochroniarz. Jak ktos by mial w swoich zbiorach, to juz wogole by bylo cudownie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) Parę lat temu słyszałem fajną mp3 (raczej techniawkę) której tytułu nie pamiętam :lol: jedyne co zapamiętałem to występowanie Dudy w tym kawałku. Będę wdzięczny za wszelkie info! Scooter - How Much Is The Fish (?) Tylko to nie są prawdziwe dudy ;) Edytowane 26 Maja 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...