KaszaWspraju Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 Czy kto wie co to za kawałek leci w reklamie Renault Laguna Coupe, w tej gdzie koleś wszystko oddaje do sklepów. Czy to tylko dżingiel do reklamy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 http://rossching.com/movies/eclectic30/480p/ Co to za motyw przewodni? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 http://rossching.com/movies/eclectic30/480p/ Co to za motyw przewodni? The Ecstasy of Gold - Enio Morricone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 Wersja alternatywna: http://www.youtube.com/watch?v=JTfHxqwYUMk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Witajcie Potrzebuję tytułu filmu. Postaram się opisać treść. Był sobie mały chłopczyk, jego rodzice się rozwiedli, mieszka z matką. Jego ojciec związał się z inną kobietą, która ma bardzo 'wypasiony' dom. Autorem tych wszystkich gadżetów jest gościu zatrudniony przez tą babkę. Ma swoją kanciapę z monitorami i bardzo denerwuje się jak młody tam przebywa. Oprócz niego pracuje w nim służąca. No i młody został zaproszony przez tatusia na święta. No i próbuje obronić dom przez złodziejami (jak uważa są w zmowie z tym gościem od tych bajerów, ale później okazuje się, że jednak spiskuje z nimi służąca). W wyniku tego cały dom zalewa wodą. Pamiętam jeszcze dwa motywy: 1) z choinką. Przystroili ją razem z tatusiem, a potem jego kobieta zamówiła nową. 2) z 'cichym kelnerem'. Za jego pomocą mały wydostał się z piwnicy razem z tym 'gościem od bajerów'. Film podobny do Kevin Sam w Domu. Mam nadzieję, że coś zrozumieliście z mojego chaotycznego opisu. Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Witam! Poszukuje kawałka dyskotekowego, który jest puszczany w radiu, przeleciałem już wszystkie listy przebojów radia Eska, Planeta Fm i RMF Maxxx,ale tam tego kawałka nie znalazlem:/ Jego słowa to coś mniej-więcej: Listen a melody, do it right now, listen a melooody. To "melody" wpada w ucho,kojarzy może ktos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Szukam pewnej piosenki, ktora ostatnio uslyszalem na Radiu Aplauz. Kompletnie nie wiem jak to wytlumaczyc. To jest taki klubowy, raczej spokojny kawalek, gosc tam spiewa prawie caly czas cos w tym stylu: "Virgin, i need a virgin, imagine see, virgin". To pewnie nie jest slowo virgin, ale tak to slysze. Z gory dzieki za jakas podpowiedz. EDIT: Panowie, udalo mi sie nagrac kawalek tej piosenki. Jak by ktos wiedzial co to jest, to bylbym bardzo wdzieczny za tytul http://wrzucacz.pl/file/7641238336884 . Niestety trzeba zassac na dysk, bo na wrzute nie chce mi wstawic pliku ACC... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 DziubekR1, przeróbka Foreigner - Urgent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 DziubekR1, przeróbka Foreigner - Urgent Dzieki stary :) Namierzylem na Youtube "STFU - Urgent (Club Remix)" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krysti@n Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 filmik Wie ktos moze, co za kawalek leci w tym filmiku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Witajcie. Szukam piosenek rock'n'roll'owych pokroju tej. Jeśli ktoś zna jakieś fajne hity rock'n'rollowe to proszę o podanie tytułu/ów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekxzz Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Poszukuje kilku materiałów filmowych - dostępnych w necie (żeby ściągnąć i w pewien sposób wykorzystać na własny użytek sklejając je) : - Widok satelity krążącej po orbicie ziemskiej ; ogrom przestrzeni kosmicznej i jak najbardziej "mroczny klimat", przytłaczający - Jakiekolwiek inne filmy pokazujące przestrzeń kosmiczną Będę bardzo wdzięczny ! Oczywiście chodzi mi o krótkie filmiki, bo to ma być fanowski teledysk :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 poszukuje pelnej wersji w raz z tytulem tego kawalka http://w462.wrzuta.pl/audio/4duV96Ma35x/audio_house Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 (edytowane) potrzebna mi muzyka z tego filmiku :D edit: dzieki wielekei eragonek :] Edytowane 14 Kwietnia 2009 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 potrzebna mi muzyka z tego filmiku :D Signalrunners - Corrupted (Original Mix) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Szukam piosenki z reklamy Renault Megane Coupe, gościu jedzie czerwonym samochodem, dość często w TV pokazują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Szukam piosenki z reklamy Renault Megane Coupe, gościu jedzie czerwonym samochodem, dość często w TV pokazują.The Caesars - Jerk it out Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 zna ktoś tytuł podkładu w tym filmiku http://www.wimp.com/mirrorsedge/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Poszukuję tytułu i wykonawcy piosenki z tego klipu. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 zna ktoś tytuł podkładu w tym filmiku http://www.wimp.com/mirrorsedge/Lisa Miskovsky - Still Alive ps. jak trudno moze byc znalezc song z OST'a gry ;s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 nie wiedziałęm że to z OST bo nie gralem w ME ale dzieki wielkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makchiavelli Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Witam Jakiś rok temu na Canal+ oglądałem film, a w zasadzie udało mi się obejrzeć jego może 10min. Film dokumentalny ... było w nim pokazane jak np. kury zabijaj czy krowy w masarniach itp. Może ktos ogladal i kojarzy? Dokumentalny, zagraniczny, bez zadnego komentarza, glosu itp. Po prostu widzisz i slyszysz to co na ekranie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2009 szukam podkładu z nowej reklamy VW aut dostawczych ;] chce sobie na budzik ustawić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dembol Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Poszukuje następującego utworka: http://dembol.miszcz.wrzuta.pl/audio/3e8Eo...yfikacja_utworu Niestety Shazam ID (program wyszukujący wykonawcy) nic nie znajduje :( Zna ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St.Anger Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Poszukuję dwóch rzeczy :) : 1. Jaki tytuł nosi odcinek przygód Yosemite sam (a może Bugs Bunny albo Zwariowanych Melodii?), w którym na początku z jego statku cumującego w porcie ucieka ostatni marynarz i Sam wywiesza ogłoszenie o wycieczce dookoła świata (nie jest to odcinek pod tytułem Capitan Hareblower)? Kiedyś był na Youtube, ale od jakiegoś czasu nie mogę go znaleźć. 2. Pamiętacie może taką reklamę BP Ultimate, w której koleś jadący na motocyklu krzyczał "wolność"? Jaki kawałek leciał w tle? (link - nie jest to ta sama reklama, ale jest ten sam kawałek ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu_konin Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 (edytowane) szukam podkładu z nowej reklamy VW aut dostawczych ;] chce sobie na budzik ustawić ;) http://antoos.wrzuta.pl/sr/f/5JUhsKG21nJ/tough_work TO music napisany speclajnie dla VW tyakze wiecej sie nie znajdzie. Jest wersja 1min ale zjeb_ana wg mnie Edytowane 2 Maja 2009 przez misiu_konin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Szukam piosenki, leciała na dyskotece, nie pamiętam słów, śpiewała kobieta coś tam sialalala... give me one more chance - bardzo fajna nutka, może ktoś zna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 szukam piosenki ktora wykonuja dzieci. W miedzy czasie slychac wystrzal/przeladowanie broni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 Szukam tytułu filmu katastroficznego . Film kręcony w latach 80 lub w pierwszej połowie lat 90 . Akcja dzieje się w jakieś kolejce linowej w górach , wagonik kolejki zatrzymał się na skutek trafienia pioruna ( chyba ) , czego efektem było przyczepienie się liny do kółek wagonika . Pod koniec filmu jednemu z pasażerów wagonika udało się uwolnić kółka i wagonik zaczął zjeżdżać , z tym że nic go chyba nie kontrolowało ( lina napędowa nie działała ) , po jakimś czasie ( i prawie tuż przez zderzeniem się wagonika z czymś ) udało się temu gostkowi uruchomić hamulce wagonika . Pamiętam może 5% filmu lub mniej , stąd takie a nie informacje , które mogę być w dodatku miejscami błędne . Tylko miejsca akcji i faktu wyjścia gostka na dach wagonika jestem pewny . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...