Gość Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2010 Wielkie dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 12 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2010 "Mam talent" - takie rzeczy tylko tutaj! - Wideo - Aktualności - TVN - Mam talent - jak sie nazywa kawalek, ktory leci w ostatnich 5s ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2010 szukam nazwy gry na pegasusa :). w grze chodziło się pamperkiem i naparzało innych. rzut kamery izometryczny. z charakterystycznych rzeczy pamiętam jeden poziom gdzie przeciwnikami były mumie które wychodziły z trzech sarkofagów. jeżeli ktoś kojarzy te grę proszę o priv. z góry dzięki, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2010 "Mam talent" - takie rzeczy tylko tutaj! - Wideo - Aktualności - TVN - Mam talent - jak sie nazywa kawalek, ktory leci w ostatnich 5s ? http://www.youtube.com/watch?v=OjhlUa7mJRk Bhangra Knights "Husan" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastekk Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2010 ktoś kojarzy ten film w internecie gdzie pokazana byla impreza , stare czasy. Każdy naćpany , napity - wszedzie mnóstwo lasek. Impreza na jakieś domówce. Wiem zę w tytule chyba było coś play hard... i nie pamietam co dalej ;) Kojarzy ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majk3l Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2010 (edytowane) Zapomniałem jak się nazywa taka wokalistka, niby R'n'B czy jakiś rapek. Pochodzi ona z Palestyny ale śpiewa w stanach. Taka raczej niszowa. Kiedyś w YCD były jakieś jej hiciory - jeden czy dwa. EDIT: Nazywa się MIA. Dzięki za pomoc - buuuuu Edytowane 11 Listopada 2010 przez majk3l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2010 (edytowane) "Mam talent!" odc.5 - część druga - Wideo - TVN - Mam talent - co to za kawalek, co zaczyna sie zaraz po ich wystepie ? ( -1.25 na zegarze), cos tam "Dance Dance". http://mamtalent.plejada.pl/108,17471,7,mam_talent_odc5_-_czesc_druga,0,wideo_detal.html - no i moze przy okazji ktos by znal te jakies tureckie rytmy, do ktorych ona tanczyla :) @ Down - dzieki za ta identyfikacje ! Edytowane 3 Października 2010 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2010 Odnośnie pierwszego Jamiroquai - Canned Heat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 (edytowane) Wie ktoś może co to za nutka w tle z radyjka leci ? Edytowane 11 Października 2010 przez Gucio89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2010 Ostatnio zacząłem grać w Dirta 2 (cóż dopiero tweraz zakupiłem tą grę) i wrzuciłem sobie muzę z gry na Winampa. Ścieżki są umieszczone w podkatalogu audio\music\ i mają format ogg. Kawałki są niezłe, ale mnie w szczególności zaciekawił jeden "rp_mus_loop_13.wav.ogg". Gdzieś już ten wokal słyszałem, jednak nie kojarzę zupełnie kapeli. Sprawdzałem z listą soundtraka z Dirta 2, dojść jednak, który to zespół jest trudno. Byłbym wdzięczny za pomoc w "odszyfrowaniu" wykonawcy w/w utworu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2010 Strzelam: Scars On Broadway - They Say Chyba był używany do promocji Dirta 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2010 Strzelam: Scars On Broadway - They Say Chyba był używany do promocji Dirta 2 Niestety nie trafiłeś. Mimo to dzięki za zainteresowanie i podpowiedź. Poszedłem Twoim tropem i dorwałem wykonawcę na YT. To Ladyhawke i kawałek "My Delirium". PS. Dziękuje za wyrozumiałość Moderatora (przeniesienie tematu w odpowiedni dział) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2010 (edytowane) Zna moze ktos tytul TEGO kawalka? "Charakterystyczny" motyw od 3 minuty. Edytowane 19 Października 2010 przez s0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 24 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2010 tak trochę niestandardowo, ale co mi tam szukam wzoru/naklejki czy co to tam jest który widziałem dawno temu, nawet nie pamiętam gdzie, no ale do rzeczy było to hmm jakby to nazwać licznik rozjechań (m.in. babcia, rowerzysta i obok kreski ile razy już dany typ został rozjechany) umieszczone to było z boku auta, z góry dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 29 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2010 Wrzuta.pl - Chopin - what is that ? Odrazu mowie, ze to niekoniecznie Chopin, nazwalem tylko tak plik, bo pojawil sie trop, ze to Chopin Nocturne op.27 nr 2, ale wszedzie sa "Piano solo" wersje, a te jakos nie brzmia podobnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2010 Poszukuję francuskiego filmu, główną rolę gra Jean-Paul Belmondo. Film jest z lat 70 lub 80 ubiegłego wieku. Jedynie co pamiętam to w jednej z ostatnich scen główny bohater (Jean-Paul Belmondo) zostaje zastrzelony przez snajpera dochodząc do helikoptera. Będę bardzo wdzięczny za podanie tytułu filmu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papillon86 Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2010 Wrzuta.pl - Chopin - what is that ? Odrazu mowie, ze to niekoniecznie Chopin, nazwalem tylko tak plik, bo pojawil sie trop, ze to Chopin Nocturne op.27 nr 2, ale wszedzie sa "Piano solo" wersje, a te jakos nie brzmia podobnie. Antonín Dvořák – Tempo di Valse 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 Miesiącami walczę żeby znaleźć muzykę, która była przodująca, czyli tytułowa, w programie któregoś z polskich i nie komercyjnych programów TVP o schronisku dla zwierząt. Prośba do starszych użytkowników forum, jeżeli pamiętacie taki program w którym na początku zawsze puszczali takiego wyciskacza łez (wydaje mi się, ze muza to coś w stylu Bach, Czajkowski, Bethoven, z czego to raczej Bethoven) to proszę, o wpisy z nazwą utworu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 Pamiętacie może taki baaardzo stary program na TVP o zwierzętach w schroniskach? Nazywał się "Animal". Chodzi mi o muzyke na początku tego programu. Niestety ciężko coś w necie znaleźć:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 Kumpela włączyła dziś jakąś stronkę i stary bit mi się przypomniał, ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć jak to się nazywa. Pomożecie? Szkoła Tańca PASJA | Kraków | Fitness | Kursy Nauka Lekcje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 Szukam napisów do filmu "second skin" z 2008r. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 Pok Ennio Morricone - Chi Mai sprawdz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2010 tak trochę niestandardowo, ale co mi tam szukam wzoru/naklejki czy co to tam jest który widziałem dawno temu, nawet nie pamiętam gdzie, no ale do rzeczy było to hmm jakby to nazwać licznik rozjechań (m.in. babcia, rowerzysta i obok kreski ile razy już dany typ został rozjechany) umieszczone to było z boku auta, z góry dzięki :) http://i11.photobucket.com/albums/a199/don_veto/streethunter.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 Moze ktos zna tytul tego kawalka: Tumblingerstraße on Vimeo Bardzo wpadl mi w ucho, a wiem tylko ze sklejony przez niejakiego Mr.Polaroid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2010 Napisów do filmu "a closed book" (2010) poszukuje, eng. albo polskie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2010 Poszukuję tytułu pewnego filmu z lat 80 lub 90 . Opowiada on o dziewczynce uwięzionej w jakieś głębokiej rurze lub studni . Pamiętam że aby ją uratować wywiercili świdrem obok szyb , pamiętam sceny jak jakiś ratownik pokazywał ludziom dlaczego odwiert idzie tak wolno - miał kawałek granitu i przypalał go palnikiem acetylenowo-tlenowym . Pamiętam też że w pewnym momencie kiedy szyb był wywiercony używali młotów pneumatycznych do zrobienia tunelu prowadzącego do miejsca tuż poniżej dziewczynki . Akcja w filmie trwała 2-3 dni . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 (edytowane) moze ktos kojarzy.... leci teraz na radio eska dosc czesto piosenka "living"... czy jakos tak... ma ktos moze tytul tego? :) bo qrcze szukam i nie bardzo moge znalezc :) edit: taki sobie dancowy kawalek.... Edytowane 4 Grudnia 2010 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 (edytowane) sluchamy.net | odsluchane.eu Chociaż godzina by się przydała kiedy to leciało, to już by było coś. Bo mnie przychodzi do głowy (chyba wczoraj w esce) melanie fiona - monday morning ale tam jest leaving. Edytowane 4 Grudnia 2010 przez Tony Soprano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 no wlasnie to nie to :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papillon86 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 Szukam nazwy utworu z filmiku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...