KHOT Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2011 (edytowane) Potrzebuję jakichkolwiek informacji żeby zidentyfikować piosenkę/wykonawcę/cokolwiek. http://wimp.com/howcroissants/ Edyta - znalazłem: I Heard It Through The Grapevine, Creedence Clearwater Revival Edytowane 13 Stycznia 2011 przez KHOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pixi Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witam Mam problemy ze znalezieniem polskiego filmu "Owoce miłości", nigdzie nie mogę go znaleźć. Anglojęzyczna nazwa to "Harvest of love" film powstał w 2001 roku i swój debiut miał na festiwalu cameraimage. strona filmu na filmweb.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pixi Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2011 Poszukuję francuskiego filmu, główną rolę gra Jean-Paul Belmondo. Film jest z lat 70 lub 80 ubiegłego wieku. Jedynie co pamiętam to w jednej z ostatnich scen główny bohater (Jean-Paul Belmondo) zostaje zastrzelony przez snajpera dochodząc do helikoptera. Będę bardzo wdzięczny za podanie tytułu filmu. Podaj więcej szczegółów. Poczytaj filmy z jego udziałem na filmweb ---> KLIKNIJ <--- może coś Ci się przypomni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2011 Witam, poszukuję tytułu filmu, który to widziałem w fragmentach na wystawie z telewizorami... Akcja działa się w Paryżu (Francja), jechał czarny hummer z jakims ninja na dachu a za nimi biegły dwa roboty... Na pierwszy rzut oka żadnych znanych gwiazd. W hummerze bo naciśnięciu guzika z przodu wysuwał się taran a na końcu pościgu hummer wyleciał w powietrze potrącony przez pociąg... Oraz poszukuje muzyki z filmu the social network, która znajduje się w trialu, taki chórek jakby dzieci śpiewających. Niestety nie znajduje się to na oficjalnej płycie z muzyką z filmu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2011 Chodzi Ci o film 'G.I Joe: Rise of Cobra'. Muzyka: http://www.youtube.com/watch?v=bI9fL5EaZY4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2011 @wirion: In July 2010, the trailer to the American drama/biography film The Social Network included a cover of "Creep" by Belgian choir group Scala & Kolacny Brothers. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2011 Jesteście wielcy O_o !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyah Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2011 Smog.pl - 30 lat gier FPS - można się wzruszyć! Co to za nuta ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2011 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyah Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2011 Wielkie Dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pixi Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2011 (edytowane) Pamiętacie może taki baaardzo stary program na TVP o zwierzętach w schroniskach? Nazywał się "Animal". Chodzi mi o muzyke na początku tego programu. Niestety ciężko coś w necie znaleźć:( http://www.youtube.com/watch?v=skk9vfoUJXc Kumpela włączyła dziś jakąś stronkę i stary bit mi się przypomniał, ale za cholerę nie mogę sobie przypomnieć jak to się nazywa. Pomożecie? Szkoła Tańca PASJA | Kraków | Fitness | Kursy Nauka Lekcje Edytowane 1 Lutego 2011 przez pixi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 Siema. Ostatnio w krakowskim Pergaminie zaszłyszałem ciekawy progressive. Jakby ktoś był chętny pomóc to link do fragmentu: http://home.autocom.pl/daron/pergamin_sound.mp3 Dzięki wielkie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2011 (edytowane) Poszukuję kawałka o tytule "If". W tekście jest fragment "if you were the king". Kawałek z gatunków metalowych. EDIT: W końcu się udało Edytowane 5 Marca 2011 przez kfgz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 (edytowane) Nietypowo dość. Poszukuję osoby znającej (bardzo) dobrze japoński, najlepiej "tambylca", która w zamian za flaszkę i dozgonną wdzięczność podeśle mi w jpgu zapis oryginalny jednego haiku autorstwa Basho: Uzumibi ya Kabe ni wa kyaku no Kage-boshi. ...oczywiście chodzi mi o zapis w kanji jeżeli takowy istnieje. ^_^ Edytowane 9 Marca 2011 przez KHOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Szukam tytułu utworu z tego filmiku. Zna ktoś? http://www.youtube.com/watch?v=0SLTb02A88E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 (...) Tutaj cały zbiór. Ewentualnie tu. A oto i jotpeg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2011 (edytowane) Mój odnośnik 2:30 minuta. Tunatic tego nie wychwytuje. Zna ktoś ten utwór? edit: Dziękuję ;) Edytowane 5 Kwietnia 2011 przez Jacek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Mój odnośnik 2:30 minuta. Tunatic tego nie wychwytuje. Zna ktoś ten utwór? Solar Fields - Sky Trees 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Co to za kawalek ktory zaczyna sie kolo 40s? http://www.youtube.com/watch?v=xUT6mgC8ZZs Sorka ze akurat to, ale tu wlasnie mi sie przypomnial ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2011 (edytowane) Edyta Bartosiewicz -Zatańcz ze mną jeszcze raz Nie no, żartuję. Nick Cave & Kylie Minogue - Where The Wild Roses Grow Edytowane 20 Kwietnia 2011 przez Jacek 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Dziekowac ;] Chodzilo mi to po glowie i nie moglem sobie przypomniec, a nienawidze tego!! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2011 Natrafilem na ten kawalek jak latalem po yt.. Ten bit, zaraz na poczatku byl w jakims znanym i dobrym utworze tylko nie moge sobie przypomniec w jakim to utworze? Czy ktos moze pamieta? Wiem, ze ten utwor, z ktorego jest ten bit ma kilka lat i prawdopodobnie to rap. edit: jeszcze ten ;P i ten Ci goscie maja z innych kawalkow/muzyki filmowej fajne bity hehe kto zna nazwy? Tam niby sa nazwy wykonawcow na yt, ale nie moge po nich znalezc utworow.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hruszczof Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2011 Natrafilem na ten kawalek jak latalem po yt.. Ten bit, zaraz na poczatku byl w jakims znanym i dobrym utworze tylko nie moge sobie przypomniec w jakim to utworze? Czy ktos moze pamieta? Wiem, ze ten utwor, z ktorego jest ten bit ma kilka lat i prawdopodobnie to rap. edit: jeszcze ten ;P i ten Ci goscie maja z innych kawalkow/muzyki filmowej fajne bity hehe kto zna nazwy? Tam niby sa nazwy wykonawcow na yt, ale nie moge po nich znalezc utworow.. muzyka do tego drugiego utworu, zaczyna sie od 01:00. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2011 Dzieki wiedzialem, ze skads to znam ;) ten pierwszy to prawdopodobnie zwolnione: http://www.youtube.com/watch?v=EUBt8bsKb1M Ale nie jestem pewien, no i pozostaje trzeci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 jak to zdobyc the rolling stones "My Baby Wrote Me a Letter" z jakiego to moze być albumu, leci w filmi słoneczna aleja na końcu... genialne wykonanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 O to Ci chodzi? Jeżeli tak to masz to w soundtracku filmu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 Dzieki, będe wiedzieć jak szukać, bo to piosenka śpiewana przez kilka zespołów, film polecam a ze stonesów paint it black jeszcze tak w ucho wpada : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2011 ze stonesów to większość w ucho wpada ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Może mi ktoś powiedizeć co to za kawałek w tle słucha whistler na 2:30 do 2:42 ? http://www.youtube.com/watch?v=qeMBa42A-Fk&t=2m30s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Creedence Clearwater Revival: Bad Moon Rising 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...