R4DOS Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Piosenka jest nowa, gatunek dance/pop :) (jakos tak dyskotekowo), spiewa to jakas gosciowa, a leci tak: "...who is my life, don't you forget..." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 Heh, przed momentem sie dowiedzialem: No Doubt - It's My Life Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jancio Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 czy ktos wie co to za muzyczka jest w reklamie burn energy drink??? ja suzkałem i sie poddaje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2003 Na TVNie reklamują teraz Zabójczą Broń 4, w tle leci taka fajna muzyczka. Jeśli ktoś zna tytuł i wykonawce i go zapoda to będe mu baaaardzo wdzięczny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 wie ktos moze jak sie nazywa ta włoska piosenka co leci w reklamie jakiejs tam wystawy mebli ktora spasoruje CIN CIN ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 wie ktos moze jak sie nazywa ta włoska piosenka co leci w reklamie jakiejs tam wystawy mebli ktora spasoruje CIN CIN ??No ja też się podpinam... Wie ktoś??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 to ja tez sie podepne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P0Z Opublikowano 5 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2003 Szukam pilnie!!! : Paco De Lucia, Al Di Meola, John Mclaughlin - Friday Night In San Francisco - 02 - Short Tales Of The Black Forest.mp3[/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobanoskos Opublikowano 6 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2003 Na gwałt potrzebuje dla matki piosenki Urszuli Sipińskiej - Świat w zupełnie starym stylu !! Pomóżcie pliz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 witam :) nie szukam mp3 tylko samej nazwy utworu. piosenka dosc stara, moze z 10 lat. moooozliwe ze spiewala to madonna, ale nie jestem pewien. na teledysku tanczyly rozne zabawki, cala akcja dzieje sie w dziecinnym pokoju. pzodr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 moze to nie reklamowka, or something, ale... kiedys na tweaku dal ktos linka do strony, na ktorej byly zdjecia pokazujace jaka jest polska :) czyli, ze ktos przypial rower do slupa za przednie kolo i tylko to kolo z roweru zostalo albo za rame i zlodzieje wszystko procz ramy zabrali...... SZUKALEM i nie znalazlem.... plis help mi.... dosyc to pilne :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 a wie ktos moze co to za spiewka byla na koncu "ghost ship" :?: Jak ta gosciowe ladowali do karetki... z gory dzieki, bo mam divx'a z obcietymi napisami :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 BTW beznadziejny film :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 Szukam napisow do filmu Blokersi w jezyku angielskim, widzial je ktos na sieci, szukalem, ale bez rezultatu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 7 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2003 :arrow: Przezyj to sam >.wersja techno ala manieczki :arrow: Polonez z Pana Tadeusz>> techno mix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 To chyba to: Aurora Feat. Naimee Coleman - Sleeping Satellite Dzieki stokrotne, sorry ze dopiero teraz wyrażam wdzięczność ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 wie ktos moze jak sie nazywa ta włoska piosenka co leci w reklamie jakiejs tam wystawy mebli ktora spasoruje CIN CIN ??No ja też się podpinam... Wie ktoś??? dobra znalazlem ta piosenke tylko jaka stara wersja tego,moze jest nowa Drupi -Sereno es Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TaTiAnKa Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 Witam Ma ktos piosenke Ich Troje - Ding-Dong ?? Prosze o linka skad idzie to sciągnąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2003 wie ktos moze jak sie nazywa ta włoska piosenka co leci w reklamie jakiejs tam wystawy mebli ktora spasoruje CIN CIN ??No ja też się podpinam... Wie ktoś??? dobra znalazlem ta piosenke tylko jaka stara wersja tego,moze jest nowa Drupi -Sereno es Wielkie dzięki... Naprowadziłeś mnie na oryginał: Franco Simeone-Sereno 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Poslucham bym se utworow wystepujacych w filmie AliG in Da House, zna ktos moze nazwy? Rozniez sprzydaly by mi sie napisy do rozszerzonej wersji LOTR:two towers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 Poslucham bym se utworow wystepujacych w filmie AliG in Da House, zna ktos moze nazwy? Rozniez sprzydaly by mi sie napisy do rozszerzonej wersji LOTR:two towers np. BACKYARD DOG- BADDEST RUFFEST ANOTHER LEVEL - Freak Me BOOOOOOOOOYAKA - kazdy zna :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 9 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2003 elo, mam 2 piosenki, i jedynie co potrzebuje to tytul oraz nazwe wykonawcy. ponizej fragmenty piosenek.. 1 piosenka 1 piosenka thx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 ta druga to DARUDE - SANDSTORM a pierwsza nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metheor Opublikowano 10 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2003 Witam Poszukuje polskich napisów do filmu Alphaville ( Jean-Luc Godard ) jak narazie znalazlem tylko angielskie. Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 11 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2003 Poszukuje piosenki DESU - Kto wie oraz takiej świątecznej :lol: piosenki spiewanej przez polskich artystów, bardzo miła piosenka, słowa podobne do "pada śnieg pada snieg" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 12 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2003 Piosenka z reklamy firmy SWATCH ... o dotyku ... wszyscy na rozne sposoby sie dotykaja :-) a na koncu pojawia sie jakis model zegarka Swatch Dotychczas widzialem tylko na MTV niemieckim, 2 POP i PL Jak ktoś poda wykonawce i tytul ... wygrywa ode mnie tapete :P pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 13 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2003 :arrow: Poszukuje piosenke która sie zaczyna od słów "Na całej połaci śnieg....." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkroy Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Witam, szukam mp3 z filmu "Uwież w ducha" z Demi Moore i Patrickiem Swayze (podajże). Podajcie tylko tytuł tego Soundtracka, a resztę zrobie sam. No chyba że ktoś byłby tak miły i odezwał się do mnie na priva i wysłał mi mp3. THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 bkroy: 5sec na google :? http://us.imdb.com/title/tt0099653/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 Poszukuję napisów do reżyserskich wersji: Władca Pierścieni: Drużna Pierścienia - 4 CD. Władca Pierścieni: Dwie Wieże - 2 CD. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...