Gość Soker Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Napisy do filmu "De poolse bruid". Będę mocno wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) To na pewno nie jest Scooter, znalazłem Krid P - Backpipes, są dudy, ale głowy nie dam że to jest to czego szukam :) A to jest ten znaleziony kawałek Krid P - Backpipes godne odsłuchania jak ktoś lubi ten typ muzyki :) Edytowane 26 Maja 2007 przez Massimo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) Mam dwa kawałki do zidentyfikowania raczej dla kogoś kto się zna na hh ;] http://rapidshare.com/files/33558422/234.wma.html http://rapidshare.com/files/33558662/what.wma.html Na dźwięki w tle nie zwracajcie uwagi ;) Edytowane 26 Maja 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Panowie, co to za muza leci w reklamie Axe, jak koles wchodzi to jakiegos biura, tam jest "szef" z torba pelna kasy, sekretarka i nigga ochroniarz. Jak ktos by mial w swoich zbiorach, to juz wogole by bylo cudownie ;)Ja nie pan, ale... Bentley Rhythm Ace - Bentley's Gonna Sort You Out http://rapidshare.com/files/33552025/16_-_...ort_You_Out.mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Borys Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 (edytowane) Cytat 1: "... on w naszym klubie w pilke gral przez jakis czas. i choc najmlodszym byl najlepszym z nas. jego 100 bramek nie zapomni nikt. cieszyl sie slawa przez wiele dni.." Cytat 2: " pewniego prazu po pijanemu wsiadl na motocykl i przyjechal w dzewo. gdy po wypadku nie mogl grac juz wiecej dostal od prezesa klubu wazon w podziece" te cytaty pochodza z piosenki (przynajmniej tak je pamietam) ktorej tytulu i wykanawcy poszukuje szukalem na googlach bez rezultatu Z gory wielkie dzieki za pomoc Edytowane 27 Maja 2007 przez _Borys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Szukam tego: http://www.nopers.com/video/470/phantom_of...ra_techno_remix filmu. Prosiłbym o wklejenie adresu www do strony z w miarę dokładnym opisem tego filmu. Za odpowiedzi w stylu: "Upiór w operze" z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skibi Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Szukam wszelkich wykonań utworu: " A My nie chcemy" w szczególności zależy mi na wykonaniu z festiwalu w Gdańsku z 2006 roku ( niestety nie mam pojęcia jak się ten festiwal nazywał ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Witam. Szukam napisów do filmu "De javu". Jak ktoś ma będę bardzo wdzięczny. Ślijcie na PW. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Witam. Szukam napisów do filmu "De javu". Jak ktoś ma będę bardzo wdzięczny. Ślijcie na PW. Pozdrawiam Jeśli na stronkach z napisami wpiszesz "Deja vu", a nie "De javu", na pewno coś znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Poszukuje takie fajnej nuty co to sie nazywa C-130 Rolling Down The Strip. Jest to tzw. Running Cadence US Army Rangers. Jakby ktoś to miał (najlepiej jak najdłuższą wersje) to proszę o przesyłke na mail el.gringo.dado@gmail.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Witam all. Szukam podkładu muzycznego do Life is Life - Opus'a, plz help me. Dzięki z góry, pozdro [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Szukam tego: http://www.nopers.com/video/470/phantom_of...ra_techno_remix filmu. Prosiłbym o wklejenie adresu www do strony z w miarę dokładnym opisem tego filmu. Za odpowiedzi w stylu: "Upiór w operze" z góry dziękuję. Jest to "Magnetic Rose" z trylogii pod tytułem "Memories" Więcej tutaj: http://en.wikipedia.org/wiki/Memories_(film) Dzięęęęękuuuuuujęęęęę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 szukam piosenki która leciała w radyjkach w grze splinter cell : chaos terytory. to taka rokowa piosenka... teraz leci na esce "sunrise avenue - fairytale gone bad" wydaje się, że to to, ale ta piosenka jest nowa i jakby "mniej rokowa" a sc:ct ma już trochę. Miłe by było info na pw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Potrzebny mi ktos kto potrafi wychwycic melodie z tej piosenki i podac mi jej tytul :) http://www.wrzuta.pl/audio/onY0kG5PCw/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 (edytowane) Potrzebny mi ktos kto potrafi wychwycic melodie z tej piosenki i podac mi jej tytul :) http://www.wrzuta.pl/audio/onY0kG5PCw/ Jean Michel Jarre - Rendez vous 4 Edytowane 2 Czerwca 2007 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Dzieki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek92 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Tym razem szukam tytułu bardzo znanej melodii, na 100% zna ją prawie każdy z was. Gorzej jest tylko z tym tytułem... :D Piosenka jest wykorzystana np. w TEJ grze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Black Eyed Peas - Pump It Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 (edytowane) To jest soundtrack z filmu Pulp Fiction z tego co pamiętam to dokładnie Dick Dale & His Del Tones – Misirlou :P Edytowane 4 Czerwca 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Kolega wyżej ma rację :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek92 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 To jest soundtrack z filmu Pulp Fiction z tego co pamiętam to dokładnie Dick Dale & His Del Tones – Misirlou icon_razz.gif Kolega wyżej ma rację icon_smile3.gifDziękować :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Dzień dobry. Interesuje mnie utwór z tego filmiku : http://youtube.com/watch?v=JIDFVqOj4Qk Wiem że, jest to przeróbka piosenki Wutang'a o tytule "Wu-Tang Clan ain't nothin' ta fuck wit" ale za cholere nie wiem kto to przerobił. Posiadaczy tej piosenki proszę o pomoc ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keogh Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 jesli komus sie chce obejzec filmik, to mam pytanie co to za utwor dosc charakterystyczny w czasie ok 01:30?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wodnik. Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Co to za piosenka w tym filmiku ? http://www.wrzuta.pl/film/ailyLrpNZR/wisla...konca_nafciarze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 jesli komus sie chce obejzec filmik, to mam pytanie co to za utwor dosc charakterystyczny w czasie ok 01:30?? Ten motyw co zaczyna się w 01:30 to napewno York - The Awakening, ale nie jest to original mix , nie mam pojęcia co to za remix tego utworu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keogh Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Ten motyw co zaczyna się w 01:30 to napewno York - The Awakening, ale nie jest to original mix , nie mam pojęcia co to za remix tego utworu. Wielkie dzięki satoshie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 (edytowane) http://youtube.com/watch?v=vwn3V2PHiiA 2ga utwór w tym filmiku. Dla pomocy powiem, że kawałek Killaz Group - Ludzie Koty to właśnie z tego utworu zostały zaczerpnięte sample aa juz wiem :) Jest to Ennio Moriccone - a Silhoutte of Doom Edytowane 7 Czerwca 2007 przez Black_war Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Ciężkie zadanie ale może komuś się uda.. szukam nazwy filmu o angielskich chuliganach bodajże z 1994 roku albo coś koło tego, wiem na pewno że w soundtracku był Offspring. dawno dawno temu oglądałem go po północy na tvp1. film opowiada o potyczkach dwóch dzielnic (ekip) któregoś z dużych brytyjskich miast Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 a nie bedzie to "mechaniczna pomarancza", ale to pewnie nie to bo ten film jest z 1979 roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skibi Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 A nie jest to przypadkiem: "Green Street Hooligans" ? tylko rok mi się nie zgadza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...