JansOn Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Szukam muzyki z reklamy... Dokładnie to z reklamy reeboka... http://www.europe.reebok.com/EU/beeng/Vect...tor/default.htm Jak zna ktoś nazwe wykonawcy i może posiada namiary to niech zarzuci linkiem... PS:Ta muzyka była chyba też w grze "Legacy of Kain" ... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 A zerknij łaskawie na 12 post powyżej :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 hmmmm... A mi chodzi o wykonawce i tytuł tego: http://priv.twoje-sudety.pl/~files/Armageddon.mid Wiem, że znane, ale jakoś tytulu potrzebuje(i wykonawcy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 hmmmm... A mi chodzi o wykonawce i tytuł tego: http://priv.twoje-sudety.pl/~files/Armageddon.mid Wiem, że znane, ale jakoś tytulu potrzebuje(i wykonawcy). Aerosmith - I Don't Want To Miss A Thing Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Dzięki P_i_t_t Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 jak sie nazywa muza(tytul i kompozytor) z reklamy reeboka ;) co koles z pilka po labiryncie biega a inny biegnie miedzy takimi krzyzykami spadajacymi a pod konec jakies gazele takie sa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 jak sie nazywa muza(tytul i kompozytor) z reklamy reeboka ;) co koles z pilka po labiryncie biega a inny biegnie miedzy takimi krzyzykami spadajacymi a pod konec jakies gazele takie sa ;) Poprzednia strona :) Wszyscy się na to uparli :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Koleżanki i koledzy, pomóżcie! Szukam napisów do filmu: He-Man Masters Of The Universe - film jest z roku 1985 - pełnometrażowy, fabularny. Ktoś pamięta tego gościa? (Na potęgę posepnego czerepu: MAM WŁADZĘ!!!) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Fabularny? :>>>>>>>>> Musi sycić :>>> Na potęgę posępnego czerepu - MOCY PRZYBYWAJ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 a ja dla odmiany zaytam o grafike kiedyś widziałem jpga z takim tak jakby cieniem takiego typa w masce (temtyka techno wiecie takiej maski jak niektórzy a baltey chodzą ) qrde poszukał bym na googlu ale nawet nie wiem jak to nazwac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Fabularny? :>>>>>>>>> Musi sycić :>>> Na potęgę posępnego czerepu - MOCY PRZYBYWAJ! Sycić??? 8O :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Ano. Sycić :] Nie inaczej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 poszukuje teledysku w ktorym jakas kobieta spiewa o networkach itd,, w teledysku pokazane so rozne rzeczy zwiazne z komputerami,, kod c++, blue screen, roznie diagramy,, komp w pudelku od pizzy hat itd "router that connect..", to tylko to co pamietam ze slow teledysku.. kurde musze to miec bo mialem to na hdd ktory padl 3 miesiace temu czas trwania to okolo 4 - 5 minut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Czy ktoś posiada oryginalną nie elektroniczna itd. wersje Sonaty Księżycowej ?mam cd Beethovena i tma jest Sonata cis-moll op27 nr2 "Ksiezycowa" cz.I: Adagio sostenuto assai Dubravka Tomsic -fortepian jak cie to zainteresoje to PW do mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 poszukiwane napisy do "new alcatraz" z gory thx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Szukam książki "How to DJ Right: The Art and Science of Playing Records" Najlepiej w *.PDF . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Poszukuje tytulu piosenki ktory leci w reklamie Alpen Gold, taki wolny przyjemny kawalek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 bardzo wielka prośba jeśli zna ktoś wykonawcce i tytuł tej (co w linku) piosenki to bardzo prosze niech napisze to dla mnie bardzo ważne jakość fatalna nagrywane przez dyktafon w tel. komurkowym w samochodzie ale mam nadzieje że sie dosłuchacie http://lukig2.webpark.pl/plik.mp3 z góry thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 bardzo wielka prośba jeśli zna ktoś wykonawcce i tytuł tej (co w linku) piosenki to bardzo prosze niech napisze to dla mnie bardzo ważne http://lukig2.webpark.pl/plik.mp3 z góry thx Proszę bardzo : Maggie Reilly - Everytime We Touch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 bardzo wielka prośba jeśli zna ktoś wykonawcce i tytuł tej (co w linku) piosenki to bardzo prosze niech napisze to dla mnie bardzo ważne http://lukig2.webpark.pl/plik.mp3 z góry thx Proszę bardzo : Maggie Reilly - Everytime We Touch P_i_t_t : masz u mnie WIELKIE :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Szukam książki "How to DJ Right: The Art and Science of Playing Records" Najlepiej w *.PDF . neon to do mnie było ?????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Szukam książki "How to DJ Right: The Art and Science of Playing Records" Najlepiej w *.PDF . neon to do mnie było ?????????? Czemu akurat do Ciebie ?... do wszystkich ! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Kurde... Nigdzie nie moge znalezc polskich napisow do filmu Hidalgo... Pilnie potrzebna pomoc :wink: Jak ktos ma to ja pilnie poprosze... /PozdroLiskoski :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 No to ja ma nietypowe pytanie teraz;] Kojarzycie może taki serial na TVN, "Gliniarze bez odznak"? Wczorajszy odcinek zaczął się od bankietu jakiegoś, i tam leciała taka muza fajna. No i właśnie :D - zna ktoś może tytuł tego kawałka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lej Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Taa... też ma dziwne pytanie. Wiem, że naprawdę mało osób zna odpowiedź, ale Ci, którzy znają, to proszę, powiedzcie. Więc... W filmie Casablanca, piosenka Humphreya Bogarta i Ingrid Bergman (słynne "Zagraj to jeszcze raz, Sam"), grana przez właśnie Sama. O to mi chodzi. Chciałbym się dowiedzieć, gdzie mogę to znaleźć. Bardzo prodzę. Narq. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Taa... też ma dziwne pytanie. Wiem, że naprawdę mało osób zna odpowiedź, ale Ci, którzy znają, to proszę, powiedzcie. Więc... W filmie Casablanca, piosenka Humphreya Bogarta i Ingrid Bergman (słynne "Zagraj to jeszcze raz, Sam"), grana przez właśnie Sama. O to mi chodzi. Chciałbym się dowiedzieć, gdzie mogę to znaleźć. Bardzo prodzę. Narq. Proszę bardzo : http://zeus.polsl.gliwice.pl/~pitt/Louis%2...Again%20Sam.mp3 Jakość niestety słaba, ale lepszej wersji nie znalazłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris_gd Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 napisy do GREASE 2 - szukam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lej Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Jesteś moim guru P_i_t_t Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuzo Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 No to ja ma nietypowe pytanie teraz;] Kojarzycie może taki serial na TVN, "Gliniarze bez odznak"? Wczorajszy odcinek zaczął się od bankietu jakiegoś, i tam leciała taka muza fajna. No i właśnie :D - zna ktoś może tytuł tego kawałka :D 8O 8O 8O Na tym bankiecie lecial Sean Paul - Get Busy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOLO Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Jak sie nazywa kawalek, ktory jest w intro?? :oops: http://www.westcoastchoppers.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...