Mumin Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 (edytowane) Guess Why - Feed Me. może być link jedynie do odsłuchania, o ile w miarę dobra jakość. dziękuję i pozdrawiam. edit: nieauktalne ^_^. nie usuwam, gdyby ktoś przez szukajke próbował znaleźć. edit2: Jesus Chrysler Suicide - "Anaconda's Child (Radio Edit Hip Mix)", z płyty "Remixed by 2:47", w jakości co najmniej 192 kb/s. Edytowane 27 Września 2008 przez Mumin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 Potrzebuję nuty z nowej reklamy Kinder Bueno ;) wie ktoś co to jest? ;) To jest to : http://pl.youtube.com/watch?v=VFWVVQaePCA Gdyby ktoś szukał : Dexys Midnight Runners - Come on Eileen :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 (edytowane) Wiem, że temat nie do końca ten, ale lepszego chyba nie ma, a nowego raczej nie warto zakładać. Siostra przysłała mi prezentację (polecam obejrzeć bo ładne są w niej fotki), w czasie której leci w tle całkiem przyjemny kawałek. Jest dość znany, ale nie mogę skojarzyć tytułu. Nie udało mi się także wyciągnąć go z samej prezentacji także gdyby ktoś znał tytuł to będę wdzięczny za pomoc. Prezentacja (MS Office) ma tylko 3.5mb plik Edytowane 2 Października 2008 przez hot_lopez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 Nazwy raczej nie podam ale kojarzę gości którzy wykonują tą nutkę tj objazdowi Indianie którzy podczas wakacji odwiedzają miasteczka nadmorskie. Wtedy sprzedają płytki właśnie z takimi klimatami oj ciężko będzie to w necie znaleźć imo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 dość stara nuta jeśli ktoś zna tytuł to bym był wdzięczny ;) http://www.wrzuta.pl/pliki/pl9pP8pAmq/zna_ktos_tytul_trance Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 dość stara nuta jeśli ktoś zna tytuł to bym był wdzięczny ;) http://www.wrzuta.pl/pliki/pl9pP8pAmq/zna_ktos_tytul_trance coś podobnego The Roc Project feat Tina Arena - Never może to jakiś remix jest.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 ooooo wielkie dzięki , a rmx to się już znajdzie jakoś ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 http://www.joemonster.org/filmy/11438/Najg...t_2008#comments w drugim filmiku, tak pod koniec. słowa w stylu "jungle bode". Tak przynajmniej ja zrozumiałem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 raczej Jungle boogie i tak sie nazywa piosenka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 (edytowane) ma ktos moze: Vanessa Angel - Drugs http://mp3.juno.co.uk/MP3/SF1304143-02-01-01.mp3 Rico Tubbs - Knuckle Sandwich - Monster Remix http://www.djtunes.com/player/popup/add/release/22699 w mp3 ofc. prosze o kontakt na priv pozdrawiam Edytowane 10 Października 2008 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Wiem, że temat nie do końca ten, ale lepszego chyba nie ma, a nowego raczej nie warto zakładać. Siostra przysłała mi prezentację (polecam obejrzeć bo ładne są w niej fotki), w czasie której leci w tle całkiem przyjemny kawałek. Jest dość znany, ale nie mogę skojarzyć tytułu. Nie udało mi się także wyciągnąć go z samej prezentacji także gdyby ktoś znał tytuł to będę wdzięczny za pomoc. Prezentacja (MS Office) ma tylko 3.5mb plik chyba "APACHE" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Może masz rację, ale jak na razie nie udało mi się znaleźć tego utworu pod takim tytułem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Znacie jakaś stronkę z darmową muzyką, którą mogę udostępniać do publicznego użytku np. na youtube, robię filmik a nie chcę używać komercyjnej muzyki, chronionej prawami autorskimi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Potrzebuje nazwe piosenki którą śpiewa kobieta takim piszczącym głosem, coś a'la techno i ponoć leci w reklamach w TV i mniej więcej tak ,,aaaa I [coś tam coś tam] easy,, jakby ktoś wiedział to będe wdzięczny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fromagee Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 elo, szukam takiej piosenki moze ktos wie o jaka mi chodzi xd to jest typu takie hmm arabskie hah xd i w teledysku sa tacy 2 mali chlopcy i jezdza oni z radiem i kaseta po calej tam Arabii czy czegos tam .. moze ktos wie o co mi chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMJotka Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 (edytowane) elo, szukam takiej piosenki moze ktos wie o jaka mi chodzi xd to jest typu takie hmm arabskie hah xd i w teledysku sa tacy 2 mali chlopcy i jezdza oni z radiem i kaseta po calej tam Arabii czy czegos tam .. moze ktos wie o co mi chodzi? Chemical Brothers- Do it again ? Edytowane 9 Listopada 2008 przez eMJotka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fromagee Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 tak to jest to dzięki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 w tv leci reklama psp z gra batman.. jak sie zwie ta piosenka co leci przez cala reklame.. wie ktos? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fromagee Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 wie ktoś może do jakiego utworu tańczył zespół Elektra w "Mam talent" i Adrian Lipiński po tych organach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 (edytowane) http://pl.youtube.com/watch?v=8_lhDJ9xBQA ale w mam talent była wersja z 2004 czyli ta: http://pl.youtube.com/watch?v=rTuW-zCl6tA Adrian Lipiński: jeszcze nie wiem [: Edytowane 16 Listopada 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Panowie ostatnio w radiu pare razy slyszalem pewien fajny kawalek. Podobny kawalek jak by do jakeigos Michaela Jacksona, cos taki styl, spokojny utwor. Kumpel strzelal, ze moze Craig David, bo rzeczywiscie podobny glos, ale nie moge znalezc nic podobnego na youtube Tam leci cos jakby: "Maeby it`s you, it`s calling my head", czy cos takiego, bo nie slyszalem dokladnie. Z gory dzieki za jakas porade :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NZR Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Craig David - Insomnia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 (edytowane) Craig David - Insomnia ? To raczej szybki kawalek :) EDIT: Poza tym, to ja nie mowie ze to Craig David, tak tylko podalem podejrzenie. Edytowane 17 Listopada 2008 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kerooip Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 (edytowane) Panowie mam prośbę. W 2004 albo w 2003 roku w wakacje leciała caly czas taka piosenka. Coś jakby hip-hop, rap albo pop. Miała taki melodyjny refren. Nie pamiętam dokladnie tekstu właśnie i to jest problem. Melodia mi po głowie chodzi ale piosenki nie mogę wyczaić. Puszczano ją jakoś w czerwcu, lipcu i sierpniu (wakacje 2003 albo 2004). Kojarzy ktoś? Jakis murzyn chyba śpiewał, ale nie solo. aha: na początku jest fajne wejście z gitarą. I właśnie nie jestem pewien czy to rap czy jakaś muza pop ;/ albo wiecie, taki rap rozrywkowy Edytowane 18 Listopada 2008 przez Kerooip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Chodzi mi o piosenkę która była śpiewana w dzisiejszym odcinku ,,jaka to melodia (tj środa 19 listopada), w pierwszym wersie było coś tam ,,sing a song,, a w ostatnim ,,too night,, po tej piosence prowadzący mówił że piosenka ta była popularna na playlistach czy jakoś tak :D bardzo był bym wdzięczny za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMJotka Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Kerooip, niesamowite opisanie kawalka:D cos wiecej sobie przypomnij... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2008 Panowie mam prośbę. W 2004 albo w 2003 roku w wakacje leciała caly czas taka piosenka. Coś jakby hip-hop, rap albo pop. Miała taki melodyjny refren. Nie pamiętam dokladnie tekstu właśnie i to jest problem. Melodia mi po głowie chodzi ale piosenki nie mogę wyczaić. Puszczano ją jakoś w czerwcu, lipcu i sierpniu (wakacje 2003 albo 2004). Kojarzy ktoś? Jakis murzyn chyba śpiewał, ale nie solo. aha: na początku jest fajne wejście z gitarą. I właśnie nie jestem pewien czy to rap czy jakaś muza pop ;/ albo wiecie, taki rap rozrywkowy strzelam... Flipsyde - Someday ? http://pl.youtube.com/watch?v=LlQ7i85SnKs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kerooip Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Nie, to nie to... Melodyjnie kawałek przypomina troche te piosenke (ale jest nieco wolniejszy), : http://uncontrollable.wrzuta.pl/audio/jm3N...my_life_be_like Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 (edytowane) HiS był niesamowicie blisko, a Ty kolego mógłbyś pójść tym śladem :wink: Flipsyde - Happy Birthday http://pl.youtube.com/watch?v=-qj3nWy7HMs&...feature=related Edytowane 23 Listopada 2008 przez chemiczny_ali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kerooip Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 To nie to nadal ;] znam oba kawalki ale to nie to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...