ULLISSES Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Tu masz prawdopodobnie oryginał: Wrzuta.pl - Johnny "Guitar" Watson - Gangster Of Love Wersja z reklamy: http://abdulwisimulacha.wrzuta.pl/audio/1z4tn548dyc/johnny_guitar_watson_-_gangster_of_love.mp3 Słowa oraz ich możliwe wersje: http://www3.clearlight.com/~acsa/introjs.htm?/~acsa/songfile/GANGSTER.HTM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tip Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 Wim ktos co to za fim http://i45.tinypic.com/rb0c91.gif Wiem tylko tyle, ze ta kobitka to Jessica Alba, mhmmm ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2010 (edytowane) Tip, to jest Bill Edytowane 10 Maja 2010 przez kfgz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZjSkwarka Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2010 Poszukuje muzyki z filmików: 1. ? 2. ? 3. ? Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2010 Ad. 3 Finger Eleven - Paralyzer (2006 Video & Lyrics) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2010 (edytowane) chyba nie do końca dobry temat ale nic innego nie widzę Czarnobyl czy jest ktoś w stanie mi powiedzieć, co to są za utwory? dla mnie są niesamowite wprawdzie post był w lutym ale trudno :) co do filmiku z mw2 i Metalliki - to są to: Eye of the Beholder i ...And Justice For All Edytowane 11 Maja 2010 przez Adu82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheNaturaT Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2010 a pisales do autora tego filmu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 (edytowane) Co to za utwór od 1:50 do końca? Coś od Metallica, ale nie mogę skojarzyć. Metalica - The Frayed Ends of Sanity Poszukuje muzyki z filmików: 2. ? Seether - Truth Dla ludzi posiadających androida/iphone/symbiana polecam program shazam, wyszukuje dane piosenki automatycznie. Nie wiem czy słuchacie dużo muzyki, ale wydaje mi się, że bez względu na ilość ten program to coś dla każdego. Czy zdarzyło Wam się kiedyś usłyszeć piosenkę (nową lub starą) i zastanawiać się co to może być. Mi bardzo często (a nie słucham muzyki nałogowo). Teraz, dzięki Shazam będziecie mogli błysnąć swoją wiedzą muzyczną. A co to jest Shazam? Jest to serwis umożliwiający identyfikację muzyki na podstawie tylko kilku sekund nagrania. Edytowane 25 Maja 2010 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 13 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2010 (edytowane) Cześć, znalazlem fajny kawałek autorstwa " Antonino Di Leva - Super Sense " , tutaj link do niego tyle że zgrany został z filmu za pomocą mikrofonu. antonio_di_leva_-_super_sense.wma Jeżeli ma ktoś dostępne strony gdzie można ten kawałek ściągnąć nawet odpłatnie to był bym bardzo wdzięczny, z góry napisze że napster odpada bo jest tam wersja bez wokalu ... ;/ ZNALEZIONE :))) ----> Ghost K -Stop! (blue mix) Edytowane 13 Czerwca 2010 przez sliqe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 Witam, Czy zna ktoś tytuł i wykonawce utworku który leci niemal przez całość reklamy "HIt na sobote" w TVP1. Dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2010 jak się nazywa piosenka co leci w trakcie transmisji z RPA, wtedy kiedy pokazują najładniejsze wg nich panie ;) coś w stylu you got the look... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2010 Wrzuta.pl - Głos006 - odrazu przepraszam za tragiczna jakosc, ale nagrywalem to komora, pozniej jeszcze przerabialem na MP3, wiec nie brzmi to najlepiej, ale mysle ze jak ktos zna ten kawalek to i tak bez problemu dla mnie go rozpozna. Z gory dzieki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2010 jeżeli ktoś rozpoznaje utwór z linka, prosze o kontakt :) z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 - prosze o identyfikacje muzy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 - prosze o identyfikacje muzy :) Steve Jablonsky - Sector 6 Przy czym ten kawałek jest krótszy od tego z Twojego linku. Albo ten Twój to remix albo crossfade z kolejnymi kawałkami z tej płyty - ścieżki do filmu The Island. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 (edytowane) Steve Jablonsky - Sector 6 Przy czym ten kawałek jest krótszy od tego z Twojego linku. Albo ten Twój to remix albo crossfade z kolejnymi kawałkami z tej płyty - ścieżki do filmu The Island. No pierwsza minuta, to na bank to, ale najbardziej mi zalezy na tym co sie zaczyna wlasnie po pierwszej minucie, to chyba cos innego. Ale ogolnie mowisz, ze to wszystko, to kawalki z OST do The Island ? EDIT: Ale tak w ogole to odnosze wrażenie, ze gdzies te rytmy slyszalem (zarowno ten z pierwszej minuty, jak i ten z okolicy 2.30), ale to na bank nie byl ten film, bo go nie widzialem. Siedzi mi to na bani :) Nie wiem czy mi to czegos z Mass Effect nie przypomina, ale... ehh sam juz nie wiem :) Edytowane 3 Sierpnia 2010 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 0:56-3:58 soundtrack z Iron Mana, filmu. Utwór 'Driving With The Top Down', scena w której po raz pierwszy testował kostium. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Nie wiem, nie znam kawałków. Puściłem Tunatic i wywalił zaraz na początku w/w przeze mnie tytuł. Dalszej części ścieżki program już nie rozpoznaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam83 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2010 reklama prince polo, jedna z ostatnich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lowermann Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 (edytowane) Powie mi ktos z jakiego jest to filmu? Dzięki zzizzy, zobaczę może będzie fajne! Edytowane 8 Sierpnia 2010 przez Lowermann Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Kopps Policjanci / Kopps (2003) - Filmweb 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ArkiTech Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zna ktoś muzykę z tego zwiastuna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Pany, dzisiaj zasłyszałem u kolegi piosenkę, którą już kiedyś słyszałem. To jest taki chyba trance, w tekście (w refrenie) jest: "i am dancing on the floor", albo "i keep dancing on the floor". szukam na guglu, ale nie moge sobie poradzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2010 DaRoN - Hit the Floor :D Szukam pierwszego kawałka z Serious Man/Poważny człowiek - http://www.youtube.com/watch?v=8moYll-psYs&feature=search Somebody to love - Jefferson airplane tyle że akurat w tym wykonaniu. Z takim fajnym wstępem... :D Miałby ktoś linka?... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2010 (edytowane) A artysta? Bo Linkin Park, ani Bullet from My Valentine to nie jest.... Ani Big Ali, bo to jakaś szmira jest. Edytowane 24 Sierpnia 2010 przez DaRoN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 4 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2010 Trudna sprawa sie szykuje. Uslyszalem dzisiaj jakis kawalek w TV i musze go namierzyc. Spiewal go czarny gosc, mlody, z tego co kojarze w kreconych wlosach. Nie wiem jaki to rodzaj muzy, ale byla żywa, to nie POP, ale cos raczej w ta strone. Na teledysku wywijali jakis "brekdens", duzo bylo takich rysunkowych "brekdenserow". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2010 (edytowane) Kojarzy ktoś muzykę z reklamy nowych Reeboków do trenowania pupy? mickey smid- shake it up Edytowane 6 Września 2010 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cavior Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2010 (edytowane) Mickey Smid - Shake it up no ta, do skasowania ;] Edytowane 6 Września 2010 przez Cavior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2010 Wie Ktoś co to za kawałek ? Ten co leci od samego początku. http://www.youtube.com/watch?v=MxjPv-pNxDM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2010 Wie Ktoś co to za kawałek ? Ten co leci od samego początku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...