Gość Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 Chris Isaak - Wicked Game http://www.youtube.com/watch?v=-oaHHrNQVrg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam83 Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2009 o to właśnie chodziło, jesteś wielki mistrzu :) podziękował Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 Poszukuje muzy z tego filmiku 4:06 zaraz po utworze z ali g ,jakieś stare techno/trance. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 Ok. Moja sprawa będzie lekko nietypowa. W ostatnim odcinku "Zakupu kontrolowanego", w którym gość chciał kupić auto klasy premium, podczas jazdy ciemnym Mercedesem, A.Kornacki sprawdzał sprzęt audio... puścił nagranie, które od razu wpadło mi w ucho. Z tego co pamiętam w tekście tego "rockowego kawałka" było coś w stylu: ..see the faces in a crowd... coffee i tak dalej ;) +5 pkt i 2 pokemony dla osoby, która odgadnie/pomoże [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 Może to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 Witam! Może ktoś mi pomoże po głowie strasznie chodzi mi melodia, ktora przypadkiem uslyzalem jak matka sluchala "Jaka to melodia". To chyba jakis hit z lat 90-tych, zaczyna sie od takiego "cmokniecia" spiewa jakis facet, nie jestem pewien ale chyba nie po angielsku, a rytmy cos pokroju Rickiego Martina, bardzo słynna melodia, mam nadziej, ze ktos kojarzy....:) pozdrawiam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 Tarkan - kiss, kiss http://www.youtube.com/watch?v=vRsyyBFcHYQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 Dzieki, wow to jakies hity Binladena widze;;p A swoja droga to tytuł jest czasem bliżej niż się wydaje;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 Może to? Nein :/ kurcze... musze chyba powtórkę obejrzeć na TVN Turbo bo w życiu tego nie znajdę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 Na kanale Comedy Central leci teraz reklama koncertu sponsorowanego przez martini. Czy ktoś zna jej tytuł i wykonawce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garrowq Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 http://www.youtube.com/watch?v=qCorkOyeXnA kojarzy ktoś tę piosenkę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 (edytowane) A słyszysz aby ktoś tam śpiewał? To muzyka z filmu Mroczny Rycerz. Ale nie pamiętam już który to dokładnie kawałek na płycie (soundtrack). Edytowane 5 Grudnia 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Poszukuję piosenki z reklamy aparatów Sony Cyber Shot. Reklama tutaj: http://www.sony.pl/hub/cyber-shot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Poszukuję piosenki z reklamy aparatów Sony Cyber Shot. Reklama tutaj: http://www.sony.pl/hub/cyber-shot Na Youtube jest takie coś: Obok opis do filmiku: Sony Cyber-shot TX1 TV Commercial - Firefly. 45sec. Where to get the song? http://tx1.sony-asia.com/ap/ Go to "Memory Gallery" LYRICS: When the twighlight sings, its washed away, way by the sea open up your eyes, believe the dream You see how I feel, that feeling something's just not real we are drifting through the stars floating here to Mars Believe the dream Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Piosenka nagrana na potrzeby reklamy, ogólnie trwa tyle co reklama czyli ~45s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 dosc nietypowa sprawa ale szukam zródła gdzie moglbym zapotarzyc sie w kubeczki coca coli (takie jak w kinach) z grubego papieru. jezeli ktos oreintuje sie, niech da znac, zaznacze ze z googlie nie udało mi sie znalesc :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2009 Witam! Ostatnio byliśmy z kumplami w Ostrawie na ulicy Stodolni. W 2 klubach leciała bardzo skoczna piosenka czeska ludzie od razu szli na parkiet - wiem tylko,ze slowa jej były la la la, to musi być cos bardzo znanego w Czechach. Tyle co umiałem przeszukałem w googlu i na chomiku,ale nie znalazlem:/ Moze ktoś zna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
000loki Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 http://www.pinkbike.com/video/11286/ wie ktos jaki kawalek leci na poczatku tego filmu w tle ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 Witajcie czy ktoś zna ten utwór w tle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 Witam! Ostatnio byliśmy z kumplami w Ostrawie na ulicy Stodolni. W 2 klubach leciała bardzo skoczna piosenka czeska ludzie od razu szli na parkiet - wiem tylko,ze slowa jej były la la la, to musi być cos bardzo znanego w Czechach. Tyle co umiałem przeszukałem w googlu i na chomiku,ale nie znalazlem:/ Moze ktoś zna? Strzelam: 3423809[/snapback] Witajcie czy ktoś zna ten utwór w tle Wystarczy czytać komentarze: Its Rob Zombie: "Living Dead Girl" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 (edytowane) Na Nce leci teraz reklama ramowki HBO HD na grudzien. Wie ktos co za nuta tam leci w tle gdy pokazuja filmy, ktore beda w grudniu ? Edytowane 19 Grudnia 2009 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam83 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 szukam filmu dokumentalnego, emitowanego przez discovery, na temat katastrofy w czarnobylu, byl to film dwugodzinny, emitowany poraz pierwszy w 20 rocznice wybuchu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam83 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 to nie ten, ten pokazuje co się działo minuta po minucie jak doszło do wybuchu, a ten o który mi chodzi mówił o tym co było po wybuchu, pokazana była cala akcja ratunkowa, likwidatorzy, czerwony las, złomowisko itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Nie wiem czy tu moge linka wrzucic, wiec wpisz w google "Bitwa o Czarnobyl" i zobacz linki, sa tam screeny wiec zobaczysz czy to o ten chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam83 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 DziubekR1, dzieki, to jest wlasnie ten tytuł, Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lowermann Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Poszukuję Napisów Do Filmu Point Blank Z 1998 R. Z Mickey Rourke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makumba Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Rv_HDYWcNl4...player_embedded około 3:44 oraz 4:36 jakby kto był miły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 (edytowane) Znajdzie się dobroczyńca, który rozpozna przewspaniałą melodię podśpiewywaną aktualnie na stronie kinderbueno.pl? Chętnie przyjmę też inne, podobne utwory lub sugestie zainteresowania się tym czy innym wykonawcą. Edytowane 11 Stycznia 2010 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Hejka Poszukuje jednego utworu , prawdopodobnie z lat 90 , Eurodance . W tekście występują słowa Love is the Answer ( Love i Answer jestem pewny ) . Wykonawca lub wokalista zespołu to mężczyzna . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...